Komplikace po miniinterupci

Anonymní
17.1.23 00:10

Miniinterupce a následně po ní

Ahoj. Jdu si pro radu. Podstoupila jsem miniinterupci. Kdybych nemusela, opravdu nejdu. Byl to 7tt. Plakala jsem, omlouvala se, lituji ale bohužel. Je to anonymně tak mohu, bývalý manžel neunesl rozchod a prostě mě (dá se i říct znásilnil). Jedno dítě společné, skoro trilete máme, druhé bych sama nezvládla a asi takto ani nechtěla. I tak je mi to moc líto.
Kazdopadne jsou to 4 dny. Prvni den psychicky teror, ale fyzicky jen trocha krve a nepatrne bolesti podbrisku. Krom toho ze sem tam trochu krvacim, teda tomu se ani krvaceni neda rict nebo mezi spinenim a krvý a opravdu jen občas, vetsinou je vlozka cista se potom nic nedelo. Sprchuji se dole ráno, večer vse jen vodou, i během dne, po velké… dodrzuji to stejne jako po porodu. Zapach dole ani teploty nemam. Dnes me ovsem boli bricho, podbrisek nevim… mam proste průjem s hromadou vzduchu a to me tam fakt asi tlačí… asi… je to asi plynatost a ja moc panikarim, citim bublání, citim tahnuti do zad, poboliva me zaludek jako na vode a teda střílí to ven… a neboli to nesnesitelne, je to spis neprijemny… a netusim zdali je to normalni nebo nejaka komplikace nebo proste nervy, psychika, strach. Jsem ted s klukem sama a bojim se, mozna zbytecne ale znervoznuje me to. Hlavne to neco zanedbat a pak resit ze musim do nemocnice a co s malym… Predevcirem a vcera mi bylo nadherne a dneska hrůza. Momentalne nemam ani komu syna nechat, chlapovi ho dat nechci a ani nevim kde je a do nemocnice zbytecne ho brat taky nechci :nevim:
Omlouvam se za hrozne osobni a nevhodny obsah. Jsem si vědoma že tohle každý číst nechce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
17.1.23 01:11

Mohla jsi do toho chytit nejakou strevni virozu.
Rano zavolej na gyn, kde zakrok provedli, a porad se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí