Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem po druhem císaři, těšila jsem se po šestinedělí jak si necham dat tělísko a doktor mě vyvedl z omylu, že mi ho po dvou cs dat nemuže, co je na tom pravdy??Dal mi šilenou Ha po ktere asi vykrvacim
![]()
@romisek23 taky jsem to slyšela, prý by to mohlo vrůstat do těch jizev po sekcích
a co zkusit ten kroužek nuvaring ![]()
Ahoj, tak i já mám dvě SC a když jsem chtěla tělísko, tak mi dr. říkal, že není problém, ale musí vyjít dobře cytologie, což mě dobře nevyšla, vždycky jsem tam něco měla. No a antiko jsem brát nemohla a skončilo to tak, že jsem po 3tí těhotná
.Ale teda, to jsem neslyšela, že se tělísko nemůže dát? Já bych totiž chtěla, až odrodím
![]()
Mě to doktor řekl už po prvním císaři, že mi ho minimálně rok a rok a půl dát nemůže. No a pak že stejně budu chtít druhý, takže se uvidí po dalším těhotenství
To slyším poprvé. jsem taky po císaři a normálně mi tělísko doktorka chtěla dát. pak se bohužel přišlo na problém, takže tělísko mít nemůžu, ale že by se po císaři nemohlo dávat
Kamarádka je po 3 císařích a tělísko normálně má, už třetí ![]()
Ü mě je to stejné. Po prvním císaři dal normálně tělísko. Po druhém nechtěl.
Ja po cisari nemuzu mit uz vubec zadnou antikoncepci…pokusu bylo nekolik ale pokazde jsem malem vykrvacela..
@romisek23 Telisko se po cisari zavest muze ale ne hned. Vetsina gynekologu zavadi po 3-6 mesicich… nekteri ovsem az po roce od posledni sekce. Ver mi, taky mam za sebou 2 cisare a resila jsem to cca pred pul rokem… Moje gynekolozka bohuzel patri k tem „opatrnejsim“ a telisko mi zavest odmitla, s tim ze mam prijit az po roce o sekce… ale vzhledem k tomu, ze jsem sama lekarka a mam nekolik kamaradu-byvalych spoluzaku, kteri delaji gyndu, tak jsem se poptala a nechala si telisko zavest jinde(6 mesicu od sekce). Vzhledem k tomu, ze je to vykon, ktery si stejne musis uhradit sama, tak s tim vetsina gynekologu myslim nebude mit problem…
Jsem po dvou SC a tělísko mám. Doktor chtěl jenom počkat min. 3 měsíce po porodu až se zhojí jizva.
@Agrion Tak to jsou dobré informace. Půjdu se poptat, protože mi HA nevyhovuje a už budu 7 měsíců po císaři.
@amame Zkus se pozeptat a uvidis, ze nejakeho svolneho gynekologa najdes
Ja mam zavedeno cca 5 mesicu a jsem naprosto spokojena ![]()
Děkuji za Vaše zkušenosti
Určitě se zkusim zeptat příště páč mi Ha vubec nesedí..