Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte už delší dobu několik měsíců mě pobolívá pravá strana asi vaječník či vejcovod nevím co to může být nejvíce to bolí když třeba křičím ještě jsem se totiž nedokopala zajít si s tím k dr. Pak také od tý doby co mě to bolí a máme s mužem sex tak po té i zašpiním a dnes opět špiním přitom nic nebylo pár dní a do ms mám 11 dní tak nevím zda už opravdu nezajít k dr. Nemáte někdo s tíhle zkušenosti popřípadě co by to mohlo být? Nepotřebuji rady jděte k dr. to vím sama jen se chci poradit a zeptat zda to někdo neměl a co by to mohlo bejt.
@Sibyla0, @martina.se, děkuji na to jsme taky myslela al enikdy jsm ežádné problémy a už vůbec cysty neměla. Takže dr. to asi jistí no když Vám řeknu že to mám asi půl roku neli víc a nezhoršuje se to a nezlepšuje.
@Deniiisa cysty jsou celkem „přirozené“ některé rostou a zase mizí okolo MS a některé prostě začnou zlobit..
@Deniiisa uvidíš, jak to bude vypadat. Já měla cystu 5×6, když jsem se pomalu chystala na operaci, tak nějaký zázrak, cysta zmizela. Chodila jsem na KO co 3 měsíce, v případě větších bolestí hned.
@Sibyla0 píše:
@Deniiisa cysty jsou celkem „přirozené“ některé rostou a zase mizí okolo MS a některé prostě začnou zlobit..
Jo zapomněla jsem že u dr. jsem byla ale jelikož nic neříkala dělla mi UTZ i stěry a vše OK tak jsme se o tom nezmiňovala a cystu kdyby tam byla by musela přece vidět ne? ![]()
Ahoj, ja bych tipovala slepak, takze k lekari, at ti nepraskne a bylo by zle
@inthense píše:
Ahoj, ja bych tipovala slepak, takze k lekari, at ti nepraskne a bylo by zle
A slepák může bolet tak dlouho? Co vím tak jsou kruté bolesti ale mě to nějak extra nebolí ![]()
@Deniiisa píše:
A slepák může bolet tak dlouho? Co vím tak jsou kruté bolesti ale mě to nějak extra nebolí
ja mam zrovna tatu ted se slepakem v nemocnici. a uz s prasklym slepakem
bolelo ho bricho vice jak mesic, pak se pridalo zvraceni a akutne ho operovali.
@inthense píše:
ja mam zrovna tatu ted se slepakem v nemocnici. a uz s prasklym slepakembolelo ho bricho vice jak mesic, pak se pridalo zvraceni a akutne ho operovali.
Já si právě nemyslím že to je slepák jak jsm epsala mám to už dýl jak půl roku jeden měsíc to bolí víc další měsíc o tom ani nevím, dr. musím navštívit jen mě zajímalo zda někdo neví co by to mohlo bít třeba z vlastní zkušenosti. Děkuji všem za odpovědi
Ahojte holky, už cca tak 2 měsíce mě pobolívává na pravé straně jako u vaječníku když jsem byla nachlazená a pčikla jsem si strašně mě ten právý vaječník zabolel jak kdyby se chtěl utrhnout pak jsem měla 14 dní spoždění, těhotná nejsem.Byla jsem na gynekologii ale vaječníky jsou v pořádku jsou prý ukázkový. Podbřišek stále pobolívává tak jsem šla k obvodní aby mě poslala na vyšetření byla jsem na ultrazvuku dolní břišní dutiny a vše je v pořádku. Podbřišek pocituji když jdu čurát. Bolesti někdy vystřeluji i do levé strany.Bylo my aji doporučeno že když mě to stále bude bolet bude dobrý udělat laparoskopii aby se koukli. Máte stím nějaké zkušenosti. děkuji