Tělísko po dvou cs

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
29.4.13 13:39

tělísko po dvou cs

Ahoj jsem po druhem císaři, těšila jsem se po šestinedělí jak si necham dat tělísko a doktor mě vyvedl z omylu, že mi ho po dvou cs dat nemuže, co je na tom pravdy??Dal mi šilenou Ha po ktere asi vykrvacim :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59357
29.4.13 13:43

@romisek23 taky jsem to slyšela, prý by to mohlo vrůstat do těch jizev po sekcích :jazyk: a co zkusit ten kroužek nuvaring ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
29.4.13 13:47

Ahoj, tak i já mám dvě SC a když jsem chtěla tělísko, tak mi dr. říkal, že není problém, ale musí vyjít dobře cytologie, což mě dobře nevyšla, vždycky jsem tam něco měla. No a antiko jsem brát nemohla a skončilo to tak, že jsem po 3tí těhotná :oops: :mrgreen: :mrgreen:.Ale teda, to jsem neslyšela, že se tělísko nemůže dát? Já bych totiž chtěla, až odrodím :pankac: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
29.4.13 13:48

Mě to doktor řekl už po prvním císaři, že mi ho minimálně rok a rok a půl dát nemůže. No a pak že stejně budu chtít druhý, takže se uvidí po dalším těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.4.13 13:53

To slyším poprvé. jsem taky po císaři a normálně mi tělísko doktorka chtěla dát. pak se bohužel přišlo na problém, takže tělísko mít nemůžu, ale že by se po císaři nemohlo dávat :nevim: :think: Kamarádka je po 3 císařích a tělísko normálně má, už třetí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.4.13 13:54

Ü mě je to stejné. Po prvním císaři dal normálně tělísko. Po druhém nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.13 13:58

Ja po cisari nemuzu mit uz vubec zadnou antikoncepci…pokusu bylo nekolik ale pokazde jsem malem vykrvacela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
29.4.13 14:35

@romisek23 Telisko se po cisari zavest muze ale ne hned. Vetsina gynekologu zavadi po 3-6 mesicich… nekteri ovsem az po roce od posledni sekce. Ver mi, taky mam za sebou 2 cisare a resila jsem to cca pred pul rokem… Moje gynekolozka bohuzel patri k tem „opatrnejsim“ a telisko mi zavest odmitla, s tim ze mam prijit az po roce o sekce… ale vzhledem k tomu, ze jsem sama lekarka a mam nekolik kamaradu-byvalych spoluzaku, kteri delaji gyndu, tak jsem se poptala a nechala si telisko zavest jinde(6 mesicu od sekce). Vzhledem k tomu, ze je to vykon, ktery si stejne musis uhradit sama, tak s tim vetsina gynekologu myslim nebude mit problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
29.4.13 17:04

Jsem po dvou SC a tělísko mám. Doktor chtěl jenom počkat min. 3 měsíce po porodu až se zhojí jizva.

• Citovat
  • Upravit
953
29.4.13 23:27

@Agrion Tak to jsou dobré informace. Půjdu se poptat, protože mi HA nevyhovuje a už budu 7 měsíců po císaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
30.4.13 15:46

@amame Zkus se pozeptat a uvidis, ze nejakeho svolneho gynekologa najdes ;) Ja mam zavedeno cca 5 mesicu a jsem naprosto spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.4.13 16:52

Děkuji za Vaše zkušenosti :) Určitě se zkusim zeptat příště páč mi Ha vubec nesedí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.4.13 16:53

@Markéta80 to je naky moc složity co mi řikal dokt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí