Antikoncepce po dítěti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.5.13 13:36

antikoncepce po dítěti

Ahoj holky,

tak teď Vám tak přemýšlím, cím se chránit před otěhotněním. Před těhotenstvím jsem brala Tri-regol, ale pak jsem tři roky nemohla otěhotnět a řekla jsem, že už znovu prášky brát nikdy nebudu… Prostě, že si bude muset dávat pozor. Jenže už nechci, aby si dával pořád pozor, má to taky něco do sebe. Další mimčo teda nechci už možná nikdy, nevím, ale určitě ne dřív jak za osm - deset let. Taky bych nechtěla po antikoncepci přibrat, asi každá mamča moc dobře víte, jak jdou kila po porodu horkotěžko dolu. Takže! Napadlo mě nitroděložní tělísko, koukala jsem na nějaký článek o novém: http://www.novinky.cz/…livosti.html a to se mi docela líbí. Trochu se teda bojím, protože mívám občas nějakou tu mikózu, tak jestli to vadí nebo ne… nevím no. A někdo tu někde taky psal, že je ten kov cítit. To jako bude cítit i při souloži? Asi těžko si ho pak strčim do pusy celýho měděnýho :poblion: :lol:… Omlouvám se, že tak zpříma… :oops: No a pak mě ještě napadlo, že když ty děti teda nechci tak brzy, že bych se možná i zase vrátila k těm práškům, jenže prostě nechci už znovu přibrat. Po tom Tri-regolu jsem tenkrát tedy nepřibrala, jenže to jsem byla ještě štěne a kila nebyla žádný problém. Jenže po porodu se kouknu na čokoládu a mám kilo nahoře :roll:. Ani nevím, jestli by mi znovu tuhle antikoncepci předepsala a mít strach z jiný, co neznám vůbec, to je snad ještě horší… Tak nevím, poraďte, máte zkušenosti??? Beru všechno a předem moc děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
1.5.13 13:43

Mám Mirenu a jsem spokojená :-) je sice hormonální, ale v poho :-) a od zavedení jsem bez MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 13:46
@Januliiik píše:
Mám Mirenu a jsem spokojená :-) je sice hormonální, ale v poho :-) a od zavedení jsem bez MS :-)

Tak to je jako skvělý, taky bych brala nemenstruovat, ale co ty hormony? Přibrala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.5.13 13:49
@katerinaprace píše:
Tak to je jako skvělý, taky bych brala nemenstruovat, ale co ty hormony? Přibrala jsi?

nepřibrala, ale bojuju s váhou od porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 13:49
@katerinaprace píše:
Tak to je jako skvělý, taky bych brala nemenstruovat, ale co ty hormony? Přibrala jsi?

a jak dlouho ji máš, že nemenstruuješ? A kolik jsi dávala? moc děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 13:50
@Januliiik píše:
nepřibrala, ale bojuju s váhou od porodu :-D
ža ses tedy rozhodla pro hormonální tělísko, když bojuješ s váhou??? Jsou přeci i bez hormonů :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.5.13 13:53

@katerinaprace stála 6500, jsou i nehormonální, ale já chtěla být bez MS, mám 66kg při 165cm, jsem lenivá to dát dolů no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
1.5.13 13:58

Jsem zvědavá co ti holky poradí. :think: Já o tom taky přemýšlím, zatím se chráníme přerušovaně, ale já už na to nemám nervy. V pondělí jdu k doktorovi a nevím jestli tělísko nebo HA. Hormony jsem nechtěla, ale než se nervovat jestli to dostanu (jsme spolu s přítelem chvilku). :think: Ptala jsem se kamarádek, mámy. Někdo mi tělísko vymlouvá, někdo mi zase vymlouvá HA…Ale sestřenice mi včera říkala, že bere nějakou HA a že po ní nepřibrala ani deko. Akorát jsem zapomněla název. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.5.13 14:03
@lucineeccka píše:
Jsem zvědavá co ti holky poradí. :think: Já o tom taky přemýšlím, zatím se chráníme přerušovaně, ale já už na to nemám nervy. V pondělí jdu k doktorovi a nevím jestli tělísko nebo HA. Hormony jsem nechtěla, ale než se nervovat jestli to dostanu (jsme spolu s přítelem chvilku). :think: Ptala jsem se kamarádek, mámy. Někdo mi tělísko vymlouvá, někdo mi zase vymlouvá HA…Ale sestřenice mi včera říkala, že bere nějakou HA a že po ní nepřibrala ani deko. Akorát jsem zapomněla název. :zed:
:lol: no, to jsme na tom stejně, taky mi kámoška říkala o HA, co po ní nic nepřibrala a já zapomněla název :lol: :potlesk: Jsme šikulky, já ale možná přeci jen zkusím to tělísko, protože s tim, když budou problémy, tak mi ho vyndaj, jenže když přiberu po HA, tak to sice přestanu brál, ale kila ti neshodim a to bude stát zase úsilý! :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 14:04
@Januliiik píše:
@katerinaprace stála 6500, jsou i nehormonální, ale já chtěla být bez MS, mám 66kg při 165cm, jsem lenivá to dát dolů no :-D

A kdybys NÁHODOU i přes tělísko otěhotněla, jak to poznáš? Snad ne až bude pozdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
1.5.13 14:06

@lucineeccka Já beru HA Lindynette, a nepřibrala jsem nic, začala jsem ji brát až po porodu předtím jsem HA nikdy nebrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 14:07

Hele, a ještě se zeptám: Když jsem koukala na obrázky toho zavedeného tělíska, to vám fakt dole kouká takovej ten cancour? Myslela jsem, že to je jen to tělísko uvnitř, vždyď to musí být divný při sexu, hlavně pro chlapa, takový nepřirozený, ne? Nebo si to možná jen špatně představuju, já nevim… A co ten ZÁPACH???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 14:08
@Katuskka píše:
@lucineeccka Já beru HA Lindynette, a nepřibrala jsem nic, začala jsem ji brát až po porodu předtím jsem HA nikdy nebrala ;)

taky díky, se na ní zeptám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 14:08
@Katuskka píše:
@lucineeccka Já beru HA Lindynette, a nepřibrala jsem nic, začala jsem ji brát až po porodu předtím jsem HA nikdy nebrala ;)

a ještě kolik stojí prosim tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
1.5.13 14:10

@katerinaprace Má nízký obsah hormonů, tak možná proto, ale taky si myslím že je to individuální, jestli po HA přibereš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí