Mitrazapin Sandoz 15 mg

18.6.16 15:39

Mitrazapin Sandoz 15 mg

Dobry den, psychiatr mi dal Mitrazapin Sangoz 15 mg, mam jist pul prasku na noc ale rano jsem po nem strasne utahana a nepouzitelna, po porade jsem zacala brat ctvr tablety ale nespim po nem.Beru ho teprve 3 den. Myslite ze kdybych brala tu pulku nekolik dni, ze ta unava odezni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
18.6.16 16:00

@Hugisek7777 Buď to zkusíš, postupně by se to mělo upravit (kolem 2 týdnů), nebo dát jiný lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.16 16:52

Sice nevím, jaké jsou tvé problémy, ale osobně zastávám názor, že antidepresiva jsou hrozný zlo. Absolvovala jsem dva roky v kuse s několika různými druhy antidepresiv a stala se ze mě hrozná zelenina, byla jsem emočně totálně utlumená, navíc závislá na prášcích.
Tělo si zvyká postupně, na svých prvních antidepresivech jsem prospala celý den a vstala jen abych si mohla vzít další prášek.
Nakonec jsem se vzepřela sama v sobě a ze dne na den vysadila vše a snažila se začít fungovat, od té doby je mi fajn.
Držím palce ať ti všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 17:19

Beru to na panickou uzkost a hlavne na spani…nemuzu spat a kdyz zazrakem usnu tak se budim mezi 4 a 5 hodinou ranni a kdyz se pak snazim znova usnout tak mam pocit ze se nekam propadam a usnout uz nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.6.16 18:25

Já ho brala po smrti syna, aby mě to „utlumilo“ a ja byla schopna spat.. Zabralo to skvele, prospala jsem i po pulce prasku 26 hodin v kuse. Takze po dvou dnech brani jsem ho zahodila zpet do skrine. Vyslovene jsem byla jak robot - automaticky na zachod, automaticky napit, automaticky odpovedet na pozdrav.. Pripradala jsem si absolutne mimo, jak kdybych se na sebe koukala shora a ten duch ani nebyla ja. Mirtazapin je strasne silny ocividne, rekni psychiatrovi, jaky na tebe ma ucinek a bud upravit davku na tu ctvrtku a nebo zmenit lek..

• Citovat
  • Upravit
18.6.16 18:28

Kdyz jsem si vzala ctvrtku tak po nem sem do rana vubec nespala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9211
18.6.16 19:51

Ahoj Hugisku,
já také brala Mirtazapin, ale Dr. mi dal rovnou 30 mg. Vzala jsem si to tedy, ale druhý den jsem vůbec nemohla vylézt z postele. Sotva že jsem se doplazila na wc. Takhle jsem 14 dní prospala, pak jsem Dr. zavolala a ten řekl zvýšit na 45 mg. To jsem asi 3 dny zkusila, ale prostě jsem pořád jen spala. Bylo to hrozné. Takže jsem Mirtazapin vysadila, změnila Dr. a přešla na jiná AD. Pak jsem Mirtazapin dostala ještě jednou v léčebně na spaní, ale jen 7,5 mg a to mi zas vůbec nefungovalo, usínala jsem tak ve 4 ráno. Už ho nikdy brát nechci. Teď mám sertralin přes den a na spaní jiné léky. Chodíš někam na terapie? Pokud je tvým hlavním problémem nespavost, tak si myslím, že psychofarmaka jsou až krajní řešení. Nejprve úprava režimu, dodržovat spánkové desatero, já chodila s příšernou nespavostí do spánkového centra ve VFN v Praze, psala jsem si spánkový deník, chodila na autogenní trénink…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 20:03

Zatím na terapie nikam nechodím, proste to začalo tak že mám špatnou páteř díky tomu že se stav nelepšil tak nastali problémy se spánkem a to takové že se probouzí mezi 4 až 5 ráno pravidelně a když se snažím znova usnout tak se jako kdyby někam připadám do toho mě různé po těle pálí simra studí a ještě k tomu panicke ataky na které beru fronton potřebuju upravit spánek jinak se zbláznil od toho mi právě vznikli ty panicke ataky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.20 01:27

Mirtazapin Sandoz 15mg

Zdravím všiml jsem si vaší diskuzi o tomto prášku 3 měsíce mám nasazený cipralex a na večer mám napsanej mirtazapin Sandoz 15mg mám toho víc nebudu vše rozebírat ale ohledně toho prášku dřív mi stačila jedna tableta na spaní spal sem vždycky do 5-6 hodiny ranní ale po 2 měsících mi jeden prášek nestačí zkusil sem to pár týdnů bez antidepresiv a spal sem vždy tak 4 h za 2 dny… Přemýšlím že je znovu vysadim abych si srovnal spánek a hlavu myslíte že ty prášky na to mají nějakej vliv? Na mirtazapin už sem asi imunní když si ho vezmu tak vůbec nejsem unavený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.23 15:05

Mitrzapin

Ahoj. Zacinam brat mitrazapim protoze mam tedka spatne obdobi a nespim, jen se bohim ze po nem rapidně ztloustnu, jak to sleduju kazdy tady pise ze pribira jen li nem tak se bojim …..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
23.6.24 06:19

S dovolením obnovuji diskuzi. mám Mitrazapin třetí týden. vyhovuje mi, krásně po něm spím a mám sny, při kterých si krásně psychicky odpočinu.
jak je to s příbíráním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.6.24 22:13

Většina lidí po něm bohužel přibere. Jsou samozřejmě výjimky. Hlavně se uklada tuk v oblasti břicha. Zkuste se hlidat v jidle, začít sportovat. A uvidíte. Zřejmě to máte na nespavost. Držím palce, abyste léky časem nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
24.6.24 06:31
@azaleila píše: Více

Bohužel Mitrazapin je jedno z rizikovějších antidepresiv po kterém se přibírá. Neznamená to ale, že přibere každý. Ideálně se tedy sledovat a v případě přibírání konzultovat s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.25 13:29

Ahojte. Moje zkušenost s Mitrazapinem. Dostala jsem 30mg na noc. První dny jsem jen spala a měla strašnou chuť na sladké a na jídlo. Takže jsem jen spala a cpala se. To mě po dvou týdnech přestalo bavit a navštívila jsem lékaře znovu s tím, že potřebuju fungovat a ne být jen spavá a hladová. Dr. Mi napsala SSRI antidepresiva a ty mi sedly. Pomohly a tyto nepříjemné stavy přestaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.5.26 07:43

Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz Po dvou měsících užívání psychické napětí skutečně opadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí