Mladá Boleslav - kdo rodíte v prosinci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Metamorphosis
5.7.11 14:06

Mladá Boleslav - kdo rodíte v prosinci?

Ahoj holky, jsem prvorodička s termínem 24. 12. 2011 a moc ráda bych našla spřízněné duše.
Pokud to vyjde, budu rodit ve Vrchlabí, co vy? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2882
6.7.11 23:04

Ahoj termín mám 26.11 a rodit budu v Mladé Boleslavi, protože jsem obě děti měla o tři týdny déle tak počítam že budu rodit taky v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.7.11 23:17

Zdravím tě, manco, jsi Maruška?
Taky nečekám, že na mě stahy přijdou při štědrovečerní večeři, asi jsem měla založit forum boleslavských ledňat :-) Ale kdo ví… Kolik je tvým dětem? A jak to zvládáš?

• Citovat
  • Upravit
2882
6.7.11 23:39

Ahoj jsem Martina :wink:
Dětem je 10 a 7. Zvládat to snad budu. Děti mi budou dělat pomocníci moc se na mimčo těší :wink:
Proč chceš rodit ve Vrchlabí? Já byla v Boleslavi spokojená i když už je to pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
7.7.11 00:00

Ahoj Martino, já jsem Petra a zatím žádné děti nemám.
Do Boleslavi nepůjdu z několika důvodů. Jednak by mě v porodnici obtěžovaly návštěvy, jednak boleslavské úrovni péče opravdu nevěřím, i dneska jsou na ni rozporuplné reference. Jsem dost dominantní a potřebuji kolem sebe lidi, kterým věřím, a kteří jsou diplomatičtí. A kor v takový vypjatý situaci, mohla bych způsobit problémy. Nehledě na to, že partnera budu potřebovat nejen při porodu, ale i po něm, a to by asi v MB nešlo, určitě ne na 100%.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
7.7.11 00:02

No, už jdu spat, objevím se tu zase zítra, jestli si chceš popovídat.
Víš, moje kamarádky už mají cca tříletý děti, všechny jsou najednou chytré jako radia a hlavně se spolčily spolu a já nemám nikoho s kým bych si mohla pokecat o všem možným. A jelikož už nepracuju, tak se začínám dost silně nudit :-)
Tak dobrou noc, Marti.

• Citovat
  • Upravit
2882
7.7.11 00:09

Těší mne Petro :hug: :hug:
Tak tedy zítra a přeji ti dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
7.7.11 19:49

Dobrou noc, nebo spíš dobrý večer :-) Taky tě dnes tolik třeští hlava?

• Citovat
  • Upravit
2882
7.7.11 20:55

Ahoj Péto :mavam:
Promin dřív jsem se sem nedostala neustále se tu střídaj děti :nevim: Hlava ne, ale pro změnu necítim záda poslední týden neim jestli si lehnout, stoupnout či sednout :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
7.7.11 21:12

Manci, tak koukám, že si povídáme na dvou chatech zároveň :-) jelikož tu kromě nás dvou dneska evidentně nikdo není, tak navrhuju přesunout se zpátky do prosinčat - když by sem někdo něco napsal, tak ti dám vědět, chodí mi to na mail :-)
Mimochodem ty jsi taky z MB? Taky v prosinci? Bolestí zad se obávám ke konci.. Mám otočenou dělohu, problémy s páteří a ještě velikou nadváhu, takže fakt strach. Ale jestli tě to bere už dneska, tak upřímnou soustrast, holka, víc ti od počítače nepomůžu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.7.11 11:57

Ahoj Manci, dlouho jsem tě na chatu neviděla, chodíš sem ještě?
Jak to zvládáš teď ty vedra? Já bych se nejradši vyvalila někam k rybníku, ale bojím se že bych si akorát přivodila nějakou infekci :-(

• Citovat
  • Upravit
2882
12.7.11 00:26

Ahoj Péto :wink:
Neměla jsem ted čas měla jsem tu na víkend mamku slavili jsme přítelův svátek v sobotu jsem byla na slavnostech a v neděli jsem balila malou na tábor a dnes jsme vyběhávali papíry skrz stěhování, takže opravdu frmol. Občas jsem nakoukla, ale neměla jsem čas napsat. Vedra mi moc dobře nedělaj, ale koupat se nechodim mám stejnej strach jako ty. 22.7 jedem do CHorvacka tak si to tam vynahradim moře by snad ublížit nemělo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.11 10:33

Ahoj Marti, tak to byl docela frmol :-) Taky bych brala nějaký vzrůšo… Mně docela skolila ta nedělní bouřka - šla jsem spát kolem jedný hodiny a akorát to začalo, takže jsem ve finále spala do rána asi tak dvě hodiny a v pondělí jsem už málem psala závěť :-)
Slaná voda je dezinfekční, takže buď v klidu. A jedna sestřička mi doporučila, abych si, když se bojím infekce, zasunula mezi nohy tampon namočený v olivovým oleji (podle mě to může být jakýkoli panenský, resp. lisovaný za studena) - je to logický, olej sliznici nijak nevadí a udělá tam pro vodu nepropustnou vrstvu.
No a Chorvatsko ti jinak strááááášně závidím, mně tak strašně chybí moře, že tam snad pojedu i sama. Není totiž s kým, tak si to tam užijte i za mě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2882
12.7.11 15:11

Ahoj Péto :mavam:
Dík za radu určitě to zkusím. Jaktože nemáš ským jet přítel nerad cestuje? My jedem dvakrát poprví příští týden v pátek a pak 1.9 jen se bojim že nevydržim tu cestu kvůli zádum, ale jinak neni nic co by mě odradilo :palec: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.11 17:26

No, přítel jednak má moc práce a jednak nemá penízky a já mu dovču dotovat nebudu. Tož tak.
Já bych jela do Turecka, tam bych jedla ty jejich sladký mňamky.. A už bych se nevrátila :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová