Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohla bych se zeptat, proc cas od casu mizi nektere prispevky ?
V diskusi „Suseni pradla v panelaku“ (v sekci Domacnost) byla pod mym dotazem - ktery je tam ted jako posledni - jeste i prislusna odpoved a za ni moje podekovani.
Proc uz to tam neni ??
(mmch, tu odpoved jsem si neopsala, takze opet nevim).
V jine diskusi (kdyz bude zajem, najdu, o co slo presne) vcera nebo predevcirem zmizel kraticky prispevek od uzivatelky Taminka. Taky jsem nepochopila proc.
Obcas to muze trochu zkreslovat celou diskusi, nemyslite ? Nekdo se nekomu treba nekde omluvi, ovsem prispevek bude jaksi smazan ??
Nevim … mozne to asi je (me tedy jeste nenapadlo nejaky svuj prispevek vymazavat, ani nevim, ze to jde), v tom pripade smazala i muj dalsi, s tim podekovanim, coz ma sice logiku, ale prekvapuje me to.
No ve svetle tohoto zjisteni mi prijdou cele diskuse mirne receno zvlastni - kdyz muze kazdej napsat cokoliv a pak to v klidu vymazat ![]()
Vymazat příspěvek jde jen když za ním není odpověď… Alespoň jak na něj někdo odepíše, tak mi nejde smazat.
Není to tím, že příspěvek Sušení prádla v paneláku byl možná brán jako reklama? Tj. se smazaly všechny příspěvky od této osoby?
Smazat příspěvek jde myslím do té doby, dokud je poslední. Pak už jde jen upravit - tj. napsat třeba tři tečky…
Mazány jsou příspěvky s reklamou či inzercí - převážně od uživatelů, kteří nemají další příspěvky - tj. nejsou pravidelnými přispěvateli. Rozhodně nemažeme komentáře, jak se nám líbí.
Tato opatření před reklamou a inzercí jsou hlavně z důvodů „ochrany“ uživatelek fóra. Reklamní příspěvky můžeme odhalovat a mazat i díky vaší pomoci - stačí hlásit příspěvky jako nevhodné.
Tereza
Dekuji za odpoved.
Takze odpoved byla smazana proto, ze byla od „Kamila mila“, ktera nebyla prihlasena a asi neni beznou uzivatelkou ?
(Hlaseni prispevku jako nevhodnych vubec nekomentuju, to bych v zivote neudelala, ale to je zas jina kapitola. To je proste podpora bonzactvi
)
Jinak rady typu jakou pracku, mycku, s kym postavit barak, co koupit diteti za znacku kocaru jsou tu bezne, tak jsem nevedela, co je zavadneho na vesaku na pradlo.
Asi tedy neprihlasena uzivatelka.
Diky za odpoved.
Nakukovatelko, závadné je n tom to, že je to nepřihlášená uživatelka (nebo uživatelka s prvním příspěvkem), která napíše "Ahoj, podívejte se, jak jsem vyřešila …, koupila jsem to na www. …
a většinou už nic dalšího nenapíše - tak to je reklama.
Když sem někdo chodí a normálně příspívá do diskuzí a občas napíše, koupili jsme tuhle a tuhle chůvičku, tyhle plíny… apod. tak to samozřejmě jako reklama bráno není ![]()
A ještě to, že napíšeš, že jsi spokojená s kočárky např. X-lander, to reklama není, reklama by byla, kdybys napsala, žes ho koupila na www.xkocarky.xx a byl by to tvůj první příspěvek.
Příspěvek upraven 07.04.11 v 13:43
Je rozdíl v příspěvku uživatelky ( která má už například x příspěvků v diskusi) se zkušeností s výrobkem či e-shopem a tím od uživatelky, která napíše do deseti diskusí, kde co nejlépe nakoupit a vše je to jen odkaz na jeden internetový obchod.
Pokud není v diskusi povolená reklama / osobní inzerce, nevidím na jejím nahlášení nic bonzáckého.
Tereza
O.K. doufam tedy, ze jakozto „ukecane babe“ mi bude semtam nejaka ta rada kde jsem treba neco koupila prominuta. Pokud se neprihlasim, nebudu ji udelovat ![]()
(i po vysvetleni, jak to chodi s reklamou, se ale nechystam nekoho nekde nahlasovat, na to asi musi byt povaha
) Nenahlasila jsem ani kdyz na me byla jina osoba sprosta, takze tip na nakup televize me k tomu fakt nedonuti.
Jinak diky adminum za praci s e-miminem.
Nakukovatelko přesně tak, třeba já když teď napíšu, že ráda nakupuju látkové pleny v obchodě www.mamaja.cz, tak mě taky nesmažou ![]()
Admini, a nebylo by lepší místo mazat příspěvek celý, napsat - příspěvek byl smazán z toho a toho důvodu?
Ono vůbec v tom máte divné praktiky, mi jste pro změnu jednou příspěvek odanonymnili, s odůvodněním že neobsahuje soukromá ani citlivá data. A to šlo o příspěvek s mým městem ve vánočním kolotoči, a co je komu do toho kde bydlím?
V profilu to taky nemám, nehodlám se nechat vykrást. Navíc šlo o to, aby ona paní které byl příspěvek adresován nevěděla kdo jsem a měla překvapení.
Hanule píše:
Admini, a nebylo by lepší místo mazat příspěvek celý, napsat - příspěvek byl smazán z toho a toho důvodu?Ono vůbec v tom máte divné praktiky, mi jste pro změnu jednou příspěvek odanonymnili, s odůvodněním že neobsahuje soukromá ani citlivá data. A to šlo o příspěvek s mým městem ve vánočním kolotoči, a co je komu do toho kde bydlím?V profilu to taky nemám, nehodlám se nechat vykrást. Navíc šlo o to, aby ona paní které byl příspěvek adresován nevěděla kdo jsem a měla překvapení.
Ano…tak s tím souhlasím, když už smažu, napíši důvod a ne, že jen příspěvek zmizí
Upozorňování na smazání reklamního příspěvku je dle mého názoru zbytečná ztráta času, jelikož přistupujeme k mazání jen v případě očividné reklamy.
Za odanonymnění se omlouvám(e), řekla bych, že to bylo v době mého nástupu a nebyla jsem ještě řádně rozkoukaná ![]()
Tereza
AnastazieB píše:
Nakukovatelko přesně tak, třeba já když teď napíšu, že ráda nakupuju látkové pleny v obchodě www.mamaja.cz, tak mě taky nesmažou
se modli (aby Te nekdo aktivni treba nenahlasil)