mlecne kase

35
9.10.05 11:21

mlecne kase

ahojte maminy,

potrebovala bych poradit. Pani doktorka doporucila synovi 5.5 mesice zacit davat mlecne kase. Na trhu je jich plno. Neporadite nekdo, kterou vybrat.

diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
9.10.05 11:34

Ahoj Barusch,
tak určitě aby byla bezlepková a bez cukru. My jsme začali s obilno-mléčnou od Milupy a chutnala nám (teda i mě :D ), je příjemně nasládlá a přitom bez cukru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.10.05 11:47

Ahoj, nám moc chtunala „První kaše“ od Milupy, ale vyzkoušeli jsme snad všechny a žádnou nepohrdnul :lol: . Ale asi je lepší začít neovocnými.
Myslím, že kvalitativně jsou všechny na stejno. Takhle brzy ale vybírej ty, které jsou od 4. měsíce a pak ty od 6. Tam nám pak strašně chutná od Sunarky ovesná s rýží a od Hippu piškotová, aly ty jsou myslím s lepkem, takže na ty si asi raději počkejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.10.05 16:14

Ahoj, tezko se radi jakou kdyz je jich tak mooc. Hlavne aby vam sedela s vekem (na kazde kasi je psano pro jak „stare“ mimi je) a aby byla bezlepkova. Jinak u nas vitezi Sunarky. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.10.05 17:53

diky moc za rady, ale jeste by me zajimala jedna vec. Kdyz prcka od narozeni kojim a ted uz mam asi malo mlicka, kdyz nam ten prcek hubne, proc se hned davaji kasicky a nestaci treba nejaky pokracovaci mlicko.
jeste jednou diky vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.10.05 19:23

Nam nejvic chutná Nutrilon a Nestle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.10.05 20:16

Ahoj, vam by jeste stacilo jen pokracovaci mliko. Ale kase vice zasyti. Ja ji davam jen na noc. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
9.10.05 21:18

Výborná je kukuřično-rýžová Sunarka,je bezlepková a chuťově vynikající.Bohužel dělá hrudky,takže pokud bys ji chtěla dávat z lahve,tak se musí přelít přes sítko.Moje starší dcerka ji baštila od 4 měsíců a docela jí chutnala.Pak je ještě spousta bezlepkových kaší od Hami,rýžové,třeba meruňková nám oběma :D taky chutnala.
Lepek dostala holčička až kolem 8.měsíce.

Pa Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.10.05 22:47

Ahoj Barusch,
s výběrem kaše ti neporadím, ale chci ti napsat, že já jsem to pochopila také tak, že kaše se dávají pouze proto, že mají vísce zasitit. Ptala jsem se na to i Dr. a ta mi to nijak nevyvracela, takže myslím, že mimi neošidíš, pokud mu budeš dávat pokračovací mléko. Já jsem kojila ráno a večer do roku a naše Zuzka nikdy kaši pořádně neměla, většinou se v ní jen popatlala a teď také vyhrává Sunar nebo jogurt a kaše ani nezkoušíme.

Mája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.10.05 11:56

Kašička

Ahoj,
podle toho co jsem vyčetla a jak jsem slyšela od naší paní doktorky, tak první je nejlepší - jak už psaly maminky - do ukonč. 6 měs. uričtě dávat kaše bezlepkové, hlavně rýžovou a taky myslím že kukuřičnou.
Na každé je to ale napsané. My dáváme kaši od 4. měsíce večer před spaním, protože brouček nechtěl spinkat. Moje mlíčko už ho pořádně nezasytilo. Vyhrála to u nás Nutrilon rýžová kaše bez příchuti. Taky myslím, že první je dobře zvyknout drobka na kaše neochucené a bez cukru a pak teprve začít s ochucenými.
Tak tolik můj názor …

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
10.10.05 13:25

Ahoj, naše malá bohužel kaše moc nepapá…Např. musím zareagovat na tu Sunarku, konkrétně na kukuřično-rýžovou - tak to byla z pohledu mojí maličké úplná katastrofa… :) Nehrozila ani jedna lžička…
Veroniko27 - jen ti chci říct, že pokud razíš teorii kaše bez cukru a příchuti, tak zrovna vaše oblíbená Nutrilon rýžová obsahuje cukr a je ochucená skořicí!!! Přečti si složení, já jsem taky nevěřila!!! pa, kaším zdar. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
10.10.05 14:29

Ahoj,my máme velice dobrou zkušenost s rýžovou kaší Nestlé.Kupovala jsem ji Verunce,protože je jemna a nechutná jako strouhaný papír.Taky hodně zvracívala a byla alergická na Sunar.A dost jí jela.Taky jsem ji postupně dávala doma uvařenou kaši pohankovou a z jahel.Lepek jsme nedávali až do konce devátého měsíce.
 Matty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky