Mladší partner a o 40 cm vyšší

1060
29.3.12 20:53

mladší partner a o 40 cm vyss

Bude mi 38r. seznámila jsem se s mužem kterému bylo 32r. že je mladší tak to se snažím překonat, ale je o 40 cm vyšší. Sice ho mám ráda, ale pořád mám strach z toho věkového a výškového rozdílu. Někdy si ale připadám spíš jak jeho matka, protože se nedokáže rozhodnout. Tak nevím jestli to mám s ním dál zkoušet a mít trpělivost a nebo mu mám poradit ať si najde mladší a vyšší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
29.3.12 21:00

Když ja mu saham po prsa :-):-) ja mam 164 a on 204cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.3.12 21:02

Můj je starší a menší… A co jako?
Jsou důležitější věci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.3.12 21:03

Výšku bych neřešila (naopak - chlap se pak cítí jako velký ochránce - teda alespoň mi to říkal ten můj :mrgreen: ). A roky taky nejsou tak důležitý. Můj ex byl o 20let starší a výborně jsme si rozuměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
29.3.12 21:04

jenomže on mi pořád nedokáže říct, že mě ma aspoň rad, napsal mi to jen do emailu. Je mi s nim fajn, ale nestihla jsem ještě mit dítě a pokud budu čekat až se rozhoupe, tak mě bude 40 a o dětech si mužů jen nechat zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.3.12 21:05

Pokud ho máš ráda,tak kašli na rozdíly…věkový i výškový.Hlavně jde o to,jak si rozumíte.Věk není tak velký rozdíl a choď na jehlách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.3.12 21:08

@Petrus157 Jak dlouho jste spolu? jestli se teda můžu zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.3.12 21:09

já mám 150, přítel 187 a jako jeho matka si někdy připadám taky i když je o 3 roky starší jak já :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.3.12 21:10
@Petrus157 píše:
Bude mi 38r. seznámila jsem se s mužem kterému bylo 32r. že je mladší tak to se snažím překonat, ale je o 40 cm vyšší. Sice ho mám ráda, ale pořád mám strach z toho věkového a výškového rozdílu. Někdy si ale připadám spíš jak jeho matka, protože se nedokáže rozhodnout. Tak nevím jestli to mám s ním dál zkoušet a mít trpělivost a nebo mu mám poradit ať si najde mladší a vyšší :-).

Neřeš to… jestli si rozumíte a je vám spolu dobře, tak na výšce nesejde… a jestli vám to nevadí v posteli, tak není co řešit… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Můj manžel má taky skoro dva metry, já mám sice 173 cm, ale i tak je vyšší o dost, a podpatky moc nenosím… a že je mladší? No a co, ten můj je mladší o osm let… neřeším, netrápím se, máme už spolu dvě děti a je nám fajn… jsou v životě přednější a důležitější věci, než věk a centimetry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
29.3.12 21:10

Tří měsíce. Vídáme se dost často hodně spolu mluvíme, snažím se mu třeba trochu pomoct protože je stydlivi, ale pořád nic i ruku jsem mu musela sama podat aby mě za ní vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.3.12 21:15

Ahoj, prosím tě, výšku vůbec neřeš! Buď ráda, že je vyšší o 40cm než aby byl o tolik menší. Já mam 156 a ten muj 192 a vůbec nás tohle nenapadlo řešit, jen mi vadilo, že je o 8 let starší než já, ale s tím už jsem se za těch 11 let smířila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.3.12 21:15
@Petrus157 píše:
jenomže on mi pořád nedokáže říct, že mě ma aspoň rad, napsal mi to jen do emailu. Je mi s nim fajn, ale nestihla jsem ještě mit dítě a pokud budu čekat až se rozhoupe, tak mě bude 40 a o dětech si mužů jen nechat zdát.

Tak je asi trochu stydlivější, ne? Nebo je spíš introvert? Nevím, jak dlouho se znáte, ale jestli ti to napsal do mailu, tak se určitě dočkáš i ústního podání… jen to chce asi čas… já bych na něho netlačila, aby se nezalekl… jestli chceš mít dítě a třeba jsi to na něho vybafla hned na začátku, tak se mohl trochu leknout… tak ho nech, ať si zvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.3.12 21:16

@Petrus157 To je dost krátká doba… Ale jestli se máte rádi (i když ti to neříká) tak bych to neřešila. Ten můj chlap mi to řekne, jen když se ho třeba najednou u jídla ze srandy zeptám :„Miluješ mě?“ a on na to :„Ano, miluji…“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.3.12 21:17
@Petrus157 píše:
Tří měsíce. Vídáme se dost často hodně spolu mluvíme, snažím se mu třeba trochu pomoct protože je stydlivi, ale pořád nic i ruku jsem mu musela sama podat aby mě za ní vzal.

Zrovna jsem ti psala skoro to samé, co jsi tu mezitím upřesnila… tři měsíce je dost krátká doba, nech ho, aby se trochu otrkal… a on taky nemá zatím děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
29.3.12 21:19

Nemá. Asi fakt na něj spechám. Je mi ale trochu z toho uzko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí