Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžete prosím poradit - mám opožděnou MS asi 5 dní , pobolívají mě prsa -což není u mě obvyklé..ale těhotenský test mě ukázal negativní. Myslíte ,že i přesto bych mohla být těhotná? Ukázal také někomu test až později dvě čárky?
Pokud nevíš, kdy byla ovu tak klidně být těhotná můžeš. Zkus za pár dní test znova a uvidíš.
Ahoj, testy jsou dneska dost spolehlivý, přesto by sis měla pro sich udělat ještě jeden. A že tě bolí prsa ještě nic neznamená. To se stává.
pravdepodobne mas len posunutu ovulaciu, tym padom aj ms. 5 dni po meskani by Ti ukazal uz kazdy test.
pravdaze to nevylucuje moznost ze tehu si, ale je este moc skoro.
uvidíš, udělej si ho znovu třeba za tři dny.. mě mamatest neukázal ani čárku a za dva dny jsem si koupila jiný a ten měl přímo dálnici
soldi píše:
pravdepodobne mas len posunutu ovulaciu, tym padom aj ms. 5 dni po meskani by Ti ukazal uz kazdy test.
pravdaze to nevylucuje moznost ze tehu si, ale je este moc skoro.
Nie je pravda ze by ukazal 5 den meskania kazdy test. Mne minule ukazal 8 den meskania mamatest 10 slabucku druhu ![]()
A teraz riesim znovu to iste
![]()
nikusa a vies presne kedy si mala ovulaciu? mala si ju potvrdenu ovulacnym testom, ultrazvukom, bazalnou teplotou?
soldi píše:
nikusa a vies presne kedy si mala ovulaciu? mala si ju potvrdenu ovulacnym testom, ultrazvukom, bazalnou teplotou?
nikus, to znamena len tolko, ze mas proste neskor ovulaciu a pricina nezdaru moze byt jednoducho v tom, ze sa do nej netrafate ![]()
som z temy meranie BT a tam strasne vela bab, ked zacalo merat, zistilo, ze maju plodne dni uplne inokedy, nez si mysleli. po zaciatku merania to uz vacsinou slo rychlo ![]()