Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky co mám dát do kočárku do spot místo zimního fusaku aby to pěkně vypadalo pěknou deku? děkuji
Většina maminek mění fusak ja tenší fusak. můžete dát deku a nánožník!-)
@Ondrášovka.N píše:
No coby. Asi deku
nevím jestli někteří dokážou vůbec bez rad druhých existovat ![]()
Do hluboke korby jsem davala tetraosusku jako prosteradlo, do sportaku vlozku od emitexu. Jinak existuji hezke vlozky do sportaku, hodne to siji na MMB, tak se tam mrkni.
@JaneDoe píše:
nevím jestli někteří dokážou vůbec bez rad druhých existovat
Hlavně bez jakých rad
. Tohle by vymyslela i špejle od nanuku, pardón. A taky nevím, co je „do spot“, nad tím dumám už hodnou chvíli ![]()
@maci1986 mám Emitex 2v1. Je to taková teplá deka, vypadá to pěkně, neklouže to nikam a když se udělá nečekaný horko, dá se to úplně rozepnout, když začne foukat a ochladí se, tak se to úplně zapne jak fusak.
@KPKristy píše:
Hlavně bez jakých rad. Tohle by vymyslela i špejle od nanuku, pardón. A taky nevím, co je „do spot“, nad tím dumám už hodnou chvíli
@JaneDoe píše:![]()
![]()
No a teď mi to došlo, jak vidím ten obrázek. Tak já pořád přemýšlím, jaké body v kočárku, kam se dává deka a najednou mi došlo, že „dospod“ ![]()
@maci1986 Já bych šla za úplňku natrhat sedmikrásky a obsypala mimino tím, to bude jistě vypadat moc hezky ![]()
V korbe jsem mela hezkou bavlnenou plinku, ve sportaku vlozku do kocaru- na internetu jsou jich mraky.
@lleennttiillkkaa píše:
@maci1986 Já bych šla za úplňku natrhat sedmikrásky a obsypala mimino tím, to bude jistě vypadat moc hezky
A já bych do té hluboké dala klidně hnusnou deku, stejně to není vidět. Do sporťáku bych už volila nějakou krásnou. Třeba se sedmikráskami
![]()