Potvrzení těhotenství

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1825
9.1.11 20:35

Potvrzení těhotenství od dr

Ahoj, je tu někdo, kdo docela nedávno objevil 2 čárečky a ještě nemá potvrzeno těhotenství od doktora? Já objevila svoje čárky 3.1. – jenom duchy a po každodenním testování :oops: , už mám dnes dálnice. K doktorovi jsem objednaná na 17.1., ale ještě od toho moc neočekávám-snad jen potvrzení, že je mimi tam kde je.. teda aspoň doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
9.1.11 20:39

ahojky,v kolikatem tydnu budes? a nebo kolik dni mas od posledni ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
9.1.11 20:49

No, mám cyklus většinou kolem 33 dní. Poslední MS byla 2.12, ale ovu až 23.12, takže v tom mám sama hokej.. :think: Takže dle MS asi v 7.tt, ale určo to bude mladší tak 6.tt No nevim nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.1.11 21:02

Ahoj, v 7-8tt by mohlo být srdíčko. U mě bylo později, mám delší cyklus (34). Alespoň uvidíš bublinu, když ne srdíčko :) Držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.1.11 21:03

5+3 jsi dneska podle ms…na vysetreni budes 6+4 jestli dobre pocitam…ale namam zkusenosti s delkou cyklu jak se to projevi,ale v 6+4 uz pujde neco urco videt,minimalne bublinka,ale hlavni ted je,at je na spravnem miste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
9.1.11 21:08

Mě taky nee, co máš z toho :) Vycházím z toho, že když se objevily ty čárky, tak měla přijít MS. Tak by to byl asi konec 4. týdne.. Teď bych teda končila 5. a začínala 6.? :nevim: A ty máš čárečky na tt?

Příspěvek upraven 09.01.11 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.1.11 21:08

ono i zalezi jak ma mudr dobry ultrazvuk…tak hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
9.1.11 21:10
Amber píše:
Ahoj, v 7-8tt by mohlo být srdíčko. U mě bylo později, mám delší cyklus (34). Alespoň uvidíš bublinu, když ne srdíčko :) Držím palečky :)

Děkuju, já mám taky tak dlouhý cyklus a u minulého těhu mi to taky nesedělo cca o týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.1.11 22:17

já měla poslední ms 8.11 ovu byla 22.11 a u mudra jsem byla přesně 5týden plus 0 a viděl bublinku takže týden po vynechání mně už objednal a řekl že je tam kde má být a v 7 týdnu a 6 dnů bylo srdíčko :wink: Držím palce :wink:

• Citovat
  • Upravit
1825
9.1.11 23:02

Děkuji, snad to taky tak bude i u mě. Budu šťastná i za ten flíček co uvidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
10.1.11 18:02

Ahojky,tak koukam a rozhlizim se tu a premyslim kam napsat…Jsem na tom podobne.Posledni ms 6.12. a k dr.jdu na konci ledna az..TT pozitivni,tak jsem zvedava :-) Jinak drtim pesticky,aby bylo vse jak ma byt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
10.1.11 21:06

Ahoj Amalko-o :-D Přidej se k nám do diskuze Těhotenství - Lednové těhulky. Ať je nás víc a nebojíme se tak o samotě :lol: Všechny čekáme na potvrzení od Mudra. Jinak přeju jen samé pozitivní výsledky a krásné těhulkování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.1.11 15:32

Ahoj Ferdo :-D diky.No sama jsem zvedava jakvsechno dopadne,ale to cekani do 31.ledna to je des :-D Doufam,ze vsem tehulkam co cekaji na potvrzeni vse dobre dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
13.1.11 15:48

Ahoj já jsem si dělala TT 11.1.011 a měla jsem // ale ta druhá byla slabě růžová!dnes jsem dělala opět TT a výsledek je stejný(čárka stejně slabě růžová)tak nevím,ale // tam jsou určitě.Za jak dlouho by měla zesílet?a mám jít k lékaři? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.1.12 08:53
ferda30 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo docela nedávno objevil 2 čárečky a ještě nemá potvrzeno těhotenství od doktora? Já objevila svoje čárky 3.1. – jenom duchy a po každodenním testování :oops: , už mám dnes dálnice. K doktorovi jsem objednaná na 17.1., ale ještě od toho moc neočekávám-snad jen potvrzení, že je mimi tam kde je.. teda aspoň doufám :roll:

Ahojky, tak jsem na tom stejně. dělala jsem si test snad 5× a vždy pozitivní. druhá čárka šla krásně vidět.. u doktora jsem ještě nebyla. nejprve jsem mělá takového tucha před MS a test byl pozitivní. MS jsem měla dostat 9.1., ale do dneška nic. včera jsem se testovala naposledy a opět pozitivní… k doktorovi plánuji do konce ledna někdy nebo začátkem února.. tak snad to klapne:-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí