Mladé maminky Slaný-Zlonice

58
29.8.13 14:25

mladé maminky Slaný-Zlonice

Ahoj hledám mladou maminku, kamarádku na kočárkováni, pokecat o všem možným. mám syna v září mu bude rok a rádi se seznámíme. Bydlíme ve Břešťanech u Zlonic kousek 10km od Slaného. ozvěte se mi budu ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
29.8.13 14:29

V listopadu mi bude 24.seznámím se s kýmkoliv, at jste pohodové, usměvavé a pokecáte ovšem možným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 13:52

Http://www. ostrov-svc. cz/…klub-zlonice a 18.9. Loučení s létem ve Zlonicích viz http://www. ostrov-svc. cz/…na-zari-2013

• Citovat
  • Upravit
16.5.18 13:20

Zdravím všechny, kdo sem ještě zavítá. Jsem tu asi momentálně aktuální případ mladé maminky s 3měsíční holčičkou, je tu nějaká další na kafíčka, procházky a tak? :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.18 14:14

Ahoj

@nikola.cervinkova ahoj já bydlím ve Břešťanech u Zlonic a mám 2 děti 5-3r. Tak kdyby to nevadilo stáří dětí a chtěla by si někdy vyjít na procházku tak klidně napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
30.7.18 15:10

@nikola.cervinkova ahoj, ja mam ted 7 tydenniho chlapecka. Pokud bys chtela muzeme se nekdy sejit. :-) Jsem z Budenic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 07:57

@Sabousek7 Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, tak se omlouvam za tak pozdni odpoved. Nasi dablici je sice “uz” skoro 7 mesicu, ale to je uplnej ideal. Rada de domluvim treba na nejakou prochazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
29.8.19 15:31

Ahoj damy, hledame ze Slaneho maminku na kocarkovani. Mam 9 mesicniho chlapecka a nebavi me porad cestovat po Slanym samotnou. Pokud jste na tom podobne, ozvete se :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová