Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ne prave to vubec,tak nevim cim to muze byt. Bolesti taky zadny nemam,tak nevim jestli nezajit k doktorce.
To tezko kdyz mi je 25 let. Jen me zajimalo jestli nemuzu mit treba cistu.
Anonymní, může to být cokoli.Cysta, posunutá OVU, cyklus bez OVU prostě cokoliv.
Já bych se přikláněla k posunuté ovulce. Pokud si celý cyklus vyloženě nehlídáš a nevíš, kdy ovulku máš, tak nemusí být MS spožděná, jen se tím prostě natáhne cyklus.
Ahoj mám podobný problém, akorát mi menstruace vynechala celý měsíc, teď mám znovu termín a pořád nic. Měla jsem to před těhu a bylo to tím, že jsem neměla ovulaci. Hormony pomohli pouza na chvilku, protože jsme chtěli mimi, šla jsem na operaci a zjistili, že mám polycystické vaječníky. Bereš antikoncepci?
Vzdy jsem mivala cyklus pravidelny po 30 dnech. Antikoncepci neberu. Ovulku si nehlidam. Tak ješte budu muset pockat a pak kdyztak asi zajit k doktorce pro vyvolačku
Jinak moc dekuji za rady ![]()
Vyvolávačka mi taky vždy pomohla, ale další měsíc zase nic, ale třeba to u tebe bude jenom ojediněle. Já jsem měla problém kvůli braní antikoncepce ![]()
Ahoj,potřebovala bych poradit,už mám 6 den zpožděnou MS,jsem 9 měsíců po porodu a zatím se mi to stalo jen jednou,ale to byly 3 dny zpoždění. HA neberu,ale sex mám chránění kondomem,pouze jednou jsem měla s přítelem, nechráněný,ale bez jeho vyvrcholení. Nijak zvlášt mě nic nebolí,ale posledních 10 dní jsem nemocná,asi nějaká chřipka,brala jsem asi patery prášky. Myslíte že to může být i tím? Ve středu jdu k doktorce,ale chtěla jsem se ještě poradit tady. Další miminko neplánujem,ani vlastně plánovat nemůžem ![]()
Ahoj potrebuju poradit mam 3 dny spozdeni nemam zadne bolesti nevim jestli je na test jeste brzo
Ahoj holky, poslední ms jsem mela 20.10.
Dnes sem byla u gynekolozky a nic na utz nevydi..Muzu byt i presto tehotna?
Můžeš. Ale i tak by asi viděla nějaký Vacek nebo tak…co krev? A proc jsi šla tak brzy k doktorovi?
Dobry den mam skoro tyden zpozdenou menstruaci,tak bych se chtela zeptat cim to muze byt? Nikdy driv se mi to nestalo mesicky mam vzdy pravidelny. Tehotensky test jsem si delala 3× a byli negativni. dekuji za odpovedi