Mléko Babylove nebo Sunar complex?

chatwenna
14.4.13 08:21

Mleko Babylove nebo Sunar complex...?

Holky, prosim o radu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ježourek
14.4.13 08:25

Spíše bych šla do complexu, za mě je tedy nejlepší Nutradefense :palec:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
14.4.13 08:42

Za mě Babylove :) Jsem spokojená, syn taky a jelikož pije mléko jen ráno a večer, za mléko utrácíme minimum ;)

• Citovat
  • Upravit
11592
14.4.13 09:03

Babylove. Je levný, v Bio kvalitě a taky malému chutná. Předtím měl nutrilon a to byl hnus děsný. A navíc drahý. Sunar nemám zkusšenost, ale když beru krabici pro malého a vedle vidím cenu za Sunar, tak jsem ráda, že platíme jen 159 kč za krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.4.13 09:06
@cheekymonkey píše:
Babylove. Je levný, v Bio kvalitě a taky malému chutná. Předtím měl nutrilon a to byl hnus děsný. A navíc drahý. Sunar nemám zkusšenost, ale když beru krabici pro malého a vedle vidím cenu za Sunar, tak jsem ráda, že platíme jen 159 kč za krabici.

Vidím to stejně jako ty :) A když jsem cítila Nutrilon, úplně mě to kopalo :poblion:

• Citovat
  • Upravit
505
14.4.13 09:07

Radši Sunar, nevím, ale v tom Babylove nejsou žádny probiotika. Nebo jo? Vím že když jsem ho zkoušela u prvního syna tak jsem tam nic nenašla. Ale jinak chutově bylo moc dobry. A hlavně Sunar seženeš všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.4.13 09:13

Babylove..dobrá kvalita za rozumnou cenu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.4.13 09:16
@Ivonek píše:
Radši Sunar, nevím, ale v tom Babylove nejsou žádny probiotika. Nebo jo? Vím že když jsem ho zkoušela u prvního syna tak jsem tam nic nenašla. Ale jinak chutově bylo moc dobry. A hlavně Sunar seženeš všude.

To nechci kecat, abych nemátla… Na krabici jsem zmínku o probiotikách nenašla, nicméně syn nemá problém se stolicí.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3370
14.4.13 09:17
@Ivonek píše:
Radši Sunar, nevím, ale v tom Babylove nejsou žádny probiotika. Nebo jo? Vím že když jsem ho zkoušela u prvního syna tak jsem tam nic nenašla. Ale jinak chutově bylo moc dobry. A hlavně Sunar seženeš všude.

A ten Sunar Complex má? Já teda nevim, ale mě se zdá, že mě jednou někdo říkal, že probiotika a prebiotika má jen HIPP :nevim:
Já k Babylove koupila Laktobacílky (160kč na 30dní) a bylo to v pohodě! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
14.4.13 09:17

@Ivonek my dáváme Bio gaiu, ale jsou i levnější. Nějak těm sušeným moc nevěřím, navíc to mám dost často teplejší než těch 40stupňů a ochlazuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7216
14.4.13 09:23

Taky hlasuju za Babylove ;)
syn měl téměř všechny mléka a nepozorovala jsem žádné rozdíly. :palec:

A dávat trojnásobnou cenu když je to to stejné? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
14.4.13 09:31

Asi by chtělo odzkoušet, co bude chutnat a vyhovovat malému ;)

Jinak my jedeme v Babylove. Malý byl do 8mi měsíců kojený a pak jsme přešli na toto. Chutná mu a nebolí ho z něj bříško, jako třeba z jiných… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.4.13 09:36

Babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.4.13 09:37

Můj malej Babylove vyzvracel, takže za mě to určitě ne. Jinak vypil Bebu, Hipp, Sunar nutradefence i Sunar Complex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.4.13 09:40

Za mě Babylove ano, spokojenost u obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová