Mléčná kašička ve 3 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1201
24.7.14 20:23

@Hr4sek22 Jo jo, má se začínat zeleninou..my zeleninou začali, ale kamarádka taky začala přesnídávkama a malá pak baštila krásně i zeleninu..teď bych mu dávala spíš tu zeleninu, trvá jim to než si zvyknou na tu chuť, to je tak týden bych řekla a pak bych už klíďo dala odpolední svačinku v podobě přesnídávky..Třeba už ani nebude potřeba zahušťovat, když začnete s příkrmy..
Jo a malej je teda šikulka že napoprvé snědl půl skleničky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.7.14 20:27

@Leniczka23 Jo, mrkvička mu hned zachutnala :) a s ovocem teda ten týden teď počkáme..

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
24.7.14 20:35

Nebo spíš takhle.. Ubyla půlka skleničky, ale část skončila všude možně :-P

• Citovat
  • Upravit
351
24.7.14 23:58

Tak nejsem o nic moudřejší než jsem byla před založením diskuse :D dnes jsem poprvé zkusila zahustit mléko kašičkou a vzbudil se ještě dřív než obvykle…zkusím ještě zítra pokud bude vyžadovat a pak budu dělat závěry. Jinak se chystám na to, že úderem 4tého měsíce najedeme na příkrm, vzhledem k tomu že je na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.7.14 09:22
@kristin11 píše:
Tak nejsem o nic moudřejší než jsem byla před založením diskuse :D dnes jsem poprvé zkusila zahustit mléko kašičkou a vzbudil se ještě dřív než obvykle…zkusím ještě zítra pokud bude vyžadovat a pak budu dělat závěry. Jinak se chystám na to, že úderem 4tého měsíce najedeme na příkrm, vzhledem k tomu že je na UM

Zvysit davku. A nebo ho boli brisko jak mu to davas často. ;) Um by mel dostat po 2 hodinách nejdriv. ;).Akorát Hipp muze dřív. Ale ne kazdou hodku a pul. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
25.7.14 21:40
@Hr4sek22 píše:
@Leniczka23 Tak hlásím, že meruňky spapal ke svačince celou skleničku od přesnídávky. Prý by se mělo začít prvně zeleninou, ale tak my začali ovocem, no. O dva dny dřív než se zeleninou. Byli jsme pro pár čerstvých mrkví na zahradě a teď měl malej k večeři zeleninovou premiéru i s tou bramborou. Nejdřív koukal co to je, pak ochutnal, smál se, snědl pár lžiček a nakonec půlku skleničky. Pak zkusím koupit to hovězí maso z DM jak jsi psala :)Jinak jsem dneska koupila několik druhů skleniček jako těch hotových jídel a vyzkoušíme. Schválně jsem koupila i tu smradlavou jestli je nějaká špatná nebo fakt tak smrdí a smrdí :lol: tak jsem je vyhodila. Hodlám dělat domácí, ale když není čas nebo někam jedem, hodí se mít něco ve spížce. Byla jsem s kamoškou co má dvě malý děti. Prý nechtěli vařený, ale jenom skleničky :)

Ahoj..tak to je super..jojo má se nejdřív začínat zeleninou, my začali, ale známá taky začala ovocem a malá pak baštila i zeleninu krásně..Teď bych mu spíš dávala tu zeleninu než si zvykne na tu chuť ono jim to tak týden trvá a pak bych začala dávat i odpoledne ke sváče přesnídávku..a třeba mu už bude stačit jen mlíčko bez kaše..přece jen ta zelenina a ovoce je o dost zdravější a dá mu mnohem víc než ta kaše..Jinak teda je mega šikulka že snědl na poprvé půlku skleničky.. :potlesk:
Já doma taky vařím a sní toho mnohem víc když je to domácí než když třeba někam jedem a koupim na cestu skleničku, ale sní to s chutí..Taky jsem slyšela o dětech co zas vůbec nechtěli domácí, ale ten můj prďola baští krásně vše..je hold po mamince..
Tak šťastné co nejméně zaprasené chvíle u příkrmů přeju.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
25.7.14 21:48

@Leniczka23 :-D Dnes jsem mu udělala oběd z mrkve, brambory a kousku kuřecího prsa a jak se cpal. Snědl celou skleničku a vždycky když jsem se trochu vzdálila se lžičkou, ječel :-) Ale tak hlavně, že mu chutná.. B-)

• Citovat
  • Upravit
1201
25.7.14 21:53

@Hr4sek22 No jo tak on byl prostě chudáček hladovej a mlíčko už mu nestačilo..tak to se už vyprdněte na kaši, jen třeba na noc..možná se na tebe teď nějaká mamina vrhne že s masem se má počkat až po měsíci zelenině, ale my jsme taky najeli hned s masem a naprostá pohoda..jen tak dál.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.7.14 22:02

Já bych 3 měsíčnímu miminku teda kaši v žádném případě nedávala, zvlášť pokud normálně přibírá nevidím k tomu důvod. Předčasné podávání příkrmů prý způsobuje u dětí do budoucna alergie i obezitu. Jinak můj syn byl v tohle věku také žravý, dávala jsem mu mléka kolik chtěl, dle naší lékařky má dítě vždy nechat v lahvičce nějaký zbytek mléka protože to znamená, že se opravdu nasytil. S příkrmy jsem začala až v 6. měsících, tady se to tak doporučuje pokud dítě normálně prospívá bez ohledu na to jestli je na UM nebo kojené (žiji v zahraničí). Mimochodem začala jsem zeleninou, kaše vlastně syn nikdy moc nechtěl a nejí je dodnes. A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
25.7.14 22:06

@Leniczka23 on mi přišel na tom mlíku s kaší spokojenej, ale jak ochutnal tohle.. Kope nožkama, pusu dokořán a kdybych už neřekla, že stačí, snědl by snad i tu lžičku :-D a co jsem se dívala na ty skleničky, od uk.5 měsíce jsou i s masem. Samozřejmě to nepřeháním. Že mě tu nikdo nesjel se docela divím, ale tak každej ať si svoje mládě krmí jak uzná za vhodný.. :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
351
26.7.14 00:30

Pediatr mi řekl, že 180 je pro něj až dost, vypije to a dobrý, ale jak říkám ze hodinu se začne shánět znovu…mezi bolením a tím když se chci jíst je opravdu rozdíl, když má bolení, tak se na lahev nevrhne…prvnímu dítěti jsem taky dávala ml. kašičky a žádné problémy neměl a obézní určitě není! jde mi jen o to jestli můžu něčím přikrmit, když mu prostě ještě nejsou 4m. Prvnímu synovi jsem začala příkrmy dávat až později, ale on nebyl takový jedlík a UM mu prostě stačilo. nebudu mimi držet hlady když vím že chce ještě jíst, ale otázka je zda mu dávat jen to UM, když zachvilku bude mít hlad znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.7.14 07:21
@kristin11 píše:
Pediatr mi řekl, že 180 je pro něj až dost, vypije to a dobrý, ale jak říkám ze hodinu se začne shánět znovu…mezi bolením a tím když se chci jíst je opravdu rozdíl, když má bolení, tak se na lahev nevrhne…prvnímu dítěti jsem taky dávala ml. kašičky a žádné problémy neměl a obézní určitě není! jde mi jen o to jestli můžu něčím přikrmit, když mu prostě ještě nejsou 4m. Prvnímu synovi jsem začala příkrmy dávat až později, ale on nebyl takový jedlík a UM mu prostě stačilo. nebudu mimi držet hlady když vím že chce ještě jíst, ale otázka je zda mu dávat jen to UM, když zachvilku bude mít hlad znovu

Pediatr ti řekl ze je to pro nej dost ale mimcu to nemusi stacit. ;).Zkus vymenit mliko jaky mate tedkom? Jinak existuji extra sytici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová