Menstruace po 18 dnech

Anonymní
19.10.13 12:02

Menstruace po 18 dnech

Ahoj holky, menstruaci mivam dost pravidelne ted jsem ji dostala po 18 dne, nejak me to rozhodilo, stalo se vam to nektere? Cim to muze byt?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
19.10.13 12:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, menstruaci mivam dost pravidelne ted jsem ji dostala po 18 dne, nejak me to rozhodilo, stalo se vam to nektere? Cim to muze byt?

jaké bereš prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.13 12:07

Neberu zadne leky

• Citovat
  • Upravit
3108
19.10.13 12:11
@Anonymní píše:
Neberu zadne leky

je to podle mě normální nevzrušovala by jsem se, může to být stresem… tělo si kolikrát dělá co chce :) uvidíš jak dlouho je budeš mít třeba to bude jen den… nebo to může být i něco jiného než MS ale nechci strašit ;) kdyžtak zavolat na gyne máš to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.10.13 12:32

No me to prave moc normalni nepripada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
20.10.13 12:35

@Lili pokud jsi zakladatelka tak si zajdi na gyne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.10.13 12:36

To ja zajdu ale umis si predstavit ten vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.10.13 12:37

Budu ji zitra rano volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.19 07:33

Ahoj vsem, dostala jsem ted mensky po 18 dnech :( Je mi 33 a neberu prasky ani zadne hormony Je fakt ze predchozi cyklus byl spise kratky (5 dni, normalne mivam 7-8), i ta krev ted neni tak cervena ale jde ze me i sliznice a predtim probehlo i neco jako pms, proste par dni jsem si rikala, jakto ze mam nejak vetsi prsa a jsem celkove nejaka opuchla. Stava se mi to fakt zridka, jednou asi pred 2roky jsem s tim bezela k dr a ta ze je to normalni, pokud se to neopakuje.
Uklidnite me nekdo prosim? Mela jste to nektera taky? Je vikend, na gyndu se nedostanu. Nejak nechapu, jak se behem tri tydnu muze zase vytvorit nova menstruace.
Radsi anonym, diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí