Miniškolka Brno střed

10461
22.3.15 22:05

Miniškolka Brno střed

Dobrý večer maminky,
nemáte tip na miniškolku v centru Brna?
Co bych potřebovala:
syn bude mít 16 měsíců, takže aby přijímali i děti mladší než 1,5 roku
hlídání dítěte jednou, později možná 2× týdně tak na 3 hodiny, když si budu potřebovat něco vyřídit, k lékaři apod.
nemusí mít žádný speciální vzdělávací program, angličtinu apod., nemusí chodit ven, ale učitelky by měly mít hezký přístup k dětem, své svěřence zvládat a ev. se poprat s látkovými plenkami a občasným vysazením na nočník/záchod (ale není to nutné)

Bohužel nemám hlídací babičky a chůvu moc nechci, syn má rád kolektiv, tak bych ho chtěla upíchnout do nějaké skupinky dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6160
22.3.15 23:18

Mám 16m a taky by se mi nĕco takového hodilo.
K chůvám nemám důvĕru, ale ke školkám/družinám ano.
Chtĕla bych jít občas do práce.
V zahraničí jsou doma po porodu krátce, ale zase mají určitĕ vyřešené hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.3.15 06:11

Zkuste si najít na webu Macesku, patří to pod Luzanky, ale jsou po celém městě. Akorát si teď nevybavuji ten vek, jestli uz nemusi mít 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 06:15

Myslím, že při tak malé frekvenci ti tam bude dítě řvát jako tur :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10461
23.3.15 09:09

@zvědavá borůvka No to jsem si taky myslela, že to mají v zahraničí podchycené, ale asi jak kde. Nedávno jsme strávili pár měsíců ve Francii a co jsem se tam bavila s maminkami, tak dle jejich slov to taky různě pytlíkovali, ve státních školkách prý nával, takže to řešili různě - chůvy, tatínek na home officu, soukromá školka apod. A ty chůvy teda fakt hrůza - věkový průměr tak 60 let, o děti se moc nezajímaly, klevetily mezi sebou, chodili po parku s těmi 3-4 sedačkovými kočárky, děti v nich seděly jak pecky a ty starší musely způsobně capat vedle kočárku a hlavně moc neotravovat, nikam neutíkat, moc nemluvit. Holt asi nikde to není ideál :-)

@eleanor02 Děkuju za tip, jsou bohužel až od dvou let :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.4.15 23:44

Zkuste se zeptat v Človíčkovi (jsou na VUT na Údolní). Plenky jim nevadí, taky jsme tak začínali (jéje, to už je dávno :-O ). I mladší než rok a půl berou, alespoň za nás to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin