Miniškolka Skřítek Brno

1812
18.10.11 10:34

Miniškolka skřítek

Ahoj holky, chci vás poprosit o radu. Kamarádka se mi stěhuje do Brna a má malou holčičku a hledá vhodnou školku, přemýšlí o Miniškolce Skřítek- snad to říkám dobře a chtěla by vědět nezaujaté názory, nechodí tam něčí dítě? Děkuju za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
18.10.11 10:41
monatkaa píše:
Ahoj holky, chci vás poprosit o radu. Kamarádka se mi stěhuje do Brna a má malou holčičku a hledá vhodnou školku, přemýšlí o Miniškolce Skřítek- snad to říkám dobře a chtěla by vědět nezaujaté názory, nechodí tam něčí dítě? Děkuju za info…

Můj syn tam chodil a nemůžu si na nic stěžovat, chodil domů spokojený. Učitelky byly milý, hodný, vše fungovalo tak jak má. Na všem se dalo domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.10.11 14:35

Mauglie, děkuju za odpověď......Je tu ještě někdo, kdo tam má, nebo měl děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.10.11 21:07
mauglie píše:
monatkaa píše:
Ahoj holky, chci vás poprosit o radu. Kamarádka se mi stěhuje do Brna a má malou holčičku a hledá vhodnou školku, přemýšlí o Miniškolce Skřítek- snad to říkám dobře a chtěla by vědět nezaujaté názory, nechodí tam něčí dítě? Děkuju za info…
Můj syn tam chodil a nemůžu si na nic stěžovat, chodil domů spokojený. Učitelky byly milý, hodný, vše fungovalo tak jak má. Na všem se dalo domluvit.

Holky, a ve které části ta školka je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
18.10.11 21:12
lulje píše:
mauglie píše:
monatkaa píše:

Brno-sever, Černá Pole, kousíček do kopce od Lužáneckého parku
 http://www.mapy.cz/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.10.11 22:32
mauglie píše:
lulje píše:
mauglie píše:
monatkaa píše:
Brno-sever, Černá Pole, kousíček do kopce od Lužáneckého parku
http://www.mapy.cz/#…

8-o Tak to je náhoda - bydlíme v Čerých Polích :lol: Budu diskuzi sledovat a doufat, že se ozve s pozitivními zkušenostmi i pár dalších maminek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin