Zamklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
19.10.12 17:40

@uf-ounek narada tě u nás vítám! Držela jsem ti palečky aby se mimi udrželo :( je to všechno na pytel a moc mě mrzí tvoje trápení :kytka: :kytka: :hug:.Nemám zkušenost se samovolným odchodem plodu :think: byla jsme na revizi, ale jiné holčiny ti určitě poradí. Ufounku bude to v pohodě neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
19.10.12 19:02

@Liskynka říkala jsem si, že se známe :) jsem docela v pohodě, až se divím, jen bych chtěla vědět, jestli je to v pořádku, nebo se mám pořád bát pondělka a revize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.12 19:35

Liskynko, třeba je to u vás ten samý případ. Možná se vyplatí na jeden měsíc zkusit ovu testy - já mám cyklus 27-29 dní, takže ten 14. den jsem to mívala úplně ideálně, teď takový posun a zkrácená luteální fáze :? Spoléhala jsem na ten 14. den, před který jsme soustředili snažení, ale pak přišel ještě další teplotní vzestup a to už jsme se právě netulili.. A když jsem teploty zadala na fertilityfriend.com do grafu, označilo mi to ovulaci až na ten pozdější termín.. Určitě se vyplatí zkoušet to preventivně průběžně celý měsíc :hug:.. U nás je to ale trochu problém, mám problémy se záněty močových cest, hlavně po sexu :think: Uf-ounku, ten pokles HCG je docela rychlý, mně hodnoty při zamlklém těhu klesaly hodně pomalu - u Tebe to spíš vypadá, že by si tělo mohlo pomoct samo.. Stejně ale pak budeš muset jít na kontrolu, zda v děloze něco nezůstalo, mohlo by to způsobit infekci - pak by Ti Dr. ještě mohl napsat něco na případné rychlejší vypuzení, takže by ses revizi i v tomhle případě mohla vyhnout… Moc držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.6.14 11:46

@Liskynka Ahojky četla jsem te v diskuzi o zamklem tehu je to tedy z roku 2012 a vidím na tvé fotce bříško mooc gratuluji ja to mám to samé chtěla jsem se zeptat jestli jste začali po první ms a za jak dlouho se ti to podařilo? Dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.5.25 01:52

Zamklé těhotenství

Ahoj ráda bych se podělali se svým smutným příběhem a zda jsi někdo prošel tím co já a dočkal se dítěte
Dvakrát jsem prodělala zamkle těhotenství jednou v 8 týdnu a po druhé v 10 týdnu a jednou samovolný potrat v 6 týdnu dítě ještě nemám byla jsem ne všech vyšetření genetika v pořádku ma i partnera hematologie v pořádku a na imunologii mi zjistili antifosfolipidový syndrom i hned mi doktor nasadil prášky godasal na ředění krve budu brát až do 36 týdne těhotenství poté injekce až do porodu.
Za jakou koliv zkušenost radu a naději budu moc ráda děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.25 07:54
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty