Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, děkuji za vaše rady ohledně dívčího jména. Měla by to být holčička. Ale v rezervě bychom měli mít i jméno pro chlapce. V tom jsme dost bezradní. Poradíte jaké jméno by se vám hodilo k příjmení Bezděk? Prozatím máme vybrané jméno Štěpán.
Děkuji moc. ![]()
@Lili098 píše:Úplně klidně. Moc pěkné jméno, které se teď moc nedává, za mě
Dobrý den, děkuji za vaše rady ohledně dívčího jména. Měla by to být holčička. Ale v rezervě bychom měli mít i jméno pro chlapce. V tom jsme dost bezradní. Poradíte jaké jméno by se vám hodilo k příjmení Bezděk? Prozatím máme vybrané jméno Štěpán.
Děkuji moc.
@Lili098 píše:
Děkuji moc.
Krásné jméno, k příjmení jde hezky. Taky teď budeme toto jméno dávat druhému synovi.
@Lili098 píše:
Děkuji moc.
David by se hodilo vic ![]()
Mne se Stepan nelibi vubec. Hlavne ten zacatek ŠTĚP, jako nejaky odštěpek, nebo ze se neco štěpí..
Mně se líbí. Akorát má svátek kolem Vánoc, což asi není zas takový problém, pokud nemá termín narození v prosinci ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké tvary jména se doma pro Štěpána používají? Znám pouze jednoho Štěpána a na toho jako na malého volali Štěpo nebo Štěpí. Musím se přiznat, že toto oslovení mě od tohoto pěkného jména odradilo. Jak jinak říkat kromě Štěpána a Štěpánka?
Mě se třeba nelíbí, připomíná mi rozštěp (patra, obličeje). Stejně tak Damián mi připomíná dalamanek
ale příjmení je pěkné, k tomu se bude hledat dobře.