Mladé maminky+ váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8594
18.4.12 21:14

Já si pamatuluju, že mě to taky v těch 18ti strašně bralo, miminko, miminko, nic jiného jsem neviděla, hodiny mlátili jako o život..uklidnila jsem se…ale trvalo to…řekla sem si, že MUSÍM nejdřív chvíli pracovat, abych pak našla po dětech práci…vem si to realisticky… bude ti 25, budeš mít možná dodělanou VŠ s dítětem, ale bez úraxe, doma s malým svištěm-…rpo zaměstnavatele jsi někdo , kdo možná bude chtít druhé, navíc nemáš praxi, jsi de facto po škole…prási dneska mají problém sehnat lidé s léty praxe, natož takto…chvíli pracuj, dodělej školu…udělejte si zázemí, bydlete spolu…to bydlení hlavně, tam se ukáže síla vztahu…Počkej :-) Neříkám, že bys to nezvládla, ale i v 22 letech budeš mlaďounká a už to bude trochu o něčem jiném…i kvůli příteli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 21:29

Ahojík no já nečekaně otěhotněla a poté porodila naši malou princeznu 9 dni před mími 21 narozkami… Byla jsem už vyučená …a dodělávala si ještě nástavbu..tudíž jsem maturovala s Dominičkou v břišku, která ni hoodně pomohla a já odmaturovala s přítelem jsme měly hotové bydlení…takže jsem šla ze školy přímo na rodičák..no nemůžu si stěžovat ..jen ty penízky jsou nic moc ale pokid má přítel odpracováno tak si rodičák můžeš vzít na něj..i já si to ted budu měnit..jinak přeju dobré rozhodováni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.4.12 22:03

Mě tohle chytlo, když jsem musela ze zdrav. důvodů vysadit antiko to mě bylo 21 a myslela jsem si že takhle „postižená“ touhou po dítěti jsem v tak mladým věku jediná no a odolávala jsem 2 roky:-)teď je mi 23 školu mám hotovou, ale do práce už jsem nastoupit nestihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.4.12 18:18

Ahoj zakladatelko touha po miminku je moc pěkná, ale jak už tu hodněkrát zaznělo doporučovala bych dodělat školu, najít práci na dobu neurčitou a pak vesele těhotnět… Je určitě lepší mít práci a případně jít na rizikový těhotenství než být doma bez peněz i když s příjmem partnera tedy aspoň si to tak myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
20.4.12 05:51

ja jsem rada, ze jsem s ditetem pockala.....protoze mit ho mezi 18-23 se svym tehdejsim partnerem, nevim nevim, kde bych dneska byla.Minimalne rozvedena,nebo v blazinci 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky