Mirena klady a zápory

Anonymní
2.1.17 22:53

Mirena klady a zapory

Dobry den, rada bych se poptala na Vase nazory na telisko Mirena. Jak je to se zavadenim a bolestivosti, naslednym ms krvacenim, chuti na sex apod. Diky predem za odpovedi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2675
2.1.17 22:59

Hackuji se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.17 23:05

Zavádění - doktor započal práci, bylo to nepříjemné, trochu to bolelo. Když se mi zdálo, že mám nejhorší za sebou, tak mi oznámil, že se teprve „jde na věc“ :D Ale dalo se to zvládnout, žádné drama to nebylo. Po zavedení jsem vyrazila na nákup a málem to se mnou seklo - ale to píšou i v příbaláku, že se to může stát. Večer už dobrý.

Krvácení/špinení trvalo určitě tak 4 měsíce, byla jsem z toho rozladěná. Pak to přestalo a od té doby už tři roky ani ťuk

Pár týdnů/měsíců se mi zhoršila nálada, vztek, výbušnost. Jenže jsem taky byla po porodu a hormony blbly už po prvním dítěti. Takže jedno s druhým.

Trochu jsem přibrala, to je fakt, váha se pak už dál nehla.

Někdy bolesti podbřišku - řekla bych od cyklu.

Při sexu nám nevadí. Vlákna jdou prsty zkontrolovat, ale nepíchají. Jsou obtočené kolem čípku.

Už mě nic nenapadá.

Jana :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22756
2.1.17 23:07

Mám ji zavedenou více než 3 roky. Zavedení bylo v pohodě, pouze ten den jsem cítila mírné bolesti v podbřišku, MS nemám vůbec (první cca 2 měsíce jsem asi 2× po 3 dnech lehce špinila), chuť na sex je dobrá - stejná jako bez Mireny (porovnávám s pilulkami, které jsem brala před těhotenstvím- to byl děs). Za mě super, určitě do ní půjdu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
2.1.17 23:08

Dobrý večer, Mirenu mám 2 roky. Zavedli mi ji 8 týdnu po 2 porodu, hrozně jsem se bála- bylo hotovo během minutky, cítila jsem mírnou bolest jako když už vite, že dostanete měsíčky. Po zavedení jsem asi týden spinila, cca půl roku jsem pak neměla měsíčky vůbec- do 13m jsem kojila. Teď slabe krvacim pravidelně za 28dni, občas zaspinim mimo, ale není to ani na vložku. Chuť na sex v pohode- na rozdíl od antikoncepce, s tou mě trápila suchost. O Mirene vůbec nevím. Navíc nemám tak často migrény. Ani po ni nepribiram na vaze:)) Jediné co mě trápí je trochu akné- to s antikoncepci jsem měla obličej jako panenka. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.1.17 23:10

Mám ji od září. První dva měsíce děs běs, neustále jsem krvácela nebo špinila. Díky tomu jsem byla nevrlá já i manžel pochopitelně. Už jsem přemýšlela, že půjde. Přesně po dvou měsících, ze dne na den krvácení ustalo a od té doby pohoda největší :P Chuť na sex veliká, nemusím na nic myslet, je to takové spontánní :srdce: MS sice mám ale slaboučkou a hlavně bez bolesti. Zavedení jsem vůbec necítila, ale byla jsem cca dva měsíce po porodu :nevim:. Když to shrnu, tak za mně ano. Ze začátku než sedla, tak hrůza ale od té doby mám klid, a ještě na dlouho. Jo a strašně mi zlepšuje pleť, dost jsem trpěla na akné, a teď mám obličej jak miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.17 06:49

A co křečových žíly. Nezhoršily se někomu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.17 07:54

Holky diky moc za odpovedi. Me to ceka v patek kvuli neskutecnemu krvaceni pri ms. Tak pujdu s lepsi naladou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1
21.6.24 23:41

Mirena - přibývání na váze, zhoršená pleť, bolest prsou

Ahoj ženy, mirenu mám asi třičtvrtě roku.
Zavádění docela bolelo, bolest břicha přibližně dva dny ještě po té.
Krvácení, spíše špinění, ale ze začátku dost časté - po sexu, nebo po velké potřebě.
Nyní cca po tom tříčtvrtě roku je to s krvácením o něco lepší (brala jsem i Ascorutin), ale váha šla nahoru a začala mě bolet prsa, když vyhledávám na internetu příčinu tak mě straší těhotenstvím 8o.

Jaké jsou vaše zkušenosti?
Vlákna nahmatám normálně, nezdá se mi, že by se mirena nějak uvolnila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí