Zamklé těhotenství

891
12.9.12 17:34

zamklé těhotenství

Ahoj holky máte něktěrá zkušenosti se zamklým těhotenstvým v pátek 17.srpna jsem malinko zašpinila tak sem jela na pohotovost a miminku nebušilo srdíčko byla jsem ve 13tt oznámil mi pan doktor že jsem prodělala zamklé těhu. druhý den jsem postoupila revizi.Za jak myslíte zkoušet znovu otěhotnět poradte jsem stoho moc špatná. Měla jsem doma pro miminko vše připravený mám doma dokonce i kočárek bohužel prázdný. sabina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
498
12.9.12 17:39

Neboj, otěhotněla jsi jednou, půjde to i po druhé. Já měla revizi ze stejného důvodu 30.3. letošního roku (hezký dárek k mým 35.narozeninám :,( ). MUDr. doporučil počkat 2 periody a hned tu další jsem otěhotněla znovu - výsledek vidíš dole na metříku. A to se nám před tím více jak rok nedařilo (akorát 2× ZT v 5.tt).
No a pro příště - s věcičkama, kočárkem a pod. přeci jen chvíli počkej. Co bys dělala ve druhé polovině těhu, kdybys to zajistila hned na začátku :P :P

Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.9.12 17:40

Ahoj. Stalo se mi to téměř přesně tak, jak píšeš. Ze stejného důvodu jsem jela na kontrolu (v pátek 10.10.2008) a dozvěděla jsem se to samé (byla jsem 13+0). Na kyretáž jsem šla ještě ten den. Doktoři doporučili půl roku pauzu, můj gynekolog po prohlídce cca 3 měsíce po zákroku řekl, že je vše OK a že už se můžem zas snažit. Já se tenkrát ale nechala očkovat proti žloutence, a tak jsem čekala fakt ten půlrok (po poslední vakcíně očkování) a povedlo se hned. Za sebe doporučuju stopro počkat minimálně na jednu normální MS (ta první prý často bývá neobvykle silná), ale raději na „povolení“ gynekologa na základě prohlídky.

Přeju hodně štěstí a ať to brzy dopadne tak, jak si přeješ :kytka:.

Při posledním těhotenství jsem předem nic nekupovala, i kočárek a autosedačku maanžel objednával až po porodu (měl přesné instrukce kde a co :) ).

Příspěvek upraven 12.09.12 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
12.9.12 17:41

@sabinka098 Ahoj, je mi líto, že tě taky potkalo co mě. Bohužel se to stává a mnohdy se ani neodhalí příčina :(.
Já mám za sebou letos dva zamlklá těhotentví v březnu a srpnu. V posledním těhotentví jsem byla kolem 11.tt a mimi nemělo srdíčko… :,(
Zkoušet se snažit by jsi se měla až se dáš hlavně psychicky do pořádku, někdo se snaží už po první MS, doktoři doporučují 3. měsíční pauzu…

Nás čekala po dvou nezdarech genetika a čekáme na výsledky.
A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.9.12 18:43

Jak se cítim hrozně to se ani nedá popsat ty probdělý noci a hlavně proplakaný už si přídu před přítelem jak blázen nastoupila sem do práce aby bylo líp už pracuju druhý týden tak snad to pude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
12.9.12 18:50

@sabinka098 snad se to časem urovná, mě to trvalo nejmíň měsíc než jsem byla ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.9.12 18:53

Snad jo budu zkoušet znova tak snad se zadaří už mám devítiletýho kluka a co ty máš děti nebo se zatim jen snažíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
12.9.12 18:56

@sabinka098 mám 12letého syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
12.9.12 19:30

Chci jenom povzbudit :hug:, že i po několika nezdarech to může mít dobrý konec. Já mám za sebou dvě ZT a jedno biochemické a před pár ny jsem se stala štastnou druhomatkou :lol: U mě byla nejspíš příčina vysoká srážlivost krve (mám Leidena a MTHFR mutaci). U jednoho ZT mi dělali genetiku plodu a zjistili trisomii 13, takže za to ta srážlivost nemohla. Někdy je fakt těžké říci, co je příčinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.9.12 21:06

Gratuluji ti k miminku doufám že i mě se brzy zadaří a budu taky štastnou druhomatkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.9.12 11:26

Ahojky i ja se dneska vratila z nemocnice, je mi nma nic! porad bulim :,( je to moc tezky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.9.12 16:53

Ahoj tak to je mi líto je to hrozný já sem se taky nabulela těžce sem to nesla ještě sem v šestinedělích tak je to pro mě pořád čerstvý musíme bejt silný přenést se přes to a doufat že bude líp a brzy budeme mít miminko v náručí to je muj sen tak doufám že se uskuteční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pumprdelka
13.9.12 20:27

Ahoj, no já sem byla v úterý na revizi. Fyzicky je to dobrý, ale psychicky nevím neví pořád brečím… Už tři roky se s manželem snažíme o mimi a když to konečně nastane, byla sem šíleně šťastná a najednou ve 12 týdnu konec… No dítě to bylo první a už nejsem nejmladší… Spíš sem se chtěla vypovídat… Určitě se podaří znovu, všichni to říkají, ale já nějak už nevěřím ničemu

• Citovat
  • Upravit
891
13.9.12 20:48

Musíme doufat já už taky nevěřim ničemu semtak zklamaná že už ne tohle byla moje třetí revize a další už byh nedala nějak na to nemam pořád na to jenom myslim. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.9.12 11:48

Holky ja byla taky strasne stastna! a ted mam strasny strach jit na ket :,( nevim kdy do toho pujdu znova! drzte se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty