Mirena a tampony

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25090
16.3.17 22:17
@lenis153 píše:
Jezis ja jsem to pochopila tak, ze sis ji vytahla :zed:
:mrgreen: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.7.17 18:19

Noo tak já si Mirenu tamponem posunula. Prý se k němu přilepilo vlákno z Mireny a vyndaním tampónu jsem si ho stáhla o 3 cm níže :zed:
Takže mě teď čeká hysteroskopie :?
A to jsem tampon použila cca 5 týden po zavedení Mireny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.17 00:44
@Tervik píše:
Noo tak já si Mirenu tamponem posunula. Prý se k němu přilepilo vlákno z Mireny a vyndaním tampónu jsem si ho stáhla o 3 cm níže :zed:
Takže mě teď čeká hysteroskopie :?
A to jsem tampon použila cca 5 týden po zavedení Mireny.

Jsem na tom stejně. Mám ho o 2cm níž. Jen mě štve, že mi doktor o nevhodnosti používání tamponů neřekl. Zavedení byla „haló“ akce - při kontrole mi to navrhl, já souhlasila, změřil průchod a šup tam s tím. Takže jsem neměla čas o tom něco zjišťovat předem. Člověk čeká, že už bude mít od všeho klid a zas musí na den do nemocnice a děti „do mrazáku“ (k babičce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.8.17 07:49

@bloodymarym mě to také nerekl az když zjistil ze je posunuta. Dala jsem na rady na netu že holky tampony používají a takhle to dopadlo. Ale zákrok mam za sebou a konečně mám klid :palec:
To mě už jiny dr léčil na chudokrevnost, kdyz jsem 9 týdnů jen krvácela. Začala jsem omdlévat. Ted už jsem úplně bez menstruace :dance:
Já měla zákrok za 10 min hotový a mohla jet domů, ale bez hlídání se to samozřejmě neobešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 23:52

@Tervik Tak u mě to dopadlo úplně jinak. S doktorem jsme se dohodli na posunutí termínu zákroku (kvůli ukončení kojení, dovolená, prázdniny). Dnes jsem si byla tedy dohodnout termín, ale při kontrole doktor zjistil, že není co řešit. Za ty dva měsíce se to samo zatahlo dovnitř. Říkal, že to sice ještě neviděl, ale že se to stává. Ze srandy říkal, že se to podařilo partnerovi při sexu. Ale spíš bych to připsala cvikum na posílení pánevního dna, které jsem začala dělat. Teď ještě aby se upravilo to špinění. 14 dní mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí