Můj těhotenský test - pomoc

1265
21.1.11 18:51

můj těhotenský test - pomoc

tohle jsou mé dva těhotenské testy, je možné, že bych i přes to nebyla těhotná? nebo bych byla mimoděložně těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
21.1.11 18:53

Tak těhotná jsi po takovém testu téměř 100%. Jestli je to mimoděložní těhotenství ale z testu samozřejmě nepoznáš. To se pozná až na ultrazvuku.
Držím pěsti, aby miminko bylo tam, kde má být :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
21.1.11 18:54

Ahoj i kdybys byla těhotná mimoděložně test bude pozitivní. Myslim že Ti mužu pogratulovat :kytka: ! Teda jestli se na mimi těšiš

• Citovat
  • Upravit
1265
21.1.11 19:05

no,mě totiž bolí bříško jako před menzes a nikdo mi nedokázal říct, jestli je to normální. tak jsem to zadala do vyhledavače a vyjely mi stránky o mimoděl. těh. takže jsem začala panikařit a dnes došla k lékaři. jenže ten tam nic neviděl a to mi moc nepomohlo. menzes naposledy 5. prosince, ale ovulace až po třech týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.1.11 19:06

proč hned strašíš s mimoděložním? Nějaká předchozí zkušenost? Máš bolesti?
Pokud ne, tak neblbni.
Jinak mimoděložní se celkem spolehlivě pozná dle růstu hcg z krve, když půjdeš v pondělí a pak ve středu, mělo by se alespoň zdvojnásobit.
mimoděložní se vyznačuje nižším růstem hcg, jako hodně nízkým, stejně jako jinak neprosperující těhotenství (nastávajíci potrat, zamlklé)
Zajdi si na ty dva odběry a užívej si pocit, že tam uvnitř někdo je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.1.11 19:08

neli, ale to je naprosto normální, bolesti jako před ms jsou také příznak těhotenství, děloha je hodně prokrvená, začíná se pomaličku zvětšovat, tak to je zkrátka nějak cítit. u mimoděložního bys měla křeče, že bys zřejmě ani nebyla schopná se narovnat, ale i takové křeče občas měli holky a mimoděložní to nebylo :wink:
nicméně bolení jako na ms je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.1.11 19:14

žádné zkušenosti s mimoděložním nemám, ale ani s těhotenstvím. tak jsem jenom na chvilku zpanikařila. bolesti silné to nejsou. děkuji za uklidnění, jsem paranoik, takže bych měla asi internet nechat být, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.1.11 19:20

Neli, já měla bolesti jako při MS během prvního trimestru několikrát :wink: A v pohodě :wink:

Každopádně gratuluju!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka67
21.1.11 19:20

gratulace :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1825
21.1.11 19:21

A doktor neviděl vůbec nic? Já totiž měla poslední MS 2.12 ovu určo přesně 23.12 U doktora jsem byla teď v pondělí a bublinka s žloutkovým váčkem už tam vidět byla docela krásně! Jsi si jistá, že ovu nebylo pozdějc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.1.11 19:22

tak jo, děkuji vám holky. už jsem trochu klidnější. miminko chceme, akorát mě zaskočila ta rychlost. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
21.1.11 19:23

A vzal ti dr krev? Aby viděl jak HCG roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.1.11 19:24

ferda30
ovulace byla přesně na štědrý den a den poté, vím to přesně. protože pak už jsem neto…
ale fakt tam nic neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.1.11 19:25

krev mi brali, uvidím v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
21.1.11 19:26

Třeba měl špatnej ultrazvuk. Ty starší jsou slabý a jde tam prd vidět. Kdy máš jít znovu na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí