Mléko Babydrem

452
22.1.13 15:50

mléko babydrem

Máte prosím zkušenost? Ted ho mají v akci v Rosmanu za 99 to je fAKT SUPER CENA. jESTLI JE TŘEBA HUSTĚJŠÍ, MALEJ PIJE NUTRILON AR TAK ŽE BYSME HO ZKUSILI. dÍKY jANA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
setam.k
22.1.13 15:58

Brala jsem 1.i 2.,malému chutnal, cena super a jejich kaše jí pořád. Ta hustota nevím, řidší než ostatní určitě není.

• Citovat
  • Upravit
7338
22.1.13 16:13

Taky kupujeme, ale maly mival do roku BEBU AR a urcite bych nesrovnavala AR mliko s normalnim… :-( Huste jako AR nebude, je normalni a dobre :-) za nas spokojenost, ale az po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
22.1.13 16:19

No moc hutné není a pokračovací po roce :poblion: :poblion: :poblion: Ostředěné, hnusné mléko. Za mě žádnej hit, malej ho jako kojenec zvracel, byl na nutrilonu, pak chvilku měl 3 a pokračovací se :poblion: a nevzal už mléko do pusy. Teď začal pít kefíry. jako peníze sice super, ale nekupovala bych ho do zásoby, kup jedno a zkus jestli ti ho dítě bude pít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.13 17:00

Co jsem tak četla, mělo by být podobné mléku z DM, Babylove. Akorát se hůř rozpouští? Na Babylove jedem a bez problémů, s tímhle zkušenost nemám. Ale asi vyzkouším, pač maj v DM teď výpadek ve výrobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
22.1.13 17:02

Včera jsem ho musela koupit, protože jinak jedeme na Babylove a to zrovna nemají :cert: Malý si na něm pochutnal, takže na něj možná najedeme trvale, protože ty neustálé výpadky Babylove mi vadí… A jiné mi zatím malý nechce pít :nevim:

Už jsme teda na pokračovacím mléku. Předtím byl malý kojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.1.13 17:05

Tak malá pila babylove (asi od necelýho roku), když neměli, tak můj koupil na moje doporučení Babydream, že to bude podobný a asi ne, odmítla to vzít do pusy, totálně jí to nechutnalo…tak od té doby je na kravským :) musíte vyzkoušet a uvidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
22.1.13 17:14

My kupujem Babydream PRE uz cca 1,5 měs a v pohodě, dokonce blinká i míň než po klasickém sunaru :)

• Citovat
  • Upravit
1563
22.1.13 17:18
@hofka píše:
Co jsem tak četla, mělo by být podobné mléku z DM, Babylove. Akorát se hůř rozpouští? Na Babylove jedem a bez problémů, s tímhle zkušenost nemám. Ale asi vyzkouším, pač maj v DM teď výpadek ve výrobě.

ten výpadej ještě pořád je? Já ani nevím, jak to začlo, nakoupila jsem mlíko do zásoby, ale už se pomaloučku tenčí, takže někdy ho budu muset jít koupit…to mě docela překvapilo že to trvá tak dlouho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
22.1.13 17:19

@Pettule69 Teď je snad nějaký výpadek znova a co jsem se ptala, tak by mléko mělo být nejdřív za 3 týdny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
22.1.13 20:30

Každému vyhovuje něco jiného - naše malá nemá problém s žádným mlíkem, takže i babydream jí chutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.13 20:43
@Pettule69 píše:
ten výpadej ještě pořád je? Já ani nevím, jak to začlo, nakoupila jsem mlíko do zásoby, ale už se pomaloučku tenčí, takže někdy ho budu muset jít koupit…to mě docela překvapilo že to trvá tak dlouho :jazyk:

Jo pořád, sem tam probleskne nějaká dodávka. Prý celosvětový výpadek bio syrovátky či co. Slibujou v půli března, že by mělo dojít k normálu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová