Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, potřebuju poradit, můj přítel po mě chce, aby se naše miminko jmenovalo Frodorik, přijde mi to velmi zvláštní. Co myslíte?
Nenechá si vymluvit že v dnešní době je jakákoliv odlišnost důvod pro šikanu, mezi dětmi
PS: jeho příjmení je Pytlík
![]()
Buď jste oba padlí na hlavu (on, protože uvažuje o takový jméně, kor k takovému příjmení, a ty, protože mu to hned nezatrhnes, ale musíš se na to ptát anonymního stada). Anebo ses troll, protože moc doufám, že nikdo tak inteligentní neexistuje. A ani teda nevím o existenci takového jména. Není to Frederik? Nicméně k příjmení Pytlík bych dala něco naprosto nevycnivajiciho s dlouhou tradici tady v ČR.
Jakože máme věřit tomu, že někdo chce pojmenovat dítě Frodo Pytlík ano? No dobře..
@Ekizabeth píše:
Dobrý den, potřebuju poradit, můj přítel po mě chce, aby se naše miminko jmenovalo Frodorik, přijde mi to velmi zvláštní. Co myslíte?
Nenechá si vymluvit že v dnešní době je jakákoliv odlišnost důvod pro šikanu, mezi dětmi
PS: jeho příjmení je Pytlík![]()
Aaaa tady někdo snídal vtipnou kaši.
Udělejte kompromis… Jméno ať si prosadí tatínek a příjmení dej po mamince…
![]()
@Ekizabeth píše:
PS: jeho příjmení je Pytlík![]()
Dej mu jméno Ekizabeťák. Ať k sobě ladíte ![]()
Tak nevím jestli je to troll a nebo má partner smysl pro humor ![]()
Každopádně ať žije pán prstenů ![]()
Samuel jako kámoš Froda by byl lepší volba.Tak třeba to bude holka. Sam si vzal Růžu nebo ne. Ta ušatá od hraničáře, jak se jmenovala?
![]()
Dejte prosím vědět, jak pojmenování dopadlo. Doufám, že druhé dítě se bude jmenovat Bilbo ![]()