Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V únoru mě čeká výměna tělíska po pěti letech. Chtěla jsem se optat, jak si zvykalo tělo na nové tělísko? Jak to bylo s krvácením? Po prvním zavedení jsem 3 měsíce řešila krvácení a další 3 měsíce špinění. Jak moc bolestivé bylo vyndání? Prosím o napsání vašich zkušeností s výměnou. Děkuji.
Já ho měla-mně tedy nesedělo, takže letělo ven po 3 letech, ale vyndání nebolí-tedy moc příjemné to nebylo, protože dr.mi ho nemohl najít-měla jsem ho asi špatně zavedené, takže to šťourání a hledání moc fajn nebylo-nicméně dá se to v poho přežít, bylo jen trošku krve na tělísku, ale pak ne. A strašně se mi ulevilo-ačkoliv jsem ho předtím necítila, asi tedy spíše šlo o psychický pocit…ale za mě už nikdy více mirénu NE.
@safík A v čem ti nesedělo? Jinak chuť na sex byla stejná nebo ji Mirena nějak ovlivnila?
No-vadilo mi, že jsem přitom měla normální menzes(což bych ještě rozdýchala)jenže mně to trvalo klidně i 12dní v kuse, nebo 3dny jsem to měla pak 2dny nic, pak zase 3dny jo-bylo to velmi nepříjemné jak jsem krvácela daleko častěji než normálně, a pak-měla jsem daleko častěji výtoky a mykózy
Jinak sex bych řekla že to nijak neovlivnilo.
Má, četla jsem jich tady dost. Dej si do vyhledávače „Mirena“ a pročti si všechny diskuze. ![]()
@rejžička píše:
Má, četla jsem jich tady dost. Dej si do vyhledávače „Mirena“ a pročti si všechny diskuze.
četla jsem jich docela dost, ale přímo o výměně tam toho moc není…no ale co nechám se překvapit ![]()
Aha, tak asi líp hledám.
Ne, legrace. Já četla, že ok, krvácení další nebylo, tělo už je na Mirenu zvyklé. Vyndávání někdy bolí, když tělísko zaroste, ale dávání dalšího je už ok.
@rejžička píše:
Aha, tak asi líp hledám.Ne, legrace. Já četla, že ok, krvácení další nebylo, tělo už je na Mirenu zvyklé. Vyndávání někdy bolí, když tělísko zaroste, ale dávání dalšího je už ok.
to zní dobře, tak já tam vyrazím bez obav
díky