Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj zdravím všechny maminy a snažilky. Já patřím do té druhé kategorie a bude to už 5 měs. Mám 12DPO (myslím) a na testu jen zřetelná jedna /
A tak si říkám, zda je možné, aby na mě ta 2. ještě vykoukla třeba za pár dní… Je mi 24let a s přítelem jsme si říkali, že to nebude problém, že na to vlítnem a bude to. Ale ouha… Začínám mít pořádnou depku, to neustálé čekání.. Každý mi radí ať na to nemyslím a že to příjde, ale když něco chcete, tak na to nejde nemyslet…bohužel. Ale co budu snažilkám vykládat, všechny to máme stejné… Ale zpět k tématu. Tak co myslíte, je tu ještě ta možnost? Prsa mě bolí a jsou pěkně nateklé, po jídle šílím a nekombinovatelně jej kombinuji
hlavu mám jak střep, bolesti v podbříšku, velká bolest v kříži. MS čekám kolem soboty… Děkuji za rady a vlastní zkušenosti ![]()
Myslím že je ještě brzy,zkusila bych to pozítří to už by tam mohl být alespon duch:)
Ahoj, je fakt, že na testu se ta druhá čárka objevit může, ale to už je test nespolehlivý a klamavý, přečti si to v letáku, že je to jen do pár minut, pak je to zavádějící. Udělej si test znovu za pár dní. Mě taky bylo řečeno ať na to nemyslím, no myslela jsem pořád a stejně se povedlo, i když ta psychika v tom hraje taky velkou roli. Držim palce.
zkus si udělat test ještě jednou za pár dnů. Já měla 14 dnů po vynechání taky jen 1 /, 3 dny na to se už slabě objevila i druhá a po dalších dvou dnech už to bylo jasné, byly tam 2 / Pokud jde o těch 5 měsíců snažení, z toho si hlavu nedělej, pořád je to ještě normální. Nám to s přítelem trvalo 1,5 roku než se zadařilo. Držím palce, aby ti to vyšlo.
AHOJKY. jiste ze je jeste brzy. to že na tech testech pisou ze to zjisti uz 12DPO, tak to samozrejme neni u vsechno ale u mini procenta. ja mela uplne hrozne skoro neviditelnou carku 14 DPO. zkus za 2 dny
bedruna7 píše:
Ahoj zdravím všechny maminy a snažilky. Já patřím do té druhé kategorie a bude to už 5 měs. Mám 12DPO (myslím) a na testu jen zřetelná jedna /A tak si říkám, zda je možné, aby na mě ta 2. ještě vykoukla třeba za pár dní… Je mi 24let a s přítelem jsme si říkali, že to nebude problém, že na to vlítnem a bude to. Ale ouha… Začínám mít pořádnou depku, to neustálé čekání.. Každý mi radí ať na to nemyslím a že to příjde, ale když něco chcete, tak na to nejde nemyslet…bohužel. Ale co budu snažilkám vykládat, všechny to máme stejné… Ale zpět k tématu. Tak co myslíte, je tu ještě ta možnost? Prsa mě bolí a jsou pěkně nateklé, po jídle šílím a nekombinovatelně jej kombinuji
hlavu mám jak střep, bolesti v podbříšku, velká bolest v kříži. MS čekám kolem soboty… Děkuji za rady a vlastní zkušenosti
ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála ![]()
Ahoj, pročti si tu diskuze na tohle téma, najdeš spoustu odpovědí. Jistě, že může být brzy, mě se čárka objevila až 16dpo.
A podle nějakých příznaků bych se snad ani neřídila. Jako snažilka si člověk hodně vsugeruje a je pravdou že já nikdy podle příznaků nepoznala, jestli jsem nebo ne. Resp. jsem vždy viděla těhu přznaky a nebyla jsem a když jsem byla, tak jsem to nepoznala, protože to bylo skoro stejné jako pokaždé. Tím ale netvrdím, že to někdo nepozná. Tak se drž i kdyby se nezadařilo, přeju štěstíčko
Babe007 píše:bedruna7 píše:ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála
Ahoj zdravím všechny maminy a snažilky. Já patřím do té druhé kategorie a bude to už 5 měs. Mám 12DPO (myslím) a na testu jen zřetelná jedna /A tak si říkám, zda je možné, aby na mě ta 2. ještě vykoukla třeba za pár dní… Je mi 24let a s přítelem jsme si říkali, že to nebude problém, že na to vlítnem a bude to. Ale ouha… Začínám mít pořádnou depku, to neustálé čekání.. Každý mi radí ať na to nemyslím a že to příjde, ale když něco chcete, tak na to nejde nemyslet…bohužel. Ale co budu snažilkám vykládat, všechny to máme stejné… Ale zpět k tématu. Tak co myslíte, je tu ještě ta možnost? Prsa mě bolí a jsou pěkně nateklé, po jídle šílím a nekombinovatelně jej kombinuji
hlavu mám jak střep, bolesti v podbříšku, velká bolest v kříži. MS čekám kolem soboty… Děkuji za rady a vlastní zkušenosti
Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní… ![]()
Nainuva píše:Babe007 píše:Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní…bedruna7 píše:ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála
to je spíš náhoda nebo jsi vyjímka. Já co chodím tady na diskuze, tak se holky s těma testama perou i roky a snaží se o těhu dva a víc let.
Babe007 píše:Nainuva píše:to je spíš náhoda nebo jsi vyjímka. Já co chodím tady na diskuze, tak se holky s těma testama perou i roky a snaží se o těhu dva a víc let.Babe007 píše:Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní…bedruna7 píše:ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála
Mě se tedy na ovu testech také vždy ukázala jasná pozitivita. Obě čárky byly jako dálnice.
ahoj Tezz
jak to s tebou vypadá?Naposled jsi vkládala někdy v listopadu(
)fotečku pozit.těhu testu.Pak ses někam ztratila…
Hezký podvečer.
Omlouvám se holky,že vám sem takhle lezu,ale potřebovala bych poradit.Dnes jsem 14.DPO,test negativní,teplota ale nahoře(mrkněte na graf),bolesti prsou-celkem dost a je to velmi nepříjemné,hlavně při dotyku kolem bradavek, výtok a místy divná pachuť v puse.Chtěla jsem se zeptat,zda si myslíte,že bych mohla být těhu,ale jen se mi to „pomaleji rozjíždí“
LF mám 11 dní,což znamená,že 3. den mešká.Jsem bez špinění,občas píchne v podbříšku.Myslíte,že mám stále šanci?Já nevím,co si o tom mám myslet.Před dvěma měsíci jsem prodělala biochemické těhotenství,tak mám strach,aby to nebylo znovu to samé. ![]()
Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne ![]()
Tezz9 píše:Babe007 píše:Mě se tedy na ovu testech také vždy ukázala jasná pozitivita. Obě čárky byly jako dálnice.Nainuva píše:to je spíš náhoda nebo jsi vyjímka. Já co chodím tady na diskuze, tak se holky s těma testama perou i roky a snaží se o těhu dva a víc let.Babe007 píše:Já zase naopak mám pozitivní zkušenost. nevěděla jsem, kdy mám ovulaci. 3měsíce snažení, 4.měsíc jsem zkusila ovu testy a zjistila, že ovulka probíhá 21-22den cyklu a ten měsíc se zadařilo. Test jsem měla krásně pozitivní…bedruna7 píše:ahoj, snad tím nenaštvu holky, co těm testům pevně věří, ale..Já jsem se s ovu testy trápila skoro rok, pořád jedna čárka,druhá pořád duch, celý měsíc. Nikdy mě nevyšel pozitivní, tak jsem to řekla gynekologovi a ten se smál. Smál se, že to jsou vyhozené peníze a stejný podvod jako těhutesty slibující týden po otěhotnění pozitivní výsledek…Normálně si dojdi ke gynekologovi, on ti vezme jednou krev, pak ultrazvuk a pak zase krev. Pozná podle toho, zda ti vůbec vajíčka dozrávají a zda hlavně pak prasknou a jestli tudíž vůbec dochází k ovulaci. To prý žádný test na světě zjistit nedokáže. Kdyby jsi byla z Prahy, tak ti řeknu, zajeď si do Motola, tam to v oddělení asistované péče dělají zadarmo. A taky se tam paní doktorka ovu testům smála
Já jsem tedy taky otěhotněla díky ovu testů a vycházely mi přesně jako podle tabulek. takže nesouhlasím s názorem, že jsou klamavé a jsou za ně vyhozené peníze ![]()
jitkabokule píše:
ahoj Tezzjak to s tebou vypadá?Naposled jsi vkládala někdy v listopadu(
)fotečku pozit.těhu testu.Pak ses někam ztratila…
ahojky jitulko, bohužel to těhotenství nebylo,sice těhu testu tak nějak pozitivní byly,ale nakonec mrcha dorazila. Teď jsem 11dpo a čekám jak se to vyvrbí. Ale nějak v to extra nedoufám,protože žádné příznaky nemám bradavky bolí,ale to mě bolí vždy před ms a pobolívá podbřišek,ale to se mi taky před ms stává. Ale měla jsem tak 3 dny průjem,ale to jsem přisoudila k nemoci co jsem měla,tak už opravdu nevím. Asi se objednám k Dr,aby se mnou něco udělal přeci jen to už je rok a měsíc. A jak to vypaá s tebou?