Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminky,
v pátek jsme se nastěhovali do Příbrami, v podstatě tu nikoho neznám a hledám nějaké mladé maminky, s kterými by se dalo někam zajít s dětičkama, ale třeba i vyjímečně bez dětiček ![]()
Jinak mám roční Johanku a jsem ve druhém měsíci ![]()
Těším se na vás holky ![]()
@Irisska ahoj, v Příbrami je mladých maminek doopravdy málo, já sama žiji v Pb a napůl v Praze. Bohužel zatím vlastní nemám, takže asi nebudu moc vhodný kandidát na tu co hledáš:-D
@lecka tak neříkám, že by mi vyloženě vadilo, že ještě mimčo nemáš ![]()
a čekáš?
Já mám termín na konci ledna ![]()
Dočasně tu bydlíme u rodičů, jinak jsme byli v Praze.
@Irisska Acha, a líbí se ti tam aspoň? Vždycky když jsem v PB víc jak 2 dny tak nevím co nudou pomalu dělat jak jsem navyklá na Prahu kde je pořád kam vyrazit a pod.. a najednou tam nemám už teď krom baráku a rodičů vůbec nic je to takové divné
No jsme tu od pátku a nic moc, přítel se vrací z práce z Prahy večer a já tady
proto hledám tady nějaké ldi
To dovedu dost dobre pochopit, pokud si pamatuju tak tam snad ani neni zadny centrum kde by se maminky schazely
Ahoj, ještě scháníš kámošky? Bydlím v Pb taky chvíli a moc lidí tu neznám, natož maminy…
Ahoj holky od září budeme bydlet v Příbrami, jde z Prahy a ráda bych si taky našla nějaké kamarádky abych měla s kým pokecat
.
Ahuj přihlaš se na Faceboocu na Příbramské maminky. Tam jich je plno ![]()
Ahoj, od července budeme bydlet v Příbrami, mám 6 letou dceru a čekám na přelomu června a července druhý miminko. Tak bychom mohli zajít na kafe
Trošku to v Příbrami znám
Tak se budu těšit pa X.
Ahoj já jsem se do Příbrami nastěhovala před dvěma týdny a teda nikoho tu neznám, mám „čtyřměsíční“ holčičku.
Ahoj, jsem v Příbrami pár týdnu. Dostala jsem tyhle stránky jako tip.Byla bych moc ráda, kdybych zde zjískala spřízněné duše
těším se reákce:-) ![]()