Zpožděná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.11 16:02

spozdena menstruace

Dobry den mam skoro tyden zpozdenou menstruaci,tak bych se chtela zeptat cim to muze byt? Nikdy driv se mi to nestalo mesicky mam vzdy pravidelny. Tehotensky test jsem si delala 3× a byli negativni. dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená mati
10.1.11 16:08

nebyla jsi nemocná, nachlazená?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 16:18

ne prave to vubec,tak nevim cim to muze byt. Bolesti taky zadny nemam,tak nevim jestli nezajit k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
Caty
10.1.11 16:30

A nejsi v přechodu?
Počkej ještě týden a zajdi k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 18:00

To tezko kdyz mi je 25 let. Jen me zajimalo jestli nemuzu mit treba cistu.

• Citovat
  • Upravit
Caty
10.1.11 18:27

Anonymní, může to být cokoli.Cysta, posunutá OVU, cyklus bez OVU prostě cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
29436
10.1.11 18:45

Já bych se přikláněla k posunuté ovulce. Pokud si celý cyklus vyloženě nehlídáš a nevíš, kdy ovulku máš, tak nemusí být MS spožděná, jen se tím prostě natáhne cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.11 19:35

Ahoj mám podobný problém, akorát mi menstruace vynechala celý měsíc, teď mám znovu termín a pořád nic. Měla jsem to před těhu a bylo to tím, že jsem neměla ovulaci. Hormony pomohli pouza na chvilku, protože jsme chtěli mimi, šla jsem na operaci a zjistili, že mám polycystické vaječníky. Bereš antikoncepci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 19:38

Vzdy jsem mivala cyklus pravidelny po 30 dnech. Antikoncepci neberu. Ovulku si nehlidam. Tak ješte budu muset pockat a pak kdyztak asi zajit k doktorce pro vyvolačku :-( Jinak moc dekuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 19:40

patri tam vyvolavačku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 19:42

Vyvolávačka mi taky vždy pomohla, ale další měsíc zase nic, ale třeba to u tebe bude jenom ojediněle. Já jsem měla problém kvůli braní antikoncepce :roll:

• Citovat
  • Upravit
3684
30.3.12 06:55

Ahoj,potřebovala bych poradit,už mám 6 den zpožděnou MS,jsem 9 měsíců po porodu a zatím se mi to stalo jen jednou,ale to byly 3 dny zpoždění. HA neberu,ale sex mám chránění kondomem,pouze jednou jsem měla s přítelem, nechráněný,ale bez jeho vyvrcholení. Nijak zvlášt mě nic nebolí,ale posledních 10 dní jsem nemocná,asi nějaká chřipka,brala jsem asi patery prášky. Myslíte že to může být i tím? Ve středu jdu k doktorce,ale chtěla jsem se ještě poradit tady. Další miminko neplánujem,ani vlastně plánovat nemůžem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.10.13 08:55

Ahoj potrebuju poradit mam 3 dny spozdeni nemam zadne bolesti nevim jestli je na test jeste brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 22:26

Zpozdena menstruace

Ahoj holky, poslední ms jsem mela 20.10.
Dnes sem byla u gynekolozky a nic na utz nevydi..Muzu byt i presto tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.11.15 22:42

Můžeš. Ale i tak by asi viděla nějaký Vacek nebo tak…co krev? A proc jsi šla tak brzy k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí