Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chci vás poprosit o radu. Kamarádka se mi stěhuje do Brna a má malou holčičku a hledá vhodnou školku, přemýšlí o Miniškolce Skřítek- snad to říkám dobře a chtěla by vědět nezaujaté názory, nechodí tam něčí dítě? Děkuju za info…
monatkaa píše:
Ahoj holky, chci vás poprosit o radu. Kamarádka se mi stěhuje do Brna a má malou holčičku a hledá vhodnou školku, přemýšlí o Miniškolce Skřítek- snad to říkám dobře a chtěla by vědět nezaujaté názory, nechodí tam něčí dítě? Děkuju za info…
Můj syn tam chodil a nemůžu si na nic stěžovat, chodil domů spokojený. Učitelky byly milý, hodný, vše fungovalo tak jak má. Na všem se dalo domluvit.
Mauglie, děkuju za odpověď......Je tu ještě někdo, kdo tam má, nebo měl děti?
mauglie píše:monatkaa píše:Můj syn tam chodil a nemůžu si na nic stěžovat, chodil domů spokojený. Učitelky byly milý, hodný, vše fungovalo tak jak má. Na všem se dalo domluvit.
Holky, a ve které části ta školka je?
lulje píše:mauglie píše:Holky, a ve které části ta školka je?monatkaa píše:Můj syn tam chodil a nemůžu si na nic stěžovat, chodil domů spokojený. Učitelky byly milý, hodný, vše fungovalo tak jak má. Na všem se dalo domluvit.
Brno-sever, Černá Pole, kousíček do kopce od Lužáneckého parku
http://www.mapy.cz/#…
mauglie píše:lulje píše:Brno-sever, Černá Pole, kousíček do kopce od Lužáneckého parkumauglie píše:Holky, a ve které části ta školka je?monatkaa píše:Můj syn tam chodil a nemůžu si na nic stěžovat, chodil domů spokojený. Učitelky byly milý, hodný, vše fungovalo tak jak má. Na všem se dalo domluvit.
http://www.mapy.cz/#…
Tak to je náhoda - bydlíme v Čerých Polích
Budu diskuzi sledovat a doufat, že se ozve s pozitivními zkušenostmi i pár dalších maminek ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.