Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a kdyz jsi byla pred tydnem 6+4 tak dneska jsi 7+4 a to znamena ze jsi v 8tydnu
to by melo byt videt hned
ale dkyz to tam minule bylo tak to tam musi byt ![]()
Nemam nic, ani těh. knižku. Už 5.tydnu chodim každe ponděli k dr. a pořad na nic! Poprve to nebylo vidět, pak tam byl zarodek, pak zase nic, pak najednou dvě
,to jsem viděla, ale nebyla ješte odezva, no a dnes zase nic.Fakt nevim co to tam mam za potvůrky
.Ale nic mi neni, neboli, nešpinim. Dnes jsem dělala křidylka, když si to daval muj chlapak, panečku to mě nakoplo
Tak i přiznaky mam…
@evíkkkk no vydrž do další ko snad to bude v pohodě. Už několikrát jsem zde četla, že jedno z dvojčátek odplulo a druhé se skvěle drží
snad to vyjde!!!
A tehu test mas porad pozitivni? asi jo vid, blba otazka
tak zitra napis co ta krev
tyjo to mne zajima! ![]()
Jj, testík je pořad pozitivni
mě to taky moc zajima, všechny jsme z toho paf
, sakra, ale mit 14.dnů mrtve dětatko by se už snad nějak projevilo…To bych měla mit vysledky odpoledne? na co se mam zeptat hlavně? HCG?
Já jsem v roce 2010 prodělala 2 zamlklé potraty. jeden byl v lednu a pak v březnu. Potřetí jsem to pak taky nedostala ale už jsem nezjištovala jestli jsem byla nebo ne. Dodneska je mi to líto. Ale nakonec jsem otěhotněla v červenci 2010 a dneska máme 18 měs klučíka. neřeknu že to přebolí protože mě to bolí doted. Někdo nezapomene, ale zas si to tak nebere. Důvod proč to tělo neudrží většinou nikdo neví. Když jsem byla asi v 5měs tak jsem začala mít kontrakce. Pak bolessti. Pokaždé jsem skončila v nemocnici na rizikovém. Nakonec jsme museli ve 38tt na císaře kvuli preklampsii a to mě pan doktor chtěl poslat domu že mi nic není. No holky držte se a hodně štěstíčka a zdravíčka. Léňa ![]()
Dobre ranko holky.Tak si mam dnes volat okolo 13h na vysledky z krve. Zitra posledni šance na mimi aby se ukazalo
kdyžtak ve čtvrtek ráno na kyretaž, ách jo!!!
Ahoj tak sem dnes byla u doktorky na ultrazvuku nemám nic vidět ted vezu do nemocnice krev jsem moc zvědavá nemužu se dočkat do dvou do odpoledne na výsledky. testy jsem si dělala čtyři jsou pozitivní.
Ahoj to sme uplně to jsem tedy moc na to zvědavá jak mi to dopadne jdu na odpoledný tak tu večer písnu jak mi dopadli výsledky s krve budu volat doktorce s práce.
Ja mam testy v pořadku a hlavně těhu je pozitivni. Uvidime zitra rano co ještě řekne dr.na ultrazvuk…
Evíkkkk tak to je super hlavně klid a žádný stres. moje oblíbená strava v těhu byla madarská pomazánka a cola. drž se.
![]()
Děvčata prosím vás mám ZT co si vzít sebou zítra do nemocnice?? Pyžamo, pantofle, vložky nebo jak??? Děkuji ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.