Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, menstruaci mivam dost pravidelne ted jsem ji dostala po 18 dne, nejak me to rozhodilo, stalo se vam to nektere? Cim to muze byt?
jaké bereš prášky?
@Anonymní píše:
Neberu zadne leky
je to podle mě normální nevzrušovala by jsem se, může to být stresem… tělo si kolikrát dělá co chce
uvidíš jak dlouho je budeš mít třeba to bude jen den… nebo to může být i něco jiného než MS ale nechci strašit
kdyžtak zavolat na gyne máš to lepší
Ahoj vsem, dostala jsem ted mensky po 18 dnech
Je mi 33 a neberu prasky ani zadne hormony Je fakt ze predchozi cyklus byl spise kratky (5 dni, normalne mivam 7-8), i ta krev ted neni tak cervena ale jde ze me i sliznice a predtim probehlo i neco jako pms, proste par dni jsem si rikala, jakto ze mam nejak vetsi prsa a jsem celkove nejaka opuchla. Stava se mi to fakt zridka, jednou asi pred 2roky jsem s tim bezela k dr a ta ze je to normalni, pokud se to neopakuje.
Uklidnite me nekdo prosim? Mela jste to nektera taky? Je vikend, na gyndu se nedostanu. Nejak nechapu, jak se behem tri tydnu muze zase vytvorit nova menstruace.
Radsi anonym, diky
Ahoj holky, menstruaci mivam dost pravidelne ted jsem ji dostala po 18 dne, nejak me to rozhodilo, stalo se vam to nektere? Cim to muze byt?