Mizející příspěvky v diskusi

4181
7.4.11 12:19

Mizejici prispevky

Mohla bych se zeptat, proc cas od casu mizi nektere prispevky ?
V diskusi „Suseni pradla v panelaku“ (v sekci Domacnost) byla pod mym dotazem - ktery je tam ted jako posledni - jeste i prislusna odpoved a za ni moje podekovani.
Proc uz to tam neni ??
(mmch, tu odpoved jsem si neopsala, takze opet nevim).

V jine diskusi (kdyz bude zajem, najdu, o co slo presne) vcera nebo predevcirem zmizel kraticky prispevek od uzivatelky Taminka. Taky jsem nepochopila proc.

Obcas to muze trochu zkreslovat celou diskusi, nemyslite ? Nekdo se nekomu treba nekde omluvi, ovsem prispevek bude jaksi smazan ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31289
7.4.11 12:44

a nemohla tu odpověď smazat sama přispivatelka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.4.11 13:04

Nevim … mozne to asi je (me tedy jeste nenapadlo nejaky svuj prispevek vymazavat, ani nevim, ze to jde), v tom pripade smazala i muj dalsi, s tim podekovanim, coz ma sice logiku, ale prekvapuje me to.

No ve svetle tohoto zjisteni mi prijdou cele diskuse mirne receno zvlastni - kdyz muze kazdej napsat cokoliv a pak to v klidu vymazat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.4.11 13:21

Vymazat příspěvek jde jen když za ním není odpověď… Alespoň jak na něj někdo odepíše, tak mi nejde smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
7.4.11 13:22

Není to tím, že příspěvek Sušení prádla v paneláku byl možná brán jako reklama? Tj. se smazaly všechny příspěvky od této osoby?
Smazat příspěvek jde myslím do té doby, dokud je poslední. Pak už jde jen upravit - tj. napsat třeba tři tečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.4.11 13:25

Mazány jsou příspěvky s reklamou či inzercí - převážně od uživatelů, kteří nemají další příspěvky - tj. nejsou pravidelnými přispěvateli. Rozhodně nemažeme komentáře, jak se nám líbí.

Tato opatření před reklamou a inzercí jsou hlavně z důvodů „ochrany“ uživatelek fóra. Reklamní příspěvky můžeme odhalovat a mazat i díky vaší pomoci - stačí hlásit příspěvky jako nevhodné.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.4.11 13:34

Dekuji za odpoved.
Takze odpoved byla smazana proto, ze byla od „Kamila mila“, ktera nebyla prihlasena a asi neni beznou uzivatelkou ?

(Hlaseni prispevku jako nevhodnych vubec nekomentuju, to bych v zivote neudelala, ale to je zas jina kapitola. To je proste podpora bonzactvi :mrgreen: )

Jinak rady typu jakou pracku, mycku, s kym postavit barak, co koupit diteti za znacku kocaru jsou tu bezne, tak jsem nevedela, co je zavadneho na vesaku na pradlo.
Asi tedy neprihlasena uzivatelka.

Diky za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
7.4.11 13:41

Nakukovatelko, závadné je n tom to, že je to nepřihlášená uživatelka (nebo uživatelka s prvním příspěvkem), která napíše "Ahoj, podívejte se, jak jsem vyřešila …, koupila jsem to na www. …
a většinou už nic dalšího nenapíše - tak to je reklama.

Když sem někdo chodí a normálně příspívá do diskuzí a občas napíše, koupili jsme tuhle a tuhle chůvičku, tyhle plíny… apod. tak to samozřejmě jako reklama bráno není :wink:

A ještě to, že napíšeš, že jsi spokojená s kočárky např. X-lander, to reklama není, reklama by byla, kdybys napsala, žes ho koupila na www.xkocarky.xx a byl by to tvůj první příspěvek.

Příspěvek upraven 07.04.11 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.4.11 13:42

Je rozdíl v příspěvku uživatelky ( která má už například x příspěvků v diskusi) se zkušeností s výrobkem či e-shopem a tím od uživatelky, která napíše do deseti diskusí, kde co nejlépe nakoupit a vše je to jen odkaz na jeden internetový obchod.

Pokud není v diskusi povolená reklama / osobní inzerce, nevidím na jejím nahlášení nic bonzáckého.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.4.11 13:49

O.K. doufam tedy, ze jakozto „ukecane babe“ mi bude semtam nejaka ta rada kde jsem treba neco koupila prominuta. Pokud se neprihlasim, nebudu ji udelovat :mrgreen:
(i po vysvetleni, jak to chodi s reklamou, se ale nechystam nekoho nekde nahlasovat, na to asi musi byt povaha :-) ) Nenahlasila jsem ani kdyz na me byla jina osoba sprosta, takze tip na nakup televize me k tomu fakt nedonuti.

Jinak diky adminum za praci s e-miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
7.4.11 13:54

Nakukovatelko přesně tak, třeba já když teď napíšu, že ráda nakupuju látkové pleny v obchodě www.mamaja.cz, tak mě taky nesmažou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.4.11 13:55

Admini, a nebylo by lepší místo mazat příspěvek celý, napsat - příspěvek byl smazán z toho a toho důvodu?

Ono vůbec v tom máte divné praktiky, mi jste pro změnu jednou příspěvek odanonymnili, s odůvodněním že neobsahuje soukromá ani citlivá data. A to šlo o příspěvek s mým městem ve vánočním kolotoči, a co je komu do toho kde bydlím? :nevim: V profilu to taky nemám, nehodlám se nechat vykrást. Navíc šlo o to, aby ona paní které byl příspěvek adresován nevěděla kdo jsem a měla překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
7.4.11 14:03
Hanule píše:
Admini, a nebylo by lepší místo mazat příspěvek celý, napsat - příspěvek byl smazán z toho a toho důvodu?Ono vůbec v tom máte divné praktiky, mi jste pro změnu jednou příspěvek odanonymnili, s odůvodněním že neobsahuje soukromá ani citlivá data. A to šlo o příspěvek s mým městem ve vánočním kolotoči, a co je komu do toho kde bydlím? :nevim: V profilu to taky nemám, nehodlám se nechat vykrást. Navíc šlo o to, aby ona paní které byl příspěvek adresován nevěděla kdo jsem a měla překvapení.

Ano…tak s tím souhlasím, když už smažu, napíši důvod a ne, že jen příspěvek zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.4.11 14:06

Upozorňování na smazání reklamního příspěvku je dle mého názoru zbytečná ztráta času, jelikož přistupujeme k mazání jen v případě očividné reklamy.

Za odanonymnění se omlouvám(e), řekla bych, že to bylo v době mého nástupu a nebyla jsem ještě řádně rozkoukaná :oops:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.4.11 14:24
AnastazieB píše:
Nakukovatelko přesně tak, třeba já když teď napíšu, že ráda nakupuju látkové pleny v obchodě www.mamaja.cz, tak mě taky nesmažou :wink:

:lol: se modli (aby Te nekdo aktivni treba nenahlasil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová