Mirena - prosím o radu

7
23.10.13 09:35

Mirena-prosím o radu

Ahoj maminky,
prosím o radu po porodu asi 3 měsíce jsem si enchala zavést Mirenu, ale cca po 4 měsících jsem se sama objednala jen tak na kontrolu a gynekolog zjistil, že mi tělísko popojelo a říkal, že jsem mohla být ráda, že mi nevypadlo. Zavedl mi jej podruhé hned zpět, bolelo to, ale hlavně teď žiju s pocitem, že se bojím ít sex, abych neotěhotněla, tak chci jen poradit, zda by jste si jej ponechali, nebo zda se mám vrátit k práskům, které jsem brala a bez problémů. Děkuji moc, ale jsem z toho nesvá, jelikož jednoho raracha mám a druhé už jistě nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
23.10.13 10:32

Ty ja bych se nebala, pokud ti ho,,ukotvil,, znova. Nemas moc dlouhe ty snurky? Nemohli jste pri hradkach ci sexu o ne popotahnout? Jsou lepsi kratsi.Pro tvou jistotu bych zkusila k tomu prerusovanou aspon, nebo kondom, aby jste si to uzili a nemyslela jsi na telisko a pak se objednala znova na kontrolu, jestli uz sedi, jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.10.13 17:34

Kamarádce vypadla úplně, vyndala jí že záchodu a odnesla MUDr..Zavedli zpět (ale myslím, že novou) a má klid už asi 4 roky. Já bych se nebála. Na Mirenu nedám dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.10.13 17:35

Kamarádce vypadla úplně, vyndala jí že záchodu a odnesla MUDr..Zavedli zpět (ale myslím, že novou) a má klid už asi 4 roky. Já bych se nebála. Na Mirenu nedám dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.10.13 17:53
@Ajdula píše:
Kamarádce vypadla úplně, vyndala jí že záchodu a odnesla MUDr..Zavedli zpět (ale myslím, že novou) a má klid už asi 4 roky. Já bych se nebála. Na Mirenu nedám dopustit :palec:

Tak to ji zavedli novou a zadarmo, pokud se rozhodla opet pro Mirenu.Ja na ni taky nenecham dopustit.Mela jsem ji po prvorozene a 3 roky super. Bohuzel me po case zacala delat peklo(cysty, srusty, zanet komen delohy, spatny vanecnik),taj ji proste znova nedostanu. Zadne telisko :?.Nektere telo to proste nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.10.13 19:17

Jenže já se teď bojím mít sex, teď vlastně ani nemohu, napsal mi antibiotika na týden, abych prý nedostala ějakou infekci, i když tělísko vydezinfikovali.Tak nevím, prostě si myslím, že si sex neužiju, jelikož se budu bát abych nebyla v tom, jelikož to už nechci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.10.13 19:22

Bat se nemusis ono to otehotneni by nebylo uplne nejjednoduzsi ;) ja ji mam taky, ale uvazuju ze ji dam pryc…asi mi to telo nebere, protoze neustale spinim a po sexu 3 dny krev. Dr.mi rekl ze si to musi sednout- no seda si to zu 8 mesicu a nic. ale tehotenstvi bych se byt tebou fakt nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.10.13 19:54
@fakynka2 píše:
Jenže já se teď bojím mít sex, teď vlastně ani nemohu, napsal mi antibiotika na týden, abych prý nedostala ějakou infekci, i když tělísko vydezinfikovali.Tak nevím, prostě si myslím, že si sex neužiju, jelikož se budu bát abych nebyla v tom, jelikož to už nechci :,(
Tak s kondomem. A jak pise @svycarka to tak jednoduche, ba naopak.Je hormonalni, tamze porad uvolnuje hormony. A pokud nemas ovulaci, tak taky neotehotnis. A jaky antb.?Globule? A nebo nejlepsi, kup si v lekarne pharmatex globule a mas 99% pravdepodobnost, ze neotehotnis.Je to normalni antikonce.Jen zdrava.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.10.13 21:16

ATB doxyhexal 100, no asi si nechám dát prášky zpět, jelikož prostě už mám špatný pocit z toho, že se to posunulo dolů a nevěřím tomu :nevim: ale pokud maminky máte ještě některá zkušenosti s tady tím problémem, napište sem prosím, děkuji moc :-) a teď už fdu přikrýt ten náš poklad desetikilový a hurá spát :-) dobrou všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
9.11.13 15:47

Ahoj, já jsem Mirenu bohužel měla a podařilo se mi s ní otěhotnět a dobře to nedopadlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaRos
10.11.13 19:46

Já mirenu mám už tři roky a dobrý. Zpátky k práškům bych se už určitě navrátila - všichni říkají (gynekologové), že je tam minimálně hormonů, ale když si vzpomenu jaký to bylo, když jsem je přestala po 7 letech brát, tak tomu už rozhodně nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
7
15.11.13 20:42

Tak maminky, šla jsem na kontrolu po měsíci zhurba a mirena byla opět venku skoro, tak mi ji dr. odstranil a 6000,– v… super, opravdu bych to už nikdy nechtěla, prášky mám zpět a na druhou stranu budu mít por sebe lepší pocit, že vím sama co jím a že mě to snad chrání, tak jsem dopadla já :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí