Je možné, aby se druhá / objevila později?

2862
18.1.11 11:54

Je to možnééé???

Ahoj zdravím všechny maminy a snažilky. Já patřím do té druhé kategorie a bude to už 5 měs. Mám 12DPO (myslím) a na testu jen zřetelná jedna / :-( A tak si říkám, zda je možné, aby na mě ta 2. ještě vykoukla třeba za pár dní… Je mi 24let a s přítelem jsme si říkali, že to nebude problém, že na to vlítnem a bude to. Ale ouha… Začínám mít pořádnou depku, to neustálé čekání.. Každý mi radí ať na to nemyslím a že to příjde, ale když něco chcete, tak na to nejde nemyslet…bohužel. Ale co budu snažilkám vykládat, všechny to máme stejné… Ale zpět k tématu. Tak co myslíte, je tu ještě ta možnost? Prsa mě bolí a jsou pěkně nateklé, po jídle šílím a nekombinovatelně jej kombinuji :lol: hlavu mám jak střep, bolesti v podbříšku, velká bolest v kříži. MS čekám kolem soboty… Děkuji za rady a vlastní zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
18.1.11 11:59

Myslím že je ještě brzy,zkusila bych to pozítří to už by tam mohl být alespon duch:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.1.11 12:01

Ahoj, je fakt, že na testu se ta druhá čárka objevit může, ale to už je test nespolehlivý a klamavý, přečti si to v letáku, že je to jen do pár minut, pak je to zavádějící. Udělej si test znovu za pár dní. Mě taky bylo řečeno ať na to nemyslím, no myslela jsem pořád a stejně se povedlo, i když ta psychika v tom hraje taky velkou roli. Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.1.11 12:01

zkus si udělat test ještě jednou za pár dnů. Já měla 14 dnů po vynechání taky jen 1 /, 3 dny na to se už slabě objevila i druhá a po dalších dvou dnech už to bylo jasné, byly tam 2 / Pokud jde o těch 5 měsíců snažení, z toho si hlavu nedělej, pořád je to ještě normální. Nám to s přítelem trvalo 1,5 roku než se zadařilo. Držím palce, aby ti to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 12:02

AHOJKY. jiste ze je jeste brzy. to že na tech testech pisou ze to zjisti uz 12DPO, tak to samozrejme neni u vsechno ale u mini procenta. ja mela uplne hrozne skoro neviditelnou carku 14 DPO. zkus za 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
18.1.11 12:15

Děkuji holkííí, tak snad to konečně výjde. Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
18.1.11 13:06
bedruna7 píše:
Ahoj zdravím všechny maminy a snažilky. Já patřím do té druhé kategorie a bude to už 5 měs. Mám 12DPO (myslím) a na testu jen zřetelná jedna / :-( A tak si říkám, zda je možné, aby na mě ta 2. ještě vykoukla třeba za pár dní… Je mi 24let a s přítelem jsme si říkali, že to nebude problém, že na to vlítnem a bude to. Ale ouha… Začínám mít pořádnou depku, to neustálé čekání.. Každý mi radí ať na to nemyslím a že to příjde, ale když něco chcete, tak na to nejde nemyslet…bohužel. Ale co budu snažilkám vykládat, všechny to máme stejné… Ale zpět k tématu. Tak co myslíte, je tu ještě ta možnost? Prsa mě bolí a jsou pěkně nateklé, po jídle šílím a nekombinovatelně jej kombinuji :lol: hlavu mám jak střep, bolesti v podbříšku, velká bolest v kříži. MS čekám kolem soboty… Děkuji za rady a vlastní zkušenosti :mavam:

ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.1.11 13:32

Ahoj, pročti si tu diskuze na tohle téma, najdeš spoustu odpovědí. Jistě, že může být brzy, mě se čárka objevila až 16dpo.
A podle nějakých příznaků bych se snad ani neřídila. Jako snažilka si člověk hodně vsugeruje a je pravdou že já nikdy podle příznaků nepoznala, jestli jsem nebo ne. Resp. jsem vždy viděla těhu přznaky a nebyla jsem a když jsem byla, tak jsem to nepoznala, protože to bylo skoro stejné jako pokaždé. Tím ale netvrdím, že to někdo nepozná. Tak se drž i kdyby se nezadařilo, přeju štěstíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.1.11 13:34
Babe007 píše:
bedruna7 píše:
Ahoj zdravím všechny maminy a snažilky. Já patřím do té druhé kategorie a bude to už 5 měs. Mám 12DPO (myslím) a na testu jen zřetelná jedna / :-( A tak si říkám, zda je možné, aby na mě ta 2. ještě vykoukla třeba za pár dní… Je mi 24let a s přítelem jsme si říkali, že to nebude problém, že na to vlítnem a bude to. Ale ouha… Začínám mít pořádnou depku, to neustálé čekání.. Každý mi radí ať na to nemyslím a že to příjde, ale když něco chcete, tak na to nejde nemyslet…bohužel. Ale co budu snažilkám vykládat, všechny to máme stejné… Ale zpět k tématu. Tak co myslíte, je tu ještě ta možnost? Prsa mě bolí a jsou pěkně nateklé, po jídle šílím a nekombinovatelně jej kombinuji :lol: hlavu mám jak střep, bolesti v podbříšku, velká bolest v kříži. MS čekám kolem soboty… Děkuji za rady a vlastní zkušenosti :mavam:
ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála :)

Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
18.1.11 13:54
Nainuva píše:
Babe007 píše:
bedruna7 píše:
ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála :)
Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní… :palec:

to je spíš náhoda nebo jsi vyjímka. Já co chodím tady na diskuze, tak se holky s těma testama perou i roky a snaží se o těhu dva a víc let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
18.1.11 14:43
Babe007 píše:
Nainuva píše:
Babe007 píše:
bedruna7 píše:
Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní… :palec:
to je spíš náhoda nebo jsi vyjímka. Já co chodím tady na diskuze, tak se holky s těma testama perou i roky a snaží se o těhu dva a víc let.

Mě se tedy na ovu testech také vždy ukázala jasná pozitivita. Obě čárky byly jako dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.1.11 15:56

ahoj Tezz :mavam: jak to s tebou vypadá?Naposled jsi vkládala někdy v listopadu( :?: )fotečku pozit.těhu testu.Pak ses někam ztratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
18.1.11 18:04

Hezký podvečer.
Omlouvám se holky,že vám sem takhle lezu,ale potřebovala bych poradit.Dnes jsem 14.DPO,test negativní,teplota ale nahoře(mrkněte na graf),bolesti prsou-celkem dost a je to velmi nepříjemné,hlavně při dotyku kolem bradavek, výtok a místy divná pachuť v puse.Chtěla jsem se zeptat,zda si myslíte,že bych mohla být těhu,ale jen se mi to „pomaleji rozjíždí“ :mrgreen: LF mám 11 dní,což znamená,že 3. den mešká.Jsem bez špinění,občas píchne v podbříšku.Myslíte,že mám stále šanci?Já nevím,co si o tom mám myslet.Před dvěma měsíci jsem prodělala biochemické těhotenství,tak mám strach,aby to nebylo znovu to samé. :cry:
Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.11 18:28
Tezz9 píše:
Babe007 píše:
Nainuva píše:
Babe007 píše:
bedruna7 píše:
to je spíš náhoda nebo jsi vyjímka. Já co chodím tady na diskuze, tak se holky s těma testama perou i roky a snaží se o těhu dva a víc let.
Mě se tedy na ovu testech také vždy ukázala jasná pozitivita. Obě čárky byly jako dálnice.

Já jsem tedy taky otěhotněla díky ovu testů a vycházely mi přesně jako podle tabulek. takže nesouhlasím s názorem, že jsou klamavé a jsou za ně vyhozené peníze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
18.1.11 18:59
jitkabokule píše:
ahoj Tezz :mavam: jak to s tebou vypadá?Naposled jsi vkládala někdy v listopadu( :?: )fotečku pozit.těhu testu.Pak ses někam ztratila…

ahojky jitulko, bohužel to těhotenství nebylo,sice těhu testu tak nějak pozitivní byly,ale nakonec mrcha dorazila. Teď jsem 11dpo a čekám jak se to vyvrbí. Ale nějak v to extra nedoufám,protože žádné příznaky nemám bradavky bolí,ale to mě bolí vždy před ms a pobolívá podbřišek,ale to se mi taky před ms stává. Ale měla jsem tak 3 dny průjem,ale to jsem přisoudila k nemoci co jsem měla,tak už opravdu nevím. Asi se objednám k Dr,aby se mnou něco udělal přeci jen to už je rok a měsíc. A jak to vypaá s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí