Mladé maminky+ váš názor

Anonymní
18.4.12 19:32

Mladé maminky+ váš názor

Ahoj všem, :mavam:
chtěla jsem se zeptat, jestli tu jsou nějaké mladé maminky a jaký názor na ně vůbec máte?
Mě bude 18 a přítelovi 22( už pracuje a plánujeme společné bydlení ), mám hroznou touhu po dítěti..furt na to myslím. Vím, že to nejde, že musím dostudovat a taky mám spoustu zájmů, kterých se nechci vzdát, ale touha je tak veliká, že se bojím, aby mě neovládla.Nejsem schopná někdy myslet celý den ani na nic jiného.
Aspoň bych si chtěla zkrátit čas a zeptat se mladých maminek, pokud tu nějaké jsou, jak to zvládaly se školou a vůbec se vším .
Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
18.4.12 19:36

ahoji ,já mám první dcerku v necelých 17ti,druhou v necelých 19ti a teď třeti slečnu ve 25ti.Školu dodělanou mám,teď ještě studuju VŠ.jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.4.12 19:38

Nepochybuji o tom,ze by si se nedokazaka postarat… :-) ale zalezi na tobe…lepsi je dodelat skolu a chvilku pracovat… :-)

• Citovat
  • Upravit
4396
18.4.12 19:41

Co poradit… Pokud máte s přítelem zázemí tak se nebojím, že byste se nedokázali postarat, ale lepší samozřejmě je chvilku ještě počkat dodělat školu a začít pracovat… Chápu tě měla jsem to podobně, teď je mi 22 a snažíme se o naše první nelituju toho, že jsem si počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
18.4.12 19:41

:mavam: Je dobrý, že oba prcka chcete a pokoušet se o něj můžete hned, každému to trvá jinak dlouho a třeba akorát dostuduješ s mimi v břísku. Jestli máte bydlení, tak co :mavam: :kytka: Ještě s mateřskou je to složitější. Musíš mít něco odpracováno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
18.4.12 19:42

Tak já otěhotněla „až“ v 19ti, maturitu jsem měla před sebou a to jsem ještě dělala praktickou v nemocnici. No ale byly to pro mě asi větší nervy, dělat maturu s mimčem, ač ještě v břiše, jelikož to bylo za té situace o to víc důležitější zkoušky udělat :think: Ale mít mimčo v 18ti či dřív je pro mě už nepředstavitelné, být tebou, určitě ještě počkám, minimálně než dostuduješ :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
18.4.12 19:43

ahojky, já měla prvního prcka v 19,5 . A nelituji… vyrůstala jsem s dětmi, tak že jsem k nim měla krásný vztah… Myslím, že když je zázemí, jde potom skoro vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
18.4.12 19:58

Muj nazor na mlade maminky je takovy,ze pokud po diteti moc touzis,je to to nekrasnejsi a jdi do toho. Jsi sice mladounka,muzes si ted uzivat,jezdit na dovolenky,planovat s pritelem. Ale jak jsem pochopila,tak by te miminko naplnilo vic. Ja sice pocala dite,jeste jsem nemela dodelanou skolu,ale odstátnicovala jsem o ctyri dny drive nez se prcek narodil. Zadnou praxi.v praci nemam,sice jsem nepobirala materskou,ale rodicovskou,tak se neboj,penize dostanes. Rikat ti,ze bys mela dodelat skoly,to je prece jasny. S miminkem je to tezsi,ale od ceho jsou dalkove studia,? Jdi uz dospela,at se rozhodnes jakkolig,urcite budes dobra maminka a zvladnes to. Moje sestrenice je o rok starsi nez ty,dodelava skolu dalkove a uz ma dve miminka rok po sobe stare :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
18.4.12 20:06

zakladatelko, mě ta touha taky hodně držela, vždycky jsem si přála dítě a když jsem pak měla spokojený vztah, tak jsem byla dítětem úplně posedlá, to mi bylo tak nějak 17-18, ale rozum zvítězil a počkala jsem, až bude mít dítě pořádné zázemí. Teď je mi 20, takže jsem pořád dost mladá maminka-těhulka, ale určitě ničeho nelituju, jsem ráda, že jsem počkala a teď můžu malé dopřát veškerou péči. Nemusím studovat - takže se jí budu moct nonstop věnovat a finančně si taky můžeme dovolit minimálně standart ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.4.12 20:06

Já jsem mladou maminkou,do kočárku jsem nakukovala snad od 12 let a nemohla se dočkat,až budu mít taky prcka.ALe zároveň jsem chtěla,aby miminko mělo to co potřebuje,abych nemusela přemýšlet jestli mám radši koupit kaši za 40 kč nebo za 80 kč.Takže jsem dostudovala,našla si práci na dobu neurčitou,samozřejmě vhodného partnera a tatínka :mrgreen: a šli jsme do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.4.12 20:11
@pipiinka píše:
ahoji ,já mám první dcerku v necelých 17ti,druhou v necelých 19ti a teď třeti slečnu ve 25ti.Školu dodělanou mám,teď ještě studuju VŠ.jsem spokojená
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak to smekám, jsi šikula, školu dodělala a ještě děláš k tomu VŠ ;) Děti budou odrostlé a ty budeš ještě mladá mamina, co si bude moc ještě pořádně zařádit :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.4.12 20:23
@Hellísek píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak to smekám, jsi šikula, školu dodělala a ještě děláš k tomu VŠ ;) Děti budou odrostlé a ty budeš ještě mladá mamina, co si bude moc ještě pořádně zařádit :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: ja radim porad a dekuji :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.4.12 20:37

Ahoj, já první miminko porodila 14dní po mých 20 :) Maturitu jsem měla hotovou a od maturity jsem pracovala a zároveň studovala VŠ :) Takže na pozici práce se ocitlo miminko :) Ale minimálně dokud bych neměla dodělané středoškolské vzdělání,tak bych do toho nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.4.12 20:39
@pipiinka píše: :mrgreen: :mrgreen: ja radim porad a dekuji :oops:

To je správný :pankac: Však já hned jak přestanu kojit to taky rozjedu, ale jen zlehka, přece jenom už nejsem nejmladší :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 20:42

omlouvám se, ale nevím proč sem mi ta diskuze uložila dvakrát s trochu jiným názvem :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky