Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se poradit můj druháček už dlouho touží po této hře. Nejsem vůbec fanda do PC her a vysedávání u PC a TV. Kousek od jeho školy mají kroužek minecraft v době když na mne čeká v družině. Doma moc nechci aby seděl u počítače raději ať je venku nebo si hraje, dost času nám zabere příprava do školy. Ale v této době na mě stejně čeka v družině kde ho to moc neba.Tak váhám zda přihlásit- může to být pro dítě i přínosné trénovat např představivost? nebo podobně? Já se v tom vůbec nevyznám připadá mi to jako blbooost co si myslíte?
děkují za názory ![]()
Jisteze je to i přínos. Navíc zrovna minecraft. Nedávno tu o tom byla diskuze. Přihlásila bych bez váhání
@tinkalinka Pokud je to organizovany kouzek, pak to bude pod dozorem.
Zakazovat detem vse kolem PC her (navic Minecraft povazuji za neskodny) je v dnesni dobe cesta k socialni izolaci. Bohuzel je doba jina nez za nas. Riziko teto hry vidim v tom, ze dite si pak preje i Lego Minecraft a to uz pak fakt leze do penez ![]()
Dcerka ač hraje Minecraft už dlouho, tak letos chtěla do kroužku Programování v Minecraftu a je spokojená.
Tak zrovna Minecraft je jedna z těch lepších her, řekla bych i celkem sofistikovaných. Hrajeme to s manželem.
Děkuji za reakce už jsem volala místo ještě mají tak nejspíše přihlásím ![]()
Ahoj
mám pár dotazů.
je tu někdo kdo by mi poradil nebo mě odkázal na nějaké stranky kde bych to mohl zjistit?
děkuji předem za odpověď a když na e-mail : ****
edit adminom - e-mail