Svatba - šaty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.3.15 13:39

Svatba - šaty

Zdravím všechny,
na základě jedné diskuze jsem koukala na snubní prstýnky a včera je ukázala příteli. Pochopil… :mrgreen: Takže se po skoro 12 letech soužití vezmeme.
Mám to vymyšlené, svatba bude tajná, já s přítelem, 2 svědci a naše děti (ještě tedy uvažujeme o jedné kamarádce která by během obřadu hlavně to mladší hádě pohlídala).

No a co mě zajímá jsou šaty. fakt nechci ty mega šlehačkoidní, s širokou sukní, obručema a tak. nechci ani korzet (sem v tom jak selka). No prostě přímo svatební šaty asi nee. Hlavně když jsem si třeba vybírala šaty na maturák, byl problém v mé výšce (158cm) a konfekční velikosti 34/36 :D vše dlouhé, dlouhé… :roll:
Dali by se využít třeba nějaké letní šaty? Asi bílé, nebo i světle krémové, fialkové…? Měla jste některá? Popř můžete hodit foto, odkaz a pod :D

Díky všem zakladatelka

PS: anonym jistě chápete :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.3.15 13:44

Co takto nechat usit? Tak to riesila ponekud ‚objemnejsia‘ kamaratka… a bola z nej krasna nevesta, nikto by jej jej metrak nehadal.. aj ked palculienku z nej saty neurobili.

Skus sa pozriet po satach antickeho stylu. Aj ked neviem aku sluzbu robia na nizkej postave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
23.3.15 13:46
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
na základě jedné diskuze jsem koukala na snubní prstýnky a včera je ukázala příteli. Pochopil… :mrgreen: Takže se po skoro 12 letech soužití vezmeme.
Mám to vymyšlené, svatba bude tajná, já s přítelem, 2 svědci a naše děti (ještě tedy uvažujeme o jedné kamarádce která by během obřadu hlavně to mladší hádě pohlídala).

No a co mě zajímá jsou šaty. fakt nechci ty mega šlehačkoidní, s širokou sukní, obručema a tak. nechci ani korzet (sem v tom jak selka). No prostě přímo svatební šaty asi nee. Hlavně když jsem si třeba vybírala šaty na maturák, byl problém v mé výšce (158cm) a konfekční velikosti 34/36 :D vše dlouhé, dlouhé… :roll:
Dali by se využít třeba nějaké letní šaty? Asi bílé, nebo i světle krémové, fialkové…? Měla jste některá? Popř můžete hodit foto, odkaz a pod :D

Díky všem zakladatelka

PS: anonym jistě chápete :D

Záleží jen na Tobě, co chceš mít na sobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.3.15 13:48

Ahoj, já jsem měla na své druhé svatbě úplně obyčejné bílé šaty, ale fotku ti hodím jedině do SZ, tak pokud máš zájem, tak mi napiš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 13:51

Ja si je taky nechavam sit a jsem rada protoze jsem tehotna akazdym tydnem jsem o neco vetsi :lol: a budu mit ruzovobile takze fakt zalezi na tobe jake se ti budou libit a vsem se budes citit dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
23.3.15 13:55

Merim 161cm a konferenční velikost 36. Brali jsme sestejne jako chcete vy na tajnacku. Mela jsem na sobě pouzdrove kremove jednoduche šaty. Neřešila jsem to ale také z toho důvodu, ze jsem byla těhotná. Fotku bych možná někde vyhrabala. Jinak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.3.15 14:01

A právě proto, že to bude malá intimní svatba, bych si tuplem vzala, co se mi líbí, v čem mi je dobře. Klidně i ty letní šaty. A kdo říká, že musí být bílé? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
23.3.15 14:04

Urcite sezenes v obchode i nesvatebni saty vhodne na tuto prilezitost, ktere pak vyuzijes i jindy ;) ja si saty nechala usit, jednoduche, splyvave, na hlave jenom jemnou ozdobu, dcerka mela taky usite a vyslo to fakt levne.
Jinak se zkus podivat na stranky espritu (www.esprit.cz), nekdy natrefis na saty vhodne na svatbu.
Ja ty stranky miluji a z tech satu jsem vzdy vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
23.3.15 14:06

A co třeba krátké šaty, pokud to bude třeba někdy v létě nebo když už bude teplo, neměl by být problém… a k tomu třeba nějaký klobouček, společenský :-),samozdřejmně jen muj návrch co mě napadl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 14:07

No prý se klidně můžeme vzít i v riflích že jo :D

No a protože tak nějak nemám představu, úplně jako detailní, tak nevim nevim a váhám. Ještě že to plánujeme až na červenec. Do té doby snad něco stihnu :D

@lovesmile zprávu jsem poslala :)

@Bábi Zlopočasná ty bych musela mít krátké, resp. normální konfekce by musela být do půli stehen, já to budu mít na kolena. Dlouhé bych courala po zemi i když bych si vzala štekle :roll:

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6806
23.3.15 14:17

Nech si usit, nebo kup a nech podle potreby zkratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
23.3.15 14:37

A co třeba něco takové:
http://www.hm.com/…roduct/92021?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.3.15 14:43

A co tyhe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 19:25

@cverunka to se mi líbí víc http://www.hm.com/…roduct/89833?…

@S.Ivanka nechci urazit, ale to fakt nee :)

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
4454
24.3.15 08:12
@Anonymní píše:
@cverunka to se mi líbí víc http://www.hm.com/…roduct/89833?…

@S.Ivanka nechci urazit, ale to fakt nee :)

zakladatelka

Jo, ty jsou také hezké, v HaM se toho dá najít docela hodně a za dobré peníze. Chce to zkusit, pač někdy to na fotce vypadá krásně a nakonec je to laciné, blb ušité atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková