Pozitivní test až později?

8
15.1.11 21:24

test

Ahoj, můžete prosím poradit - mám opožděnou MS asi 5 dní , pobolívají mě prsa -což není u mě obvyklé..ale těhotenský test mě ukázal negativní. Myslíte ,že i přesto bych mohla být těhotná? Ukázal také někomu test až později dvě čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
15.1.11 21:30

Pokud nevíš, kdy byla ovu tak klidně být těhotná můžeš. Zkus za pár dní test znova a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.1.11 21:30

Ahoj, testy jsou dneska dost spolehlivý, přesto by sis měla pro sich udělat ještě jeden. A že tě bolí prsa ještě nic neznamená. To se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.1.11 21:32

pravdepodobne mas len posunutu ovulaciu, tym padom aj ms. 5 dni po meskani by Ti ukazal uz kazdy test.
pravdaze to nevylucuje moznost ze tehu si, ale je este moc skoro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
15.1.11 21:39

uvidíš, udělej si ho znovu třeba za tři dny.. mě mamatest neukázal ani čárku a za dva dny jsem si koupila jiný a ten měl přímo dálnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
16.1.11 10:56
soldi píše:
pravdepodobne mas len posunutu ovulaciu, tym padom aj ms. 5 dni po meskani by Ti ukazal uz kazdy test.
pravdaze to nevylucuje moznost ze tehu si, ale je este moc skoro.

Nie je pravda ze by ukazal 5 den meskania kazdy test. Mne minule ukazal 8 den meskania mamatest 10 slabucku druhu :nevim:

A teraz riesim znovu to iste :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.1.11 11:00

nikusa a vies presne kedy si mala ovulaciu? mala si ju potvrdenu ovulacnym testom, ultrazvukom, bazalnou teplotou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
16.1.11 11:20
Nemam o tom ani šajnu,už mi z toho hrabe. Cyklus mam 30 dni a vzdy presne. A teraz zase siesty den meskania a TT negativny. Prečo nemozem byt normalna? :zed:
soldi píše:
nikusa a vies presne kedy si mala ovulaciu? mala si ju potvrdenu ovulacnym testom, ultrazvukom, bazalnou teplotou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.1.11 14:22

nikus, to znamena len tolko, ze mas proste neskor ovulaciu a pricina nezdaru moze byt jednoducho v tom, ze sa do nej netrafate :nevim:
som z temy meranie BT a tam strasne vela bab, ked zacalo merat, zistilo, ze maju plodne dni uplne inokedy, nez si mysleli. po zaciatku merania to uz vacsinou slo rychlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí