Mirena- potíže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21610
27.11.20 13:47

@chaela vítej do klubu, mám to stejně. Holt patříme k těm výjimkám, kdy menstruace nezmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.11.20 14:04

@Kakika Moc držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
27.11.20 22:37

Krvácela jsem s Mirenou 4 měsíce, pak to ustalo a šla na přerušení v 8 týdnu těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
27.11.22 20:38

Holky mám dotaz na ty s tělískem. Mám od začátku listopadu zavedené tělísko Mirena. První týden bylo vše v pohodě a od té doby pořád krvácím, ale nic mě nebolí ani v podbřišku. Moje gyn mi řekla, že je to normální a že mám přijít na kontrolu po 5tém prosinci s tím, že příští týden má dovolenou. Předepsala mi vysoké dávky vitamínu C, které teda podle mě absolutně nefungují. A teď ten dotaz. Každý den si kontroluji to vlákno, jen pohmatem, protože s tím krvácením mi to přijde takové rizikové, že by se mohli něco stát. No a teď jsem si to večer kontrolovala a mám pocit, že délka toho vlákna je tak dvojnásobná. Je to možné? Nebo mi to vypadává? Celkově mám pocit, že to vlákno bylo dlouhé už i předtím a teď teda jako dost. Ale na čípku necítím nic ostrého nebo, že by odcházelo to tělísko. Gyn mi říkala, že bych cítila tupý konec, což necítím. No a teď, příští týden má tu dovolenou a já nevím jestli raději nezajít k záskoku, aby se podíval. Nerada bych ztratila 6tis v záchodě :lol: díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.2.24 17:04

Tělísko Mirena - vedlejší účinky

Zdravím,
mám týden zavedené tělísko Mirena. Ve stejný den večer jsme měli s přítelem nechráněný sex. Po zavedení mě nic nebolelo, ani jsem nekrvácela.

Teď po týdnu mě dost bolí bradavky - nemáte zkušenost, že by to mohl být vedlejší účinek působení hormonů z tělíska? Samozřejmě se bojím i těhotentví, ale dle doktora tělísko funguje okamžitě a dokonce má funkci skoro jako postinor. Jen se informuji, než poběžím na gyndu :-). Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
1.2.24 18:15

Tělísko Tě ochrání ihned po zavedení, dokonce funguje jako dodatečná antikoncepce podobně jako Postinor. Ale selhat může i ten nejspolehlivější nástroj. Teď nemůžeš nic jiného dělat, než že budeš čekat, jak se situace vyvine. Za nějakou dobu si udělej test, abys viděla, jak na tom jsi. Možnost miniinterrupce nebo potratové pilulky tím nepromeškáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.2.24 22:18

@Lemrucha
Moc děkuji za odpověď. Já vůbec nevím, co se mi s těma prsama děje 🙈.
A máte nějakou osobní zkušenost s tou miniinterrupcí?
Já vím, že už další dítko nechci..poznal by doktor už teď, kdybych byla těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
3.2.24 10:15

Nitroděložní tělíska jsou spolehlivý nástroj a je nepravděpodobné, že bys byla těhotná. Příčina Tvých problémů je asi jinde, možná v hormonech z tělíska. Týden po souloži těhotenství nikdo poznat nemůže. Věřím, že interrupci nebudeš potřebovat. Potraty ženy běžně používají a získané zkušenosti popisují i tady na emiminu, např. zde: : Pilulka Mifegyne (RU-486, potratová pilulka) (15) - Diskuze - eMimino.cz . Podobných vláken je zde celá řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
3.2.24 11:09

@jenny97 mě lékař řekl že 14 dni než si sedne bys mě měli mít ještě ochranu že právě nejvíc bejva v tom směru TT…asi bych vyzkoušela TT nic není na 100% může to bejt i od toho jak tělo - hormonálně reaguje na tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí