Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Protože Microsoft Minecraft koupil, pokud je to opravdu na Xbox:
@Ploskutáček Ahaa, diky
a tahle hra je taky na xbox že? https://m.alza.cz/…ng/minecraft?…
Můžu se ještě zeptat, jaký je rozdíl mezi tou hrou, co jste mi poslal a tady tou?
@Anonymní píše:
@Ploskutáček Ahaa, dikya tahle hra je taky na xbox že? https://m.alza.cz/…ng/minecraft?…Můžu se ještě zeptat, jaký je rozdíl mezi tou hrou, co jste mi poslal a tady tou?
Z tý Alzy je to krabicovka, přijde vam balíček domů. Odkaz ode mě je elektronická verze, kdy zaplatíte, a na mail vám dorazí kód, ten vytiskněte, dáte do obálky a následně synovci pod stromeček. Ještě záleží na tom, jestli má synovec XboX ve verzi s mechanikou, nebo bez ní. Do mechaniky strčíte disk z té krabicové verze, elektronickou si stáhne přes internet.
@Ploskutáček A jak zjistím, jakou má verzi? Mám se ho normálně zeotat, jestli má mechanickou nebo elektronickou?
A co myslíte, že je tedy lepší objednat? Disk z krabicové nebo kód, jsou tam nějaké výhody / nevýhody?
@Magnesia22 píše:
@Ploskutáček A jak zjistím, jakou má verzi? Mám se ho normálně zeotat, jestli má mechanickou nebo elektronickou?A co myslíte, že je tedy lepší objednat? Disk z krabicové nebo kód, jsou tam nějaké výhody / nevýhody?
Moje odpoveď:
@Ploskutáček Moc děkuji za vysvětlení, jste hodný, mějte se hezky ![]()
@Magnesia22 píše:
@Ploskutáček Moc děkuji za vysvětlení, jste hodný, mějte se hezky
Není zač, než to vypisovat, přišlo mi rychlejší to nakecat.
Ještě bych oživil tohle téma - Xbox Series S, 512GB NEMÁ mechaniku, to má až XboX X. Pěkné pojednání o konzolích je tady:
Dobrý den, obnovují.
Potřebuji poradit jakou verzi Minecraft mám koupit na ps5 pro 5leteho kluka. Verzi je víc
rád tam bojuje a staví zvířata a domečky…
Ahoj, poradí mi někdo prosím?
Můj synovec 9 let si přeje k Vánocům hru Minecraft na xbox one.
Chtěla jsem to tedy teď objednat ale absolutně se v tom nevyznám.
Našla jsem hru Minecraft xbox Microsoft, a i Minecraft xbox.
Jaký je v tom rozdíl? Nevím který je lepší, proč u jednoho je napsáne Microsoft a tam ne…
Díky