Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, prosím poraďte. Nosíte dětem do školky sladkosti jen když mají narozeniny nebo i když mají svátek? Díky
Ahoj,
dětem malej nosí i na svátek.Stačí 2 balíčky gumových bonbonů ![]()
zatim nic, ale bylo nam receno, ze muzeme i na svatek, pokud bonbonky, tak nejake mekke.
U nás nosí děti i na svátek. Většinou dva balíčky gumových bonbonů, marshmallow nebo lipo bonbony v sáčku. Občas se objeví slepované sušenky (disko apod.), pár maminek už přineslo třeba i muffinky.
Do skolky jsme nosili i na svatek,protoze ma narozeniny v srpnu a svatek nema v kalendari,tak aby si uzil ![]()
Davala jsem mu vetsinou musli tycky,ledove cokolady-pro ty,kdo musli nerad
Ahoj. Dávám Anežce bombonky pro děti i na její svátek (hlavně kvůli ní, páč se na ten den vždycky hrozně těší, že bude rozdávat bombonky). Dávám vždycky něco jednotlivě balené a učitelky většinou pak nechávají děti, ať si to schovají do skříňky (asi teda jen kdo chce, ale Anežka takhle nosí něco každou chvilku). Na narozeniny jsem koupila megabalení Haribo (velikonoční balíček, v něm asi 30 malinkých pytlíčků s gumovými bombony). Jinak kupuju třeba Kinder čokolády nebo čokoládové bombony ve tvaru medvídků (mají v Lidlu a každý bombon je zvlášť zabalený). Na svátek většinou jen jednotlivě balené bombony (furé).
Já určitě vezmu i na svátek. Jinak můžu se vetřít?
Myslíte, že je blbý nakoupit dětem do školky omalovánky z Tesca - jak teď prodávají ty levné (3,90 A5, 4,90 A4) na recyklovaném (tmavém) papíře?
myslím si, že to vůbec není blbý
naopak, je to milé
já bych byla za to ráda a děti určitě taky, kdo nechce, tak si nevezme.
U nás se nosí na svátek i narozky, měkké bonbonky, nejčastěji želé
Raduš.ka44 píše:
Já určitě vezmu i na svátek. Jinak můžu se vetřít?Myslíte, že je blbý nakoupit dětem do školky omalovánky z Tesca - jak teď prodávají ty levné (3,90 A5, 4,90 A4) na recyklovaném (tmavém) papíře?
Urcite neni, o necem podobnem jsem taky premyslela.
Raduš.ka44 píše:
Já určitě vezmu i na svátek. Jinak můžu se vetřít?Myslíte, že je blbý nakoupit dětem do školky omalovánky z Tesca - jak teď prodávají ty levné (3,90 A5, 4,90 A4) na recyklovaném (tmavém) papíře?
Tý jo, tak já jako matka bych zajásala, kdyby si Anežka ze školky místo bombonů přinesla omalovánky. A ona taky, pláč většinou nosí tvrdé bombony a ty nejí. Teda jestli jsem to pochopila správně, že bys dala omalovánky místo bombonů. Pokud se ptáš kvůli tomu recyklovanému papíru, tak naopak mi to přijde super a šikovná učitelka by určitě přidala „přednášku“, proč jsou tyhle papíry lepší než čistě bílé
.
My nosíme i na svátek, ale ne bonbony. Ovoce (bednu mandarinek, celý ananas, meloun, hrozny vína…), sušené ovoce (křížaly a meruňky) a tak.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.