Potí se na chodidlech a dlaních

378
9.10.05 10:06

Potí se na chodidlech a dlaních

Ahojky holky,
malej se mi pořád strašně moc potí na chodidlech a na dlaních. Na chodidlech je to horší - cca každou hodinu mu musím převlíkat dupačky či punčocháčky, protože má úplně mokré ťapky (a tím studená chodidla). Nemáte s tím některá zkušenosti :?: Nevíte co by zabralo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
9.10.05 10:17

Valentýnko, já bych řekla, že je asi celkově dost oblečený a takhle se ochlazuje. Jinak by to ale mohlo být také po braní léků. U nás tohle pocení mají děti když dostanou paralen nebo panadol.

• Citovat
  • Upravit
1234
9.10.05 11:51

Ahoj, snad tě uklidním. Našemu Maťasovi se taky potěj nožičky i ručičky, i když nabalený rozhodně není. Doma chodí jen v tričku, pleně a ponožkách, v létě bez ponožek. Tepláky mu dávám jen, když větráme a venku je zima. I na procházce mám pocit, že mám nejmíň oblečené dítko z parku, takže přehřátím to být nemusí. Paní doktorka mi řekla, že se to časem zlepší, tak uvidíme.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.10.05 12:00

Pocení

Ahoj,
ti naši Františci to mají úplně stejné :-)
Taky se mu hodně potí nožičky ! A někdy mu dokoce i trošku smrďkají :-))
Tak mu je vždycky při přebalování utřu vlhkým kapesníčkem a zatím to nijak víc neřeším… Říkala jsem si, že je to přece chlap :-))
Oblékáme taky docela málo oproti některým ostatním maminkám…
Uvidíme jak to bude pokračovat.
Mějte krásný den
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.10.05 12:15

Ahoj,

naší Elence se taky dost potí nožičky a to je holčička :lol: a rozhodně to není tím, že by byla navlečená :wink: .

Suri + Elenka - 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky