8 dní zpoždění, chráněny styk, udělané 3 testy pro jistotu

16.1.23 12:02

8 dní zpoždění, chráněny styk, udělané 3 testy pro jistotu

Dobrý den.
Už cca 8 dní nemám MS a začínám plašit co by to mohlo být, HA neberu. Se svým přítelem jsem spala před Vánoci (10.12.2022) ochrana byla použitá a potom (31.12.2022) taky s ochranou. Hned na to jsem ten samý den dostala MS. Menstruace trvala Cca 6 dní a další měsíc se měla dostavit 7.1 2023, ale nedostavila se. Zhruba od 7.1 do 12.1 jsem pociťovala bolesti občasné v podbřišku, pocit plnosti a měla jsem mírně natéklá a citlivá prsta, ale najednou se po tom slehla zem.
Pro jistotu jsem si dělala i test abych vyvrátila že se vbloudila chybička, ale 3× vyšel negativně. Zhruba před touhle vynechanou menstruací jsem se léčila z angíny, na které mi doktorka napsala antibiotika (Amoksiklav) Antibotika jsem brala 2 týdny. Začínám se obávat z čeho to může být, jestli se moc nestresuju, nebo to bude z těch antibiotik? Nic jiného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
16.1.23 12:59
@Kateřina Hladíková píše:
Dobrý den.
Už cca 8 dní nemám MS a začínám plašit co by to mohlo být, HA neberu. Se svým přítelem jsem spala před Vánoci (10.12.2022) ochrana byla použitá a potom (31.12.2022) taky s ochranou. Hned na to jsem ten samý den dostala MS. Menstruace trvala Cca 6 dní a další měsíc se měla dostavit 7.1 2023, ale nedostavila se. Zhruba od 7.1 do 12.1 jsem pociťovala bolesti občasné v podbřišku, pocit plnosti a měla jsem mírně natéklá a citlivá prsta, ale najednou se po tom slehla zem.
Pro jistotu jsem si dělala i test abych vyvrátila že se vbloudila chybička, ale 3× vyšel negativně. Zhruba před touhle vynechanou menstruací jsem se léčila z angíny, na které mi doktorka napsala antibiotika (Amoksiklav) Antibotika jsem brala 2 týdny. Začínám se obávat z čeho to může být, jestli se moc nestresuju, nebo to bude z těch antibiotik? Nic jiného mě nenapadá.

Menstruaci jsi dostala po tom posledním styku 31.12? Tak jak by si ji pak mohla mít znovu od 7.1.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.23 13:24

Vždyť píšeš, že jsi ms měla po styku, tzn na nový rok? Tak ji nemůžeš chtít 7.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.23 13:34

@JancaS84 Omlouvám se, napsala jsem to špatně 10.12. jsem měla pohlavní styk s přítelem a hned večer jsem měla menstruaci. Ten termín 31.12. jsem měla další pohlavní styk. Hlavní termín poslední menstruace je 10.12.-15.12 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
16.1.23 13:38
@Kateřina Hladíková píše:
@JancaS84 Omlouvám se, napsala jsem to špatně 10.12. jsem měla pohlavní styk s přítelem a hned večer jsem měla menstruaci. Ten termín 31.12. jsem měla další pohlavní styk. Hlavní termín poslední menstruace je 10.12.-15.12 :(

Tak to jo. Jestli máš negativní testy tak máš zpoždění nejspíš po té nemoci. Ještě bych počkala a pak kdyžtak na gyndu na vyvolavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí