Mít dítě ve 40?

• Otevřená skupina

Ahoj, ráda tu přivítám všechny snažilky 40+, jejich starosti i radosti :) Samozřejmě ty mladší taky rádi přivítáme :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

46
5.1.14 11:08

Mít dítě ve 40?

Chtěla bych přivítat v této skupině hlavně snažilky 40+. Samozřejmě jsou vítané i mladší ročníky.
V r. 2007 jsem podstoupila IVF, neuspěšně :( Potom jsem se rozhodla na dite nemyslet a zapomenout na to, s tehdejším partnerem jsme se chvíli potom rozišli. V r. 2011 jsem se vdala za fajn chlapa, který má, teď již 11 letého kluka. Já, abych nemyslela na to, že nemám dítě, jsem se dala na studium na VŠ. Před nějakou dobou přišlo k debatě: mít či nemít ještě dítě. Nejsem na to už moc stará? Moc bych ho chtěla, ale se toho i trochu bojím, budu mít koncem ledna 41. S manželem jsme se dali na snažení ale prirozeně, tak to necháme na přírodě, jestli to vyjde nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
8.1.14 21:39

Tak nevim jestli se budu tesit nebo ne. Mam 17 DC, BT jsem si predtim nemerila, takze nevim kdy presne byla ovulace. Uz 3 dny mam krece a pichani v podbrisku, poboliva me hlava, taky prsa ( to ale muze byt PMS ). Je mi navic ale nejak spatne od zaludku a dnes i mensi zavrate. Dnes jsem si zmerila BT a byla 37,3 ale telesna teplota jen 36,5 pritom se citim jako bych mela chripku. Test jsem si zatim nedelala, myslim ze je jeste brzy. Tak jeste musim chvili pockat jestli to prijde, nebo budou //. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.1.14 08:12

Ahoj, tak jeste stale MS neprisla. Mam 21 DC. Co u mne, kdyz mivam MS v prumeru 18 DC (vetsinou je to 16-19dni), vypada ze by to mohlo vyjit Poslednich 5 mesicu jdem mela MS po 16-17 dnech. test jsem si delala predevcirem, byl negativni. BT mi neklesla pod 37. Bricho mam nafoukle uz nekolik dni, to plati i o bolestech v podbrisku, prsa mam zvetseny, jsou citlivejsi, ale neni to nejak moc, zaludek jak na vode a bily vytok.
No nejhorsi je to cekani na to, jestli se objevi MS nebo // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.1.14 13:55

No uvidíš držím ti palce ať v tom nejsem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.1.14 14:35

@Petrus157 dekuji :) mam desne nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.1.14 20:24

To chápu, já jsem to netušila do poslední chvíle, jak jsem ti psala, řekli nám s manželem, že děti mít nemůžeme. Před týdnem jsem se léčila cholagolem, protože jsem si myslela, že jsem se na zabíjačce přejedla škvarků. Tak teď si holky v práci dělají srandu, že těhotenství se šíří přes škvarky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.1.14 09:03

@Petrus157 :) tak mas alespon usmevnou vzpominku na to :D
Ja jeste stale MS nemam, jen se mi zda ze uz prsa nemam tak natekly jak posledni dobou, case ocekavanej MS, i kdyz pichani v podbrisku je stale, i zaludek jak na vode.
A jak probiha u tebe zacatek tehotenstvi, je vse v pohode, jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
12.1.14 16:36

Naštěstí mě není moc špatně, ale prsa mě boli vždy par dní a pak je to v klidu a zase par dní. Jinak břicho mě taky boli par hodin a pak klid, ale dneska mě bolí celý den, dokonce jsem začala špinit, ale dočetla jsem se na internetu, že je to normální, že se prý uhizďuje. Tak uvidím když tak zavolám doktorovi.
Tak třeba jsi těhotná :D udělala sis test? To už by mohlo být vidět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.1.14 17:47

@Petrus157 prave ze jsem to nevydrzela a dnes hned rano si udelala a negativni. Co mne ale dnes trapi je to, ze rano me bylo jeste trochu spatne od zaludku a ted uz nic, jsem bez vsech priznaku, dnes je totiz 23DC (vcera jsem spatne napsala 21DC), a to uz mam vetsinou po MS. Jen citim tlak v podbrisku. Tak mi to pripada divne a mam celkem obavy, ze to asi nevyslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.1.14 19:38
@Petrus157 píše:
Naštěstí mě není moc špatně, ale prsa mě boli vždy par dní a pak je to v klidu a zase par dní. Jinak břicho mě taky boli par hodin a pak klid, ale dneska mě bolí celý den, dokonce jsem začala špinit, ale dočetla jsem se na internetu, že je to normální, že se prý uhizďuje. Tak uvidím když tak zavolám doktorovi.
Tak třeba jsi těhotná :D udělala sis test? To už by mohlo být vidět

a byla jsi uz na potvrzeni tehotenstvi u lekare?
A kolikaty DC, nebo tyden tehotenstvi jsi ted?
Drzim moc moc palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
15.1.14 14:19

Ahoj, tak mám pro tebe smutnou zprávu, v neděli jsem začala špinit, tak jsme šla v pondělí k doktorovi a ten mě řekl, že těhotenství zaníka, tak mě poslal do nemocnice na vyšetření, tam mě řekli o stejné a ať dojdu druhý den na revizi, jenom že jsem začala večer hodně krvácet, tak mě rychlou odvezli do nemocnice, tam okamžitěna sál. No a mimi už není v 11 týdnu to vzdalo. Moc to bolí, protože to bylo vytoužené děťatko. Musíme se s tím něják vyrovnat. Tak tobě držím palce ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.1.14 14:39

@Petrus157 :( tak to mne mooooc mrzi, ani nevis jak s tebou soucitim. Je mi to lito. Ted se hlavne musis dat do poradku, psychicky to pujde asi hur :( ale verim ze to nevzdas a zkusite to znova, drzim moc vsechny prsty :hug:
Ja jsem si dnes delala test a nic :( ale jeste jsem MS nedostala, i kdyz s mojim rozhazenym cyklem nevim kdy presne bych to mela dostat. Kdybych byla tehotna tak bych byla 3+3 takze pockam do konce tydne a kdyz nevyjde ani test a ani neprijde MS tak se objednam k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
17.1.14 19:34

Tak jak jsi dopadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.1.14 19:43

Ahoj, tak dnes mam 28 DC, rano jsem uz myslela, ze jsem to dostala, na toaletaku, jemne spineni, jasne cervena skoro ruzova krev. Bylo toho malo a od rana nic. Dala jsem si i klasickou vlozku, ze uz jsem to dostala, ale nic, cista. Delala jsem si test a je negativni. Tak ted budu jen cekat, co bude v nejblizsich dnech
A co jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
17.1.14 19:49

Tak snad ti to vyjde. No já střídavě oblačno, to víš hodně jsem si to obrečela, ale snad se podaří. Manžel bude brát vitamíny a pak se udělá spermograf a pak uvidíme. Nechtěla bych to prožít znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny