Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Spíše bych šla do complexu, za mě je tedy nejlepší Nutradefense ![]()
Za mě Babylove
Jsem spokojená, syn taky a jelikož pije mléko jen ráno a večer, za mléko utrácíme minimum ![]()
Babylove. Je levný, v Bio kvalitě a taky malému chutná. Předtím měl nutrilon a to byl hnus děsný. A navíc drahý. Sunar nemám zkusšenost, ale když beru krabici pro malého a vedle vidím cenu za Sunar, tak jsem ráda, že platíme jen 159 kč za krabici.
@cheekymonkey píše:
Babylove. Je levný, v Bio kvalitě a taky malému chutná. Předtím měl nutrilon a to byl hnus děsný. A navíc drahý. Sunar nemám zkusšenost, ale když beru krabici pro malého a vedle vidím cenu za Sunar, tak jsem ráda, že platíme jen 159 kč za krabici.
Vidím to stejně jako ty
A když jsem cítila Nutrilon, úplně mě to kopalo ![]()
Radši Sunar, nevím, ale v tom Babylove nejsou žádny probiotika. Nebo jo? Vím že když jsem ho zkoušela u prvního syna tak jsem tam nic nenašla. Ale jinak chutově bylo moc dobry. A hlavně Sunar seženeš všude.
@Ivonek píše:
Radši Sunar, nevím, ale v tom Babylove nejsou žádny probiotika. Nebo jo? Vím že když jsem ho zkoušela u prvního syna tak jsem tam nic nenašla. Ale jinak chutově bylo moc dobry. A hlavně Sunar seženeš všude.
To nechci kecat, abych nemátla… Na krabici jsem zmínku o probiotikách nenašla, nicméně syn nemá problém se stolicí.. ![]()
@Ivonek píše:
A ten Sunar Complex má? Já teda nevim, ale mě se zdá, že mě jednou někdo říkal, že probiotika a prebiotika má jen HIPP ![]()
Já k Babylove koupila Laktobacílky (160kč na 30dní) a bylo to v pohodě! ![]()
@Ivonek my dáváme Bio gaiu, ale jsou i levnější. Nějak těm sušeným moc nevěřím, navíc to mám dost často teplejší než těch 40stupňů a ochlazuju.
Taky hlasuju za Babylove ![]()
syn měl téměř všechny mléka a nepozorovala jsem žádné rozdíly. ![]()
A dávat trojnásobnou cenu když je to to stejné? ![]()
Asi by chtělo odzkoušet, co bude chutnat a vyhovovat malému ![]()
Jinak my jedeme v Babylove. Malý byl do 8mi měsíců kojený a pak jsme přešli na toto. Chutná mu a nebolí ho z něj bříško, jako třeba z jiných… ![]()
Můj malej Babylove vyzvracel, takže za mě to určitě ne. Jinak vypil Bebu, Hipp, Sunar nutradefence i Sunar Complex
Holky, prosim o radu…