Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po 3 měsících jsem otěhotněla znovu a s dobrým koncem. Držím palce ![]()
Já prodělala ZT v 9tt. Bylo mi doporučeno počkat půl roku. Nicméně jsme čekali mnohem déle, ale to proto, že jsem se tenkrát chtěla věnovat hodně sobě - našla jsem si novou práci, užívala si, pořídili si vlastní bydlení… a pak jsme se znovu vrhli do snažení. Počkala bych tu 1 - 2 MS a klidně bych se na to vrhla, hodně holek po ZT zase brzy otěhotnělo. Posílám hodně síly a držím palce. ![]()
ZT v 11+4 s revizí a otěhotněla jsem po ms, která přišla po šestinedělí… klukovi jsou skoro dva roky ![]()
To je mi líto ![]()
ZT v 8.tt, snažit jsme se mohli po první MS po revizi.
Ať se vám brzo zadaří ![]()
ZT ve 13tt. po 2 MS pozitivni test, nyni mame doma 4 tydeni holcicku. Drzim palce at se podari. ![]()
ZT v 10tt. Dr doporučila snažit se až po 3 měsících, nicméně jsem na to vlítli hned po první ms
Zadařilo se ale až po 5 měsících.
Revize ve 12tt, bylo nám doporučeno nechat proběhnout 3MS, po 2.MS už jsme ale znovu začali. Podařilo se stejně až na počtvrté, přesně půl roku po revizi.
Drž se, zase bude dobře..
ZT v 9tt, doporučeno čekat 2 měsíce a po druhé MS se zadařilo (oba už jsme starší - já otěhotněla když mi bylo 35 a partnerovi 40) první miminko, ta zamlklinka se povedla po 5 měsících.
ZT v 10tt na doporuceni jsme pockali 6 mesicu, pote se zadarilo otehotnet ihned. Drzim palce ![]()
ZT v 7 týdnu, právě mám za sebou 1.MS a chceme to znovu zkusit.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Po první ms. Revize v 7tt