Mirena - výměna

1456
10.1.14 22:12

mirena - výměna

V únoru mě čeká výměna tělíska po pěti letech. Chtěla jsem se optat, jak si zvykalo tělo na nové tělísko? Jak to bylo s krvácením? Po prvním zavedení jsem 3 měsíce řešila krvácení a další 3 měsíce špinění. Jak moc bolestivé bylo vyndání? Prosím o napsání vašich zkušeností s výměnou. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
10.1.14 23:06

Já ho měla-mně tedy nesedělo, takže letělo ven po 3 letech, ale vyndání nebolí-tedy moc příjemné to nebylo, protože dr.mi ho nemohl najít-měla jsem ho asi špatně zavedené, takže to šťourání a hledání moc fajn nebylo-nicméně dá se to v poho přežít, bylo jen trošku krve na tělísku, ale pak ne. A strašně se mi ulevilo-ačkoliv jsem ho předtím necítila, asi tedy spíše šlo o psychický pocit…ale za mě už nikdy více mirénu NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.1.14 07:36

@safík A v čem ti nesedělo? Jinak chuť na sex byla stejná nebo ji Mirena nějak ovlivnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.1.14 12:00

No-vadilo mi, že jsem přitom měla normální menzes(což bych ještě rozdýchala)jenže mně to trvalo klidně i 12dní v kuse, nebo 3dny jsem to měla pak 2dny nic, pak zase 3dny jo-bylo to velmi nepříjemné jak jsem krvácela daleko častěji než normálně, a pak-měla jsem daleko častěji výtoky a mykózy :x Jinak sex bych řekla že to nijak neovlivnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
18.1.14 21:35

Nikdo nemá zkušenosti s výměnou Mireny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.1.14 08:15

Má, četla jsem jich tady dost. Dej si do vyhledávače „Mirena“ a pročti si všechny diskuze. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
19.1.14 09:47
@rejžička píše:
Má, četla jsem jich tady dost. Dej si do vyhledávače „Mirena“ a pročti si všechny diskuze. :mavam:

četla jsem jich docela dost, ale přímo o výměně tam toho moc není…no ale co nechám se překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.1.14 10:01

Aha, tak asi líp hledám. :-D Ne, legrace. Já četla, že ok, krvácení další nebylo, tělo už je na Mirenu zvyklé. Vyndávání někdy bolí, když tělísko zaroste, ale dávání dalšího je už ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
19.1.14 12:03
@rejžička píše:
Aha, tak asi líp hledám. :-D Ne, legrace. Já četla, že ok, krvácení další nebylo, tělo už je na Mirenu zvyklé. Vyndávání někdy bolí, když tělísko zaroste, ale dávání dalšího je už ok.

to zní dobře, tak já tam vyrazím bez obav :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital