Mít dítě ve 40?

• Otevřená skupina

Ahoj, ráda tu přivítám všechny snažilky 40+, jejich starosti i radosti :) Samozřejmě ty mladší taky rádi přivítáme :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
17.1.14 20:09

@Petrus157 to verim ze je to tezke uplne s tebou soucitim
Verim ale ze se to podari.
Jak budu vedet neco noveho, dam vedet, ale nedelam si moc nadeje, abych nebyla zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.3.14 11:56

Tak muj dalsi mesic snazeni, tak jsem zvedava, jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
4.3.14 02:02

Tak držím palce :D musíme ještě dva měsíce počkat a pak se budeme taky snažit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.3.14 17:35

Chtěla bych taky mimi, otěhotněla jsem v prosinci po IUI, bohužel v 10 týdnu jsem samovolně potratila. Teď čekám na víkend, jestli dorazí MS, moc bych si přála, aby nepřišla, je mi 39 tak už toho času taky nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.3.14 17:40

@dolfina no ja mam uz zpozdeni, tak cekam co z toho bude. Tt mam ale negativni, ikdyz se teploty drzi stale nahore.
Drzim moc oalce, at se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.14 15:53

@Miranel Tak celý víkend nic, i když test mám taky negativní. Ale já jsem ho neměla moc pozitivní ani při tom minulém těhu, potvrdili mi ho až z krve. Tak si myslím, že se to povedlo a tobě přeji to samé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.14 16:49

@dolfina a ktery DC jsi? Ja uplne minimalne spinim, ale tt stale negativni tak nevim jak to dopadne.
Drzim ti palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.14 18:17

@Miranel Já jsem dneska 29 den po potratu, tak nevím, jestli se mi MS dostaví přesně jako vždy, kdy jí mám po 29 dnech. Snad jo, v úterý jsem už objednaná zase do centra, domluvila bych se na dalším IUI, když tohle nevyšlo. Já zatím nešpiním nic, ale test je teda negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.3.14 11:58

@Miranel Ahoj, tak jak jsi dopadla. Já špatně, dnes první den MS, tak mě čeká další IUI snad tento měsíc. Držím Ti, ať dopadneš lépe než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.3.14 20:16

@dolfina ahoj, mam 4DC, takze se budem dal snazit
Je mi lito, ze to nedopadlo, tak vanocni miminko se jiste povede :)

P. S. nezname se z modreho konika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.3.14 06:52

@Miranel Ahoj, tak teď mi to taky došlo. To víš, že ano. Včera jsem byla u doktora, tak jsem z toho taky taková bez nálady. Já jsem měla ještě myom, šla jsem kvůli němu na operaci. Jenže jsem zjistila, že jsem tam měla dva a ten jeden mi nechali. Teď mi asi vyrostl, tak to tak vypadalo, že si myslí, že bych mohla jít znovu na operaci, to jsem na ní byla před rokem. To je hrozný, nikam se mi nechce, po té operaci nesmíš půl roku otěhotnět. Asi to zkusím i s tím myomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.3.14 16:32

@dolfina jejda, to jsou teda starosti.
A nebojis se, ze ti miom vyroste vic a kdyby jsi otehotnela, mohl by to byt vetsi problem? Ja nevim jak to kolem toho miomu je, nerekli ti u dr. neco blizsiho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.3.14 17:21

@Miranel Ahoj no právě proto jsem na tu první operaci šla, abych byla bez něj. Teď jsem si našla na netu, že otěhotněly i porodily ženy, které měly větší než mám já. Tak to ještě zkusím, jsou na to totiž různé názory. Po tom potratu v nemocnici mi doktorka říkala, že je v děloze dost místa, že bez problémů. Tak se k tomu postavím taky tak, došla jsem si pro léky a tak za 14 dnů bych měla jít znovu na IUI, já doufám, že to vyjde. Zkoušeli jsme to měsíc přirozeně a nic. Třeba budeš mít větší štěstí. Moc ti mimi přeju, já jednoho syna mám, ale taky ne s nynějším partnerem. On nemá žádné dítě, tak bychom ho chtěli taky moc. Už si zvykl i na to, že chodíme do centra, předtím moc nadšený nebyl. Ale když viděl, že se to povedlo napoprvé, tak už nic nenamítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny