Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to jo halvne bud na sebe opatrna a chovej se jako kdyby jsi byla tehu…drzim palecky
děkuji ![]()
ty už máš mimi viď?
říkám si, někdo to má tak jednoduché a někdo má hodně trnitou cestu než se dočká toho vytouženého drobečka, dnes vím, že když budeme mít jedno mimi, budeme moc šťastný a budem si toho vážit, hlavně aby bylo ![]()
ja jsem teprve ve 12.tt spis 11.tt taky jsem to nemela nejlehci..je mi sice jen 23 ale snazili jsme se od brezna 2010 bohuzel aniz bych jeste stihla zjistit ze jsem tehotna..dostala jsem i normalne a tyden po tom jsem zacla znovu krvacet..no a v nemocnici mi rekli ze jsem podle ultrazvuku 5.tt a bohuzel rano mi rekli ze je to spatne a musela jsem na revizi..znovu jsem se snazili po 4 mesicich a dva mesice se nedarilo a ten treti jsem vyzkousela ovulacni testy a hned ten mesic se zadarilo..no ted jen doufam ze bude vse ok..je to stres ale pozitri jdu na kontrolu k Dr. tak snad bude vse ok
Ja mam tohle jiz 1 rok v kuse a tehu nejsem a ani prolaktin nema zvyseny. Doktor rikal, ze po dlouhodobem brani antikoncepce se toto muze vyskythout a pretrvavat i nekolik let…tak to je moje zkusenost, nijak me to neomezuje..naucela jsem se s tim zit.
alice :
moc TI DRŽÍM palce ať je vše OK. Doktoři říkají, že u prvního těhu se to hodně stává a pak je vše v poho, tím se řídím a teď si říkám, že už musí být vše v cajku, vždyť si to taky zasloužíme ne? ovzi se, jak si dopadla, budu na Tě vzpomínat a tiše závidím. ![]()
teta :
je to možné po té antik., ale já jsem žádnou nebrala, v 18.ti letech jsem brala půl roku a nedělala mi dobře a od té doby, jsem si řekla, že nic brát nebudu, abych do sebe cpala hormony a měla problémy, vždy se to týká obou, tak jsem to tak brala a vždy byl chráněný pohlavní styk, takže já to z antik. určitě nemám, ale věřím tomu, že to tak může být
aojky..zitra dam vedet jak jsem dopadla..taky si myslim ze uz si zaslouzime aby vse dobre dopadlo..vim ze me se to ted rika ael brzy budes taky tehu a na vsechny slzicky budou zapomenuty..ja jsem potratila a dva mesice po potratu otehotenala moje sestra dovjce..zacly jsem se snazit skoro nastejno a tesily se jak to budem spolu prozivat..moc jsem ji to prala a uzivala si to s ni a ted s odstupem casu vidim i vyhodu v tom ze bude mit starsi miminko a nebudem mit uplne stejne stary…zaclo ted obdobi co jsme si vzdykcy planovaly…zacly byt tehtoen okolo vsehcny kamaradky driv nez ja a ja jim to moc prala..akorat jedna kamaradka potratila skro stejen jako ja akdyz jsme se ted tesily ze budem tehu nastejno tak ona nez stihla zjisti ze je tehu tak zase potratila..je mi ji moc lito a je to smutne a drzim ji palce aby to brzy vyslo..musi to pro ni byt tezky zvlast kdyz je z nas o nejstarsi a to o hodne..zivot je hold nespravedlivej ale my se k tomu stesti preci jen taky dsotanem..ja uz jsem skoro na puli cesty..drzim ti palceky..uz si zkus testik treba tam budou //
ahoj alice,
ms (jestli se tomu dá říct MS) jsem dostala neočekávaně v sobotu, ale včera po obědě skončila a první den jsem jen více špinila, trvala mi 2,5 dne
byla jsem včera na krvi, dnes budu mít výsledky, tak uvidím, ale už tomu moc nevěřím
prsa mám stále nateklé a žilnaté, mlezivo mi teklo v sobotu, ptala jsem se včera doktorky, zda když mi brala krev na HCG veme i na prolaktin a prý ne, že jsem po revizi krátce, tak nevím, co to mělo znamenat
ještě se Tě zeptám, když bych měla rozhozený hormon prolaktin, tak bych měla i slabší MS a přišla mi o 3 dny dříve?
díky
tak z krve je to negativní
příští týden mám přijít, jsem zvědavá co se mnou udělá
tak to me mrzi..ale treba jen se telo trosku zblaznilo po ty revizi…s tim prolaktinem to nevim..nesjem si jista ale kdyz ho mas asi moc tak nemusis mit MS vubec ale fakt nevim jeslti to tak opravdu je..drzim palce at se ti brzy zadari..u me na kontrolach zatim vse ok tak uz se pomalu uklidnuju a nestresuju se tolik..no snad to vydrzi
Ahoj. Mám dotaz dnes ráno jsem si všimla, že mi jde bílá tekutina z prsu (mlezivo), také mám výrazné prsní dvorece, běžela jsem si udělat těh. test - negativní. Poslední MS před 14 dni. Beru HA.
Co to může signalizovat?
@huhlajda mně to spíše přijde jak horm. porucha než těhotenství. Nehledě na to že si Ms měla před 14 dny. Být tebou navštívím lékaře. ![]()
paní doktorka mi říkala o prolaktinu, že pokud nebudu těhu, udělá testy
mě už to nečete a kdybych si na prsa nemáčkla, tak ani to ani nevím, samo mi to neteklo
jo hormony, ty když se rozhodí, dělají divy