Mladé maminky Příbram

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
27.10.15 18:13

Ahoj, jsem tu nová, může mi někdo poradit, jak se tady do toho zapojit?:-)asi je lepší přispívat do diskusí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 16:59

Mikuláš,čert a andělé

Ahoj,
jsme studenti Střední zdravotnické školy v Příbrami a také obyvatelé Domova mládeže. Pro Vás můžeme být také čert, Mikuláš a andělé. Pokud scháníte tuto trojici pro své děti na 5.12.2017 do domácnosti, tak neváhejte napsat nebo zavolat na číslo 720375181 a domluvíme se. Budeme se těšit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
7.12.17 15:16

Milé maminky,

jen připomenu, že tady existují také soukromé skupiny, kde máte větší soukromí a přehledný prostor - můžete tu diskutovat ve více vláknech, používat společnou nástěnku, fotoalbum nebo bazar. Maminky poblíž Vašeho místa bydliště už tam živě diskutují. Případně se můžete stát novou zakládající uživatelkou (moderátorkou) a přijímat/zvát nové členy.

Příjemné povídání přeje :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.12.18 15:00

Ahoj holky,ozivuji diskuzi. Stehujeme se do Pribrami a vubec nikoho a nic tam neznam. Doufam,ze tam jsou nejake maminy s detmi:lol: ja mam dvouletou dceru a v kvetnu cekame druhe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
3.12.18 15:37

@alena.mo A kde budete bydlet? My jsme ze Starého Podlesí - hned vedle, mám 2,5 letou a 2 měsíční miminko. A neboj, maminek i miminek je v PB dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.12.18 15:45

@iwa83 ahoj. Budeme bydlet u nemocnice je to daleko? Take to je super, ze jsi napsala. to budeme mit I podobne stare deti. Mohly bychom nekdy na prochazku kdybyste meli cas. My se stehujeme 15. Prosince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
3.12.18 15:50

@alena.mo Neboj, určitě je tu dost maminek. Já do města jdu radši autem, na pěšky to úplně není - alespoň né to centrum kolem TGM a nemocnice.
Ale kousek od nemocnice je Sokolík - ten doporučuji. My jsme tam se starší loni chodily a super. Tam potkáš taky dost mamin a dětem se program líbil. Teď už starší chodí do školky a pro miminka maj v Sokolíku program od půl roka - takže zatím nic. A stejně se plácame teď v nemocech :( pak je tady DDM, klub nosících maminek… je toho tady dost neboj. A klidně se můžeme domluvit, kdyby si se cítila ztraceně. Já jsem taky náplava - jen už jsem tady těch 2,5 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
4.12.18 07:59

@iwa83 děkuji moc za tipy :) my zatím nemocem odolavame tak doufam, že to nezakriknu:) ale u vás to asi bude i školkou. A jak to zvládáš ty dva? Jestli ti starší už chodí di školky tak to je asi lepší. Já ji budu mít ještě půl roku min. Doma potom. A jak je to se skolkama? Dá se tam dostat od těch 3 let? My ted bydlíme v Praze a tady to je hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
4.12.18 08:58

@alena.mo To se ví, že je to i školkou. Ale tohle jsem někde ulovila v akci já. Pač já lehla v pátek večer s horečkou + sobota, pak rýma. Mno teď horečkuje starší a mladší zase rýma. Takže veselo.
Zvládnout se to dá - musí :) Ale my jsme měli první docela náročnou na začátek, takže jsem čekala taky podobné martýrium a konalo se jen zčásti. Prostě nic neplánovat, brát to tak jak to je. Už je víc zkušeností, neboj, to bude dobré. Hlavně ty jarní děti maj výhodu v tom, že je pak lepší počasí a nemusíš řešit zda do fusaku ještě kombinézu nebo stačí jen mikinka… školky jsou ok. Od 3 se bere. Jak jsem to právě na začátku roku poslouchala v Sokolíku, tak nebyl problém. Mě vzali i holku 2 roky a 4 měsíce - ale máme tady místní školku, tak stačilo aby byla bez plenek, sama se najedla, napila. Což zvládala všechno. Ze začátku byl trochu problém - nechtěla tam být beze mě, se mnou v koutě klidně. Mno a teď mi řekne „Maminko, ještě si chci zpívat/tančit“ když pro ní dojdu odpoledne. už tam i spí.

Co doporučuji - pokud nemáš, začít shánět doktora pro děti - s tím je trochu problém. Praktik pro dospěláky asi není, gyndař je taky občas sázka do loterie. Zubaře jsem si nechala pražského. A mám tam přihlášenou i dceru a budu tam nahlašovat i tú druhou.
Kdyby Tě ještě něco napadlo, písni klidně zprávu - ať tady nespamujeme diskuzi :)

Jinak porodnice a šestinedělí je tady super. POkud si nerodila i první tady ;)

A co že stěhování do PB? Manžel je odtud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová