Jméno k příjmení Štencl/Štenclová

1
21.3.22 13:26

Jméno k příjmení Štencl/Štenclová

Ahoj, prosím o inspiraci na jméno k příjmení Štencl/Štenclová, zatím nevíme co čekáme. Nějaká jména už předvybraná máme, ale chtěla bych si rozšířit obzory, třeba nás uchvátí něco jiného, co jsme doposud přehlíželi. S rodinou se o tom bavit nechceme, protože vždycky ulpí na nějakém jménu, které mi bychom nechtěli a tak se obracím sem. Nevadí nám jak klasika, tak i modernější jména. Předem děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
21.3.22 13:54

Anna, Jan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
21.3.22 14:09

Tadeáš ;) nebo jméno končící na „š“.. Dobře se to vyslovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.3.22 14:27

@RŠ93 Já si vzala kalendář a studovala Adam, Alan, Dávid, Alice, Darina, Barbora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.3.22 15:46

Nevím proč, ale hned mi naskočil Šimon.
U holky by se mi hodila Mia nebo Dita, Gita, Justina.
Ještě Beáta. U té holky je to takové hravější, pestřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
21.3.22 17:50

Volila bych jména obsahující R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.3.22 22:53

Volila bych ne úplně krátké a taky ne moc měkké, aby bylo trochu rozdílné oproti příjmení. Z těch, která se líbí mně, třeba:

Martin, Marek, Radek, Vladimír, Jaromír.

Tereza, Martina, Kristýna, Marika, Johana, Bohdana, Jarmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.22 09:16
@RŠ93 píše:
Ahoj, prosím o inspiraci na jméno k příjmení Štencl/Štenclová, zatím nevíme co čekáme. Nějaká jména už předvybraná máme, ale chtěla bych si rozšířit obzory, třeba nás uchvátí něco jiného, co jsme doposud přehlíželi. S rodinou se o tom bavit nechceme, protože vždycky ulpí na nějakém jménu, které mi bychom nechtěli a tak se obracím sem. Nevadí nám jak klasika, tak i modernější jména. Předem děkuji za tipy.

Gratuluji k miminku. Navrhuji tyto (jsou to jen návrhy):
Alfred, Alan, Angus, Bolek, Broňa, Bohdan, Ctirad, Čestmír, Dalibor, Dalimil, Dagda, Eduard, Ingvar, Jaromír, Jasan, Lubomír, Ludomír, Luděk, Miloslav, Milan, Oldřich, Osvald, Rad(ov)an, Radomír, Radim, Rostislav, Rodan, Svatomír, Svantovít, Svatopluk, Svatoslav, Torsten, Vladan, Vladislav, Vratislav, Vojslav, Zbyněk, Zdeněk, Živan, Dušan Odin, Odin Ivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.22 09:46
@RŠ93 píše:
Ahoj, prosím o inspiraci na jméno k příjmení Štencl/Štenclová, zatím nevíme co čekáme. Nějaká jména už předvybraná máme, ale chtěla bych si rozšířit obzory, třeba nás uchvátí něco jiného, co jsme doposud přehlíželi. S rodinou se o tom bavit nechceme, protože vždycky ulpí na nějakém jménu, které mi bychom nechtěli a tak se obracím sem. Nevadí nám jak klasika, tak i modernější jména. Předem děkuji za tipy.

Pro ďoučátko: Běla, Bohdanka, Boženka, Brigid, Danica, Doubravka, Drahomíra, Edyta, Epona, Freja, Gaia, Heidrún, Jenovefa, Jarmila, Jasna, Juno, Květa, Lada, Libuše, Liběna, Lilith, Luna, Ludmila, Milena, Morana, Naděje, Odeta, Radana, Radomíra, Růže, Svatava, Valdís, Věra, Věnka, Vesna, Zdenka, Zora, Živa.
Bára (nikoliv Barbora)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43292
22.3.22 09:56

Hned mi naskočila Zuzana. Jednu dámu tohoto jména i příjmení znám a je to neuvěřitelná pijavice a vyžírka. Brrr. Takže dej jakékoliv jiné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
22.3.22 10:00
@Betty MacDonald píše:
Hned mi naskočila Zuzana. Jednu dámu tohoto jména i příjmení znám a je to neuvěřitelná pijavice a vyžírka. Brrr. Takže dej jakékoliv jiné :hug:

Takovou Zuzanu taky znám, i když ne Štenclovou. Takže jednoznačně Zuzanu nebrat. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.3.22 10:02

Radim, Alice, Dita, Adam, David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 10:19

Elen Stenclova, Jakub nebo David Stencl

• Citovat
  • Upravit
emouen
22.3.22 17:42

Melánie, Naďa, Sára, Helen, Andrea, Radim, Oskar, Jeroným, Jaromír, Vít, Roman

• Citovat
  • Upravit
12764
27.3.22 18:56

Hned mi naskočil David. A z ženských jmen třeba Anna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze