Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@simona22 píše:
Prosim Vas po jakém dlouhém case od missed ab.jste se snažili o dalsi miminko?![]()
Doporucuje se 3 az 6 mesicu.
Drz se! je mi to lito ![]()
@simona22 píše:
Prosim Vas po jakém dlouhém case od missed ab.jste se snažili o dalsi miminko?![]()
Ob cyklus.
To je mi líto. To by chtělo aspoň ty dva měsíce
Doktor ti neřekl?
@simona22, my teda začali hned po první ms a vypadá to, že nám to zas hned napoprvé vyšlo
.Jinak dr.mi řekl počkat 2 měsíce, měla ZT v 10.tt.
Příspěvek upraven 13.09.12 v 19:34
Je mi to líto ![]()
http://forexample.cz/view.php?…
Tohle si přečti.
Já poprvé dodržela ten půl rok a stejně to nedopadlo
Takže po druhé, jsem počkala jednu porevizní ms a pak ještě jednu a začali jsme se snažit. Hned další měsíc // a za tři týdny rodím. Neboj se, vše bude dobré ![]()
Nám odešlo v 9tt, doktorka na to přišla až v 11tt na kontrole. Říkala počkat 3 cykly, ale já to nevydržela a po dvou cyklech jsme na to vlítli. Teď jsem v 26tt a zatím vše ok ![]()
Ja mela ZT taky v 8tt, doktor rikal, ze mame cekat pul roku, ja chtela 3mesice, no a otehotnela jsem po 2 MS ![]()
drzim palce, at to vyjde a vse je ok ![]()
@simona22 mě na genetice, v nemocnici i moje dr doporučili 3× odmenstruovat a pak. Takže s šestinedělím je to necelých půl roku… Drž se.. Bohužel vim jak Ti je ![]()
Nam bylo doporuceno necekat (zacit hned po prvni MS), nicmene otehotnela jsem az za 7 mesicu, holt kazde telo se s tim srovnava jinak. Drzim pesti, at se brzy zadari.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Prosim Vas po jakém dlouhém case od missed ab.jste se snažili o dalsi miminko?