Vytažení Mireny - bolí to?

30.4.13 12:31

Vytažení mirény - bolí to?

Ahoj, ráda bych se zeptala na zkušenosti s odstraněním mirény…
Měla jsem bolestivé zavádění (bez narkózy), docela mě to bolelo, tak mám strach z vytažení, i když gyndr říká, že je to oproti zavádění maličkost :nevim:
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2245
30.4.13 12:37

Přesně tohle říká i můj, zavádění bolelo jak čert, ael vytahovat půjdu až za dva roky, ale ptala jsem jak to bude u vytažení a říkal mi to stejné co Tobě, pak písni jaké to ve skutečnosti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
30.4.13 12:38

Zavádění mě nebolelo, vytahování bylo poněkud horší :mrgreen: Asi jsem nepotěšila, ale zas to můžeš mít naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
30.4.13 12:40

Mě teda zavedení nebolelo (kvůli jizdě na děloze po císařích mi ho dr. raději zaváděl v anestezii) a o vytažení jsem skoro ani nevvěděla :mrgreen: kdyby mi ho neukázal něvěděla bych že je venku…ale je fakt že jsem ho tam měla jen rok tak nevím jestli to na to má vliv třeba dyl je pak více „uhnízdění“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 12:44

Mě taky zavádění hrozně bolelo, ale znám i holky, které to skoro vůbec nevnímaly :nevim:
Mirénu mám 2 roky. No vůbec se na to netěším, pak dám vědět :(

Araw - tos mě teda nepotěšila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.4.13 12:44

Mirenu mi dr. vytahoval 2× a vůbec jsem to necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 13:21
@tezi píše:
Mirenu mi dr. vytahoval 2× a vůbec jsem to necítila

A při zavádění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.4.13 13:36

Mě to při závadění jen píchlo a vytahování jsem skoro necítila a to mám nízký práh bolestivosti…

Příspěvek upraven 30.04.13 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
30.4.13 13:36

Ježiš já jsem nejdřív čela Vytažení migrény. 8o :D Moje mamka i teta tvrdí, že zavádění a vytažení v pohodě, ani jednu to nebolelo.. Osobní zkušenost zatím nemám.

• Citovat
  • Upravit
1311
30.4.13 13:38

@TroisChéris taky jsem četla migrény :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.4.13 13:39

Zavádění poprvé jsem cítila jenom trošku tlak a štípnutí a byla jsem překvapená, že už to je. Podruhé jsem dostala čípky nevím jestli na bolest a taky v pohodě. Teďs mám jiné tělísko zavedené 2 měsíce po porodu a taky v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
30.4.13 13:53

Neměla jsem Mirenu ale obyč. danu (to asi bude vesměs stejný co se zavádění a vytahování týče) Mě osobně zavedení bolelo a vytažení(jsem se bála Mudra mě naháněla hrozně dlouho) bolelo taky. Neřekla bych, že víc než zavedění, ale mě bolelo. Asi před rokem jsem byla loudit na Mudře jestli není něco jiného než tělísko nebo než hormony(nemohu) mi říkala, že mi druhé tělísko zavedou ambulantně v nem. pod narkozou(neplatí se nic) Možná by to bylo možné i s vyndáváním-zkus se kdyžtak zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
30.4.13 13:54

Tak zavádění mě nebolelo, ale vytahovala mi ho doktora víc jak půl hodiny a to už jsem cítila (i když tedy porod byl horší, to zas jo :mrgreen: ) - nicméně bylo jako v té pohádce o veliké řepě: táhla, táhla, ale vytáhnout nemohla. musela jsem na odstranění pod narkózou. prý se to občas stane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
30.4.13 14:19

Tak nedávno jsem nad tím taky přemýšlela :think: Mirenu mám 4 roky a v zimě se budu muset rozhodnout, jak dál. Asi ji vyměním za novou. Nemám s ní problém. Zavádění nebolelo, ani jsem nevěděla, že už je uvnitř. Tak doufám, že to bude tak i při vyndávání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:20

Oproti zavádění (mě bolelo, celkem jsem se na té koze kroutila) je to opravdu maličkost. ;) Doktora jsem se ptala, jestli to bude bolet, on na to „No, někdo si ani nevšimne, někdo řekne "au“." Tak jsem řekla „au“, ale spíš jen proto, že mi to tak řekl… :D Nebolelo to, jen to bylo asi sekundu nepříjemné, jinak nic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí