Pořád nic

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
237
7.1.11 13:54

pořád nic

ahoj holky,
potřebovala bych radu. Už to bude týden co se mrcha nedostavila, dělala jsem si test a vyšla mi druhá čárka hodně slaboučká, ale vyšla. Dnes jsem byla na gyndě a doktor neviděl vůbec nic, žádné příznaky, ani zvětšená sliznice, ani na ultrazvuku - prostě nic. Tak jsem z toho docela špatná. Kdy by mělo být poprvé něco vidět?? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
7.1.11 13:56

Ahoj. Záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci a jak citlivý UZ má lékař. Můj si třeba nezve dřív než až kolem 8.tt (tj měsíc po vynechání). Přeju, ať to má takový konec, jaký si přeješ ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.1.11 13:57

Na to je fakt ještě brzo. A proč ti neodebral krev na HCG? Tam by to bylo jasné a hned. Klidně si můžeš zajít jako samoplátce tam, kde odebírají krev a budeš to vědět ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
7.1.11 13:58

pozval si mě prave az za dva tydny, ale moc me nepotesili slova, ze bych mela mit alespon nejaky priznak (napr. ta zvetsena sliznice) a ze neni vubec nic.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.1.11 13:59

na UTZ je brzy.. věři čárkám! zatím nebo ti měl nabrat krev! ta je průkazná! vydrž však se to vyvrbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
7.1.11 13:59

asi pujdu jako samoplatce, jsem desne nedockava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.1.11 14:00

U mě taky poprvé nebylo nic vidět - teda trochu zvětšená sliznice jo. Uvidíš, můžeš zusit test, zda čárka sílí, nebo test HCg v laborce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.1.11 14:16

A co to je za doktora, že ti nenabral krev? Vždyť to je to první, čím se zjistí těhotenství? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.1.11 14:21
Aladina píše:
A co to je za doktora, že ti nenabral krev? Vždyť to je to první, čím se zjistí těhotenství? :nevim:

Můj bývalý doktor taky krev nenabíral. Je to stará škola, takže se tomu ani nedivím, že jich je takových víc :nevim: Když jsem tady na emiminu četla, že se to dá zjistit takhle brzy z krve, tak jsem na to koukala jak z jara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
7.1.11 14:27

holky a kolko dni po pripadne pred mrchou sa to da zistit z krvi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
7.1.11 14:28

nevim proc ji nebral, nejak jsem byla rozhozena a blbec jsem se ani nezeptala, proc ji nevzal :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.1.11 14:37

Já když jsem přišla za dr, že jsem asi těhotná, poslal mě v 8tt na ultrazvuk pro potvrzení těhotenství, ale krev mi taky nebral. Já si teda byla jistá, ale potvrdilo se to až v tom 8. týdnu. Držím palce a klidně bych si došla do laborky, jestli jsi tak nedočkavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.1.11 14:51

Na UTZ. je fakt ještě hodně brzy, dřív jak v pátém týdnu tam většinou není nic vidět (a kolikrát ještě ani v tom pátém týdnu). Pokud jsi nedočkavá, zajdi si někam na odběry, jak už psaly holky nebo vydrž a testuj, zda čárka bude sílit. Já z tohoto důvodu šla poprvé v doktorovi až v devátém týdnu. To už bylo na UTZ. vidět všechno včetně srdíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
7.1.11 14:54

Muj dr take nebere krev,dela v ordinaci TT clearblue.
Jinak si myslim uplne totez co ostatni,muze byt jeste brzy.Ja treba otehotnela tyden pred ms,nevim jakym zazrakem a na utz to bylo videt az 5tydnu po vynechane ms,ale jeste bez srdecni akce.Ta byla,sice slaba,ale byla az v 6tydnu :wink: .

• Citovat
  • Upravit
237
7.1.11 15:02

moc dekuji za odpovedi, alespon trochu jste me uklidnili :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí